Konu Seçenekleri
Eski 10-01-08, 18:02 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.838
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Disariya .... Onsuz Cikmam Abi (:

Telefonsuz

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 10-01-08, 18:03 Çevrimdışı   #2
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.384
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Fotograf makina'm olmadan olmaz (*
Eski 10-01-08, 18:03 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
donsuz..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
SaKaRiN..! (07-03-08), Tweety (10-01-08)
Eski 10-01-08, 18:08 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mp3

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 10-01-08, 18:20 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.808
Teşekkür etti: 1.306
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:12619
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
allıksız

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA
Eski 10-01-08, 18:37 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
parasız ... !

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 10-01-08, 20:11 Çevrimiçi   #7

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.838
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gözluksuz

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 10-01-08, 20:15 Çevrimiçi   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yanlız (: ve telefonsuz (: ayrıca cüzdanım dolu ve yanımda olmalı (:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 10-01-08, 20:28 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.259
Teşekkür etti: 4.737
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:87784
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben oLmadan Dışarı Çıkmam

.
.
.

.
.
.
Eski 10-01-08, 20:52 Çevrimiçi   #10
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.773
Teşekkür etti: 1.840
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:25149
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
fotoğraf makinam olmadan ve birde küpe takmadan dışarı çıkamam

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Eski 10-01-08, 20:57 Çevrimdışı   #11

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yaa kızlar alabilir herşeyi
çantaları var onların
biizm ceplebi telefon bi cüzdan tamam yok baska bişi

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 11-01-08, 00:16 Çevrimdışı   #12

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.785
Teşekkür etti: 6.120
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80033
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Telefonsuz

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Eski 11-01-08, 13:05 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.375
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3175
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
ipodsuz çıkmam abi
Eski 11-01-08, 13:12 Çevrimdışı   #14
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
çantasız

zaten herşey onun içinde oluyo

...

Nabeeerrr=)
Eski 13-01-08, 11:32 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Müzik grubu

pħί©ѓγ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 782
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2852
pħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyor
telefonn

...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ......
Eski 13-01-08, 11:58 Çevrimdışı   #16
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.935
Teşekkür etti: 2.694
RepForum Gücü: 129
Forum Puanı:52321
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Jölesiz

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Kahrolsun ISRAIL demeyin !

İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır.

Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela..
Eski 13-01-08, 11:59 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Müzik grubu

pħί©ѓγ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 782
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2852
pħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyor
yine telefon

...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ......
Eski 13-01-08, 12:15 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.259
Teşekkür etti: 4.737
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:87784
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kalemim

.
.
.

.
.
.
Eski 13-01-08, 12:17 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.118
Teşekkür etti: 1.586
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
anahtarsiz..
Eski 13-01-08, 12:24 Çevrimdışı   #20
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
lipstick

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...

Konu Seçenekleri