Konu Seçenekleri
Eski 28-04-08, 18:11 Çevrimiçi   #1

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 183
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:7628
MiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmışMiraLay yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
.docx UzantıLı DosyaLarı 2003'te Açmak...???

ArkadaşLar eLimde .docx UzantıLı Bir Dosya Var .. Yarına Kadar DüzenLeme Yapmam Lazım Fakat 2003'te Açamıyorum .. FiLeFormatConventers Programını İndirdim Ama Yine Açamadım ..
Ne Yapacağımı BiLmiyorum .. Yardımcı oLabiLecek ArkadaşLar Veya Office 2007 YükLü oLan ArkadaşLar Yardımcı oLabiLir mi ? ÖzeLLikLe 2007 YükLü oLan ArkadaşLar Bi Zahmet İLetişime Geçsinler

• بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

• لا إله إلا الله محمد رسول الله
Eski 28-04-08, 18:16 Çevrimdışı   #2
Profesör

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.730
Teşekkür etti: 870
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:15479
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
doc bildiğim microsoft wordle oluyo ama .docx ne yenimi çıktı

Eski 28-04-08, 20:07 Çevrimdışı   #3

Forumda uzman

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.538
Teşekkür etti: 1.992
RepForum Gücü: 164
Forum Puanı:65687
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

ister bu adresi kullan : http://www.zamzar.com/

İstersen dosyayı gönder çevireyim. kolay gelsin.

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MiraLay (07-05-08), Sadness (28-04-08)
Eski 28-04-08, 20:13 Çevrimdışı   #4

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Awp´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ArkadaşLar eLimde .docx UzantıLı Bir Dosya Var .. Yarına Kadar DüzenLeme Yapmam Lazım Fakat 2003'te Açamıyorum .. FiLeFormatConventers Programını İndirdim Ama Yine Açamadım ..
Ne Yapacağımı BiLmiyorum .. Yardımcı oLabiLecek ArkadaşLar Veya Office 2007 YükLü oLan ArkadaşLar Yardımcı oLabiLir mi ? ÖzeLLikLe 2007 YükLü oLan ArkadaşLar Bi Zahmet İLetişime Geçsinler
office 2007 mahsülü bi uzantı, .doc olarak kayıt edilseydi ekstra bi programa gerek kalmayacaktı.

Programı kurduktan sonra yeniden başlattınızmı ?? Eğer FiLeFormatConventers işe yaramadıysa officenin bi yaması var onu indirin.

Alıntı:
Microsoft Office 2007 görsel yenilikleriyle birlikte yeni dosya formatıyla da değişiklikler getirdi. Artık Word dökümanları docx uzantılı olarak oluşuyor. Bu dosya formatını yeni sürüm office paketi satın almadan, Microsoft Office 2007 uyumluluk paketi'ni yükleyerek Office 2003 ile açabilmeniz için uyumlu hale getirebilirsiniz.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Mesaja teşekkür eden:
MiraLay (07-05-08)

Konu Seçenekleri