| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() | Ülkenin birinde İçip kafayı bulan bir sarhoş, sokakta 'öküz başbakan öküz başbakan' diye sayıklıyormuş. İki polis adamı karakola götürmüşler. Sonra adam mahkemeye çıkmış. İdam cezası almış. İdam edilmeden önce cezasının nedenini sormuş: -Bu ülkede demokrasi vardı hani? Herkes istediğini söyler. -Senin suçun o değil ki.. Devlet sırlarını açıklamak... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | HaZaL (14-01-08), Oo.SoSuMo.oO (14-01-08), pħί©ѓγ (14-01-08), SaKaRiN..! (14-01-08), ~diEfoRmEtaL~ (14-01-08) |
| | #3 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1746 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzelmiş |
|
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 6.120
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzelmiş ![]() ![]() teşekkürler Şu Tertemiz Kalbime Vakitsiz Bir Ecelsin ! ![]() |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.677
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:48550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyiymis . . . . . ![]() 'Kendini seçemiyorsun' ...bırakıp kaçamıyorsun... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel.. teşekkürler ...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ...... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |