| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | Aşağıdaki resimde mavi dikdörtgenle çevrilmiş maddeyi tikliyorum.İnterneti kullandığım süreç içersinden bir bakıyorum,kırmızı elips içine alınmış yeri görüyorum.Kendiliğinden bir DNS sunucusu yazmış,ben yazmadım kendi yazmış.Ben otomatik alı işaretliyorum.Bir süre sonra böyle oluyor.Bu benim internetteki hızımı yavaşlatıyor...Sorun nedir?Bu problemi nasıl çözeceğim?Cevaplarınızı bekliyorum... ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 68
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | asagıdaki dns sunucu adresLerini kaLdır yasakLı siteLere girmek icin degişmişsin dns ni Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen deli dolu bir Sevda düşlerim.. Kimsede olmayan, bana ithafen ! qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.614
Forum Gücü: 167 Forum Puanı:64869 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DNS Değiştirme Programı Kullanıyorsan O Program Kendınden DNS'ni Değiştiriyordur Programı Kaldırmanızı DNS Hedefindeki Rakamları Silmenizi Otomatık Kullan Secenegını Işaretlemenizi Öneririm |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 938
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:5868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En güzeli şu yazacağım dns leri kullanman hızını etkilemez 1-satır 4.2.2.1 2-satır 4.2.2.2 Çoğu zaman kullanırım oldukça tatmin edici bir hızı var ve tt nin pek çok engellediği siteyede rahatça girebiliyorsun. "Avcı idim av oldum. Güzel gözlü bir ceylana Kalbimin orta yerinden vuruldum |
|
| | #5 | ||
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:104 ![]() ![]() | Alıntı:
Peki sen DNS sunucu adreslerini kaldır diyerek ne demek istiyorsun onu anlamadım???????? Alıntı:
Teşekkürler arkadaşım.Ama dediğin gibi bir hızı yok maalesef...TTnetin engellediği sitelere giriyor o doğru... | ||
|
| | #6 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.731
Forum Gücü: 120 Forum Puanı:48982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TRKY DNS Ayar programı bu duruma yol açıyor, o programı devre dışı bırak sorun olmaz storm_fatih te söylemiş zaten... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (26-06-08) |
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:104 ![]() ![]() | Sildim bakalım o programcığı,yardımlarınız için teşekkürler... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (26-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |