Konu Seçenekleri
Eski 26-06-08, 15:15 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 55
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:104
Young ara sıra gören oluyorYoung ara sıra gören oluyor
Soru DNS Sunucusu İle İlgili Bir Problem Var!Bir Bakın Lütfen...

Aşağıdaki resimde mavi dikdörtgenle çevrilmiş maddeyi tikliyorum.İnterneti kullandığım süreç içersinden bir bakıyorum,kırmızı elips içine alınmış yeri görüyorum.Kendiliğinden bir DNS sunucusu yazmış,ben yazmadım kendi yazmış.Ben otomatik alı işaretliyorum.Bir süre sonra böyle oluyor.Bu benim internetteki hızımı yavaşlatıyor...Sorun nedir?Bu problemi nasıl çözeceğim?Cevaplarınızı bekliyorum...

Eski 26-06-08, 15:30 Çevrimdışı   #2
Asistan
aLa

aLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 156
Teşekkür etti: 68
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2550
aLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
asagıdaki dns sunucu adresLerini kaLdır

yasakLı siteLere girmek icin degişmişsin dns ni

Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen
deli dolu bir Sevda düşlerim..
Kimsede olmayan, bana ithafen !

qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя
Eski 26-06-08, 16:06 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.696
Teşekkür etti: 1.614
RepForum Gücü: 167
Forum Puanı:64869
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
DNS Değiştirme Programı Kullanıyorsan O Program Kendınden DNS'ni Değiştiriyordur

Programı Kaldırmanızı

DNS Hedefindeki Rakamları Silmenizi

Otomatık Kullan Secenegını Işaretlemenizi Öneririm

Zamansız Fotoğraf Yarışması Başlıyor!

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!
Eski 26-06-08, 17:14 Çevrimiçi   #4
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.522
Teşekkür etti: 938
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:5868
_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
En güzeli şu yazacağım dns leri kullanman hızını etkilemez

1-satır 4.2.2.1
2-satır 4.2.2.2

Çoğu zaman kullanırım oldukça tatmin edici bir hızı var ve tt nin pek çok engellediği siteyede rahatça girebiliyorsun.

"Avcı idim av oldum.
Güzel gözlü bir ceylana
Kalbimin orta yerinden vuruldum
Eski 26-06-08, 17:30 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Alıntı:
aLa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
asagıdaki dns sunucu adresLerini kaLdır

yasakLı siteLere girmek icin degişmişsin dns ni
Doğru yasak sitelere girmek için bir ara değiştirdim.(Heeeey!Yanlış anlaşılmasın.)

Peki sen DNS sunucu adreslerini kaldır diyerek ne demek istiyorsun onu anlamadım????????

Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
DNS Değiştirme Programı Kullanıyorsan O Program Kendınden DNS'ni Değiştiriyordur

Programı Kaldırmanızı

DNS Hedefindeki Rakamları Silmenizi

Otomatık Kullan Secenegını Işaretlemenizi Öneririm
TRKY DNS Ayar diye bir programcık kullanıyorum.DNSi otomatik kullan seçeneğini işaretliyorum.Sonra tamam'a tıklıyorum.Bir süre sonra tekrar baktığımda ilk mesajımda koyduğum resimdeki kırmızı elipsli yeri görüyorum.Kendi kendine yazmış.Bunu program mı yapıyor yani??

Alıntı:
osiris_cemo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
En güzeli şu yazacağım dns leri kullanman hızını etkilemez

1-satır 4.2.2.1
2-satır 4.2.2.2

Çoğu zaman kullanırım oldukça tatmin edici bir hızı var ve tt nin pek çok engellediği siteyede rahatça girebiliyorsun.
Teşekkürler arkadaşım.Ama dediğin gibi bir hızı yok maalesef...TTnetin engellediği sitelere giriyor o doğru...
Eski 26-06-08, 17:38 Çevrimdışı   #6
Dekan
Genç Kuvvet

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.936
Teşekkür etti: 2.731
RepForum Gücü: 120
Forum Puanı:48982
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
TRKY DNS Ayar programı bu duruma yol açıyor, o programı devre dışı bırak sorun olmazstorm_fatih te söylemiş zaten...
Mesaja teşekkür eden:
storm_fatih (26-06-08)
Eski 26-06-08, 17:48 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Sildim bakalım o programcığı,yardımlarınız için teşekkürler...
Mesaja teşekkür eden:
storm_fatih (26-06-08)

Konu Seçenekleri