| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | dexter
toplum yararına hizmet eden,zeki,çalışkan iş bilir adli tıpta "kan sıçraması uzmanı"karizmatik katil.... kaşları turuncu olan bir adam ancak bu kadar karizma olur David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (04-11-08) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() şekil 1321.a "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (05-07-08) |
| | #3 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() |
Kalbur üstü bir manyak dexter Eğer benimde engellenemeyen öldürme dürtüm olsaydı aynını bende yapardım ''Belli bir açıdan bakarsanız herşey saçmalıktır''
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seksi vücudu ile kızları baştan çıkarabilen varlık
kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öldürüyor ama yakalamıyor. bu işi nasıl yağptığını merak ettiğim manyağın teki...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşın tavsite ettiği sanmıyorum beğeneceğimi dediğim bana zorla izletmeye başladığı ve bağımlılık yarattığı dizi herşeyiyile çok güzel bi dizi |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk 6 bölümü ard arda izledikten sonra hiç rüya görmeyen biri olmama rağmen 2 gecede gördüğüm rüyalarda 2 kişiyi doğrayıp paketlememe sebep olmuş dizi..
"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi bayan ayakkabısı modeliydi galiba
|
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.621
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bide cizgi film karekteri dexter vardir, kendi odasinda dev bir labarutar olan deha kisidir, kiz kardesi ise basina beladir. Okulda sürekli birinci olan dexter in odasina giris kodu da star wars di galiba ![]() |
|
| | #10 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayakkabı modeLiydi sanırsam Sadece Susmak İstiyorum |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 654
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kanlı bır dizi olduğunu bıldığım.. bana nedense fareyı hatırlatan bır ısım ![]() Her kalp büyük bir dünya Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa O dünyanın üzerinde Başlar yok olmaya |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 2.497
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | izlemedim yorumlarınızı okuynca izlimeye karar verdim Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üçüncü sezonun başlamasıyla tekrardan hecanlandıran ancan altyazısının 1 haftaya yarım yamak çıkarak hevesimizi ümümüzde koymuştur diğer bölümlerinin güzel birşekilde izleri diye umduğum dizi " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 2.497
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 2.Sezonun sonunda lily öldürdü ![]() daş gibi bi hatun bulmuş hatta sırlarını paylaşabilecegi nasıl öyle bişey yaptı anlamadım ![]() yoksa dexter homo mu sorularını uyandırdı ![]() o kızın ölümü soguttu beni diziden Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #15 |
| Stajyer Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:713 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seri bir katilde olması gereken özelliklere sahip. Zeka, yetenek , şans. Toplumun değerleriyle çatışmaya meyilli bir dizi. 3. sezonun 5. bölümü çekildi en son itibariyle. Kurgu harika, oyunculuklar güzel. Bir de adamda ( dexter ) sevilen bir yan var. En azından kendi adıma. Hissiz olması. Ayrılır barışır, sevgilisiyle sorunu olur fakat zerre üzüntü duymaz. Duysa zaten seri katil olamaz.You can't play with my feelings , because i don't have any.
Konu alkolik tarafından (04-11-08 Saat 01:30 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #16 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 Sezonunun Alt Yazısını Gömdüğüm Dizi ![]() |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.074
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:53007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İzlemekten keyif aldığım,bilindik seri katil,suçlu-polis,iyi-kötü anlamlarını içini boşaltmadan yeniden felsefi olarak yorumlayan harika bir dizi...
Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
|
| | #18 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çikolata kokan ayakkanı markası diilmi bu
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |