| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Diyet Yapıyor musunuz ? | |||
| Evet, çok sık | | 7 | 20,00% |
| Evet, gerekirse | | 5 | 14,29% |
| Evet, sadece yaz aylarına girerken | | 1 | 2,86% |
| Hayır, önerilmezse yapmam | | 3 | 8,57% |
| Hayır, gerek yok | | 21 | 60,00% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diyet Yapıyor musunuz ? Diyet Yapıyor musunuz ? derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır, gerek yok ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapmıyorum ama ne hikmetse çok hızlı kilo veriyorum bu sıralar...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 3.112
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapmıyorum hiçde denemedim.... |
|
| | #5 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
diyete göre bişiy yok |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.979
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39671 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır ama kilo almaya çok çalışıyorum... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 618
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır, gerek yok "Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin! Ve dahi" Kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim (Ve dahi) Bir benimdir bendim ve bir kendim ortadayım Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim… |
|
| | #8 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yapıyordum artık gerek kalmadı, istediğim kilodayım :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #9 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kısmen ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapıyorum; ama kendime engel olamıyorum. Bu yüzden kalorisi düşük olanları tercih ediyorum. Eğer yüksek kalorili yiyeceksem tadımlık yiyiyorum böylece kilo almamaya çalışıyorum.
|
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet yapiyorum Yorgun... |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.626
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 yıldır diyetteyim:( bitsin bu eziyet
Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.542
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayir, Kilo Almiyorum Zaten Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.359
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben sahidim bu kilo almaz verir hemde yemek yerken ![]() ben diyet ne bilmiyom Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CSKN (31-03-08) |
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapıyorum am zayıflamıyorum bildiiniz iyi bı dıyet var mı? |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 593
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm ![]() evet ama şu son 2 aydır diyetin d'si geçmio aklımdan ![]() ama bi yerden başlamak lazm zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.881
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha ewwel yapmıstım su an yapmıyorum ilerdede yapmayı düşünmüyorum ama kilo wermem lazzım bunu cok ii biliyorum :/ bu yüzden ana kural spor
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 502
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:48472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
henüz öyle bir gereksinimim olmadı SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! |
|
| | #19 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26271 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ihtiyacım yok ki (:(: |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 616
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten fazla kilolu değilim bide diyet yaparsam ölürüm ..ihtiyacım yok yani |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |