| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.086
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nice yıllara... seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi... sana yazacaklarım sil sil bitmezdi... ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken... ve sen var git yoluna |
|
| Mesaja teşekkür eden: | bocuk (25-01-07) |
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkür Ederim arkadaşlar duygulandım şimdi beni onurlandırdınız... Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğumgünnü kutlu olsun bocuk sevdiklerinle ve o nunla daha nice senelere kavuş inşallah bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 146
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:788 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğum günün kutlu olsun canım.Sende bizdensin nice yıllara
tüm rüzgarlar senin olsun bende ayrı rüyadasın dilerim birgün uyanırsın... [glint]En yakın zamanda görüşmek üzere [/glint] |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepinize tek tek Teşekkür Ederim Nice e-dana'lı senelere hep beraber inşallah Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben çookk mu geç kaldım acaba :(( DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BÖCÜĞÜMMMM..AFFET BENİ EMİ
SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |