| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Deve Ve Oğlu
DEVE VE OĞLU -Anneciğim, sana bazı sorular sorabilir miyim? -Tabi ki sorabilirsin. Sana sıkıntı veren şeyler nelerdir oğlum? -Develerin, niye hörgüçleri var? -Benim güzel oğlum! Biz, çöl hayvanlarıyız. Suyun depolanması için hörgüçlere ihtiyaç duyarız. Biz su olmadan yaşayamayız. -Tamam peki, sonra, niye bizim bacaklarımız,uzundur. Ayaklarımız, yuvarlaktır? - Bak oğlum! Bunun apaçık anlamı şudur:Ayaklarımız herhangi birinin, yaptığından daha iyi bir şekilde çölde yürümemizi sağlar. -Buna da peki, sonra, niye bizim kirpiklerimiz uzundur? Onlar bazen, benim manzaramı kapatır. -Oğulcuğum! O uzun kalın kirpikler, senin koruyucu örtündür. Onlar, çölün kumlarından ve rüzgardan senin gözlerini korumaya yardım eder. -Anlıyorum:Hörgüçler, çölde suyu depolar. Bacaklar, çöl boyunca yürümek içindir. Kirpikler, çöl kumundan benim gözlerimi korur... Şimdi sana tam bu noktada soruyorum anne!? -Peki, sor bakalım sevgili yavrum -Madem bu kadar marifetliyiz. Hayvanat bahçesi denilen bu cehennemde, ne işimiz var anne!!!! |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Madem bu kadar marifetliyiz. Hayvanat bahçesi denilen bu cehennemde, ne işimiz var anne!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylası için tesekkürler...
ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑ |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:158 ![]() ![]() |
haklı çocuk yazık ya |
|
| | #5 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() | sedat bilal de yeni e-dana üyesi oldu o da bizim tayfadan anlarsın yaa Alıntı:
| |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler güzelmiş
|
|
| | #8 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:43 ![]() |
sosyal mesaj kokusu aldım ben abi kişisel zevkler için doğa her zaman deforme olmuştur olacaktırda eğer yıldız düzelmezse. (ahanda gizli mesaj verdim anlayana )
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |