| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() | .docx UzantıLı DosyaLarı 2003'te Açmak...??? ArkadaşLar eLimde .docx UzantıLı Bir Dosya Var .. Yarına Kadar DüzenLeme Yapmam Lazım Fakat 2003'te Açamıyorum .. FiLeFormatConventers Programını İndirdim Ama Yine Açamadım .. Ne Yapacağımı BiLmiyorum .. Yardımcı oLabiLecek ArkadaşLar Veya Office 2007 YükLü oLan ArkadaşLar Yardımcı oLabiLir mi ? ÖzeLLikLe 2007 YükLü oLan ArkadaşLar Bi Zahmet İLetişime Geçsinler ![]() ![]()
|
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 870
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15479 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doc bildiğim microsoft wordle oluyo ama .docx ne yenimi çıktı |
|
| | #3 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 1.992
Forum Gücü: 164 Forum Puanı:65687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #4 | ||
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Programı kurduktan sonra yeniden başlattınızmı ?? Eğer FiLeFormatConventers işe yaramadıysa officenin bi yaması var onu indirin. Alıntı:
![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha | ||
|
| Mesaja teşekkür eden: | MiraLay (07-05-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |