| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: DownLoad iki nin yeni halini beğeniyormusunuz? Zamansıza uygulanmasını istermisiniz? | |||
| Evet Beğendim, zamansızında öyle olmasını isterim | | 9 | 20,93% |
| Evet beğendim ama .......(yorumunuzu yazın) | | 7 | 16,28% |
| Hayır beğenmedim | | 27 | 62,79% |
| Diğer | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | DownLoad iki nin yeni halini beğeniyormusunuz? Kardeş Forum DownLoad iki nin yeni halini beğeniyormusunuz? Görmeyenler inceleyebilir. DOWNLOAD İKİ Zamansız forumumuzun da bu görüntüde olmasını istermiydiniz? Fikirleriniz nelerdir? ![]() Hayallerim nihayet buldu işte o an Ne zaman belliydi ne mekan Sendin, Aşktı buram buram kokan Evet sana Aşık bu şiiri yazan... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | GuZeLBeLa (19-07-08), HeLL's AnGeL (10-07-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.261
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:50794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beğendim Tabi Zamansızın Oyle Olmasını Istemem Ama (: Downloadikideki Ufak Sorunlar Halledilince Daha Iyi Olacaktır (: |
|
| | #3 |
| Şarkıların Ressamı Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.449
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:23754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beğendim ama zamansız öle olmasın ![]() ![]() Balonum küçük dünyam. Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim hafif sallanan ruh halindeyim... |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.450
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:23482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beğenmedim (: |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GüzeL ama Daha Değişik 1 tema da oLAßilirdi. misal su Sayfadaki Tema daha yakısıkaLaßiLirdi sanki edit: reklam yasak! qißi.. Victor Hugo. |
|
| | #6 | |
Teşekkür etti: 1.261
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:50794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Vista Tema (: Reklam Olmasın =) | |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15919 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beğendim ama Zamansızın Oyle Olmasını Istemem Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.061
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:16627 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok cekici gelmedi acıkcası.ayrıca yavaslamıs gibi sanki .. zamansız.com'un teması cok hos burayı da degiştirmezler umarım ![]() Her kelime seni anlatıyor şimdi Hasret kaldığım bir şarkıyı söylüyor Melodim sen ![]() Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (10-07-08 Saat 14:33 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 2.617
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:73768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet Begendim ama mavi tonlarda olması kotu neden derseniz gözü yorar mavi .... GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 574
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:11150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eski hali daha güzeldi (: ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.665
Forum Gücü: 144 Forum Puanı:59675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel olmuş , beğendim . Ama zamansiz tema 'sından memnunum . Sesimi duymuyor musun ? " Seni Seviyorum " diyorum ! Sesimi duymuyor musun ? " Sana Aşığım " diyorum ! |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | reklam anlaminda sölememisdim :( prdn. Victor Hugo. |
|
| | #13 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.693
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:16047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beğendiö, hızlı bir görüntüsü olmuş ama zamansıza dokunulmasın. çünkü bu forumun bir farkıda teması.... [Tuğrul Bey] Dilde Birlik İşte Birlik Fikirde Birlik |
|
| | #14 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 13.459
Forum Gücü: 365 Forum Puanı:146645 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şık bir görünüşü var daha pratik geldi. Zamanla alışılır gibi geliyor ana fonksiyonlar aynı durduğundan yabancılık hissetmedim. Şu dikkatimi çekti yeni mesajları arttığımda başlıklar dikkat çekici gelmiyor belki puntoların küçüklüğünden belkide mesaj aralarında bulunan renklilik farkından yazılara odaklanamıyorum, okumak için çok vakit harcamam gerektiği hissine kapılıp vazgeçiyorum incelemekten. Bu foruma üye olduktan sonra başka forumarada göz attım hiç biri burdaki gibi uyumlu gelmiyordu renklilik ve dizayn olarak zamansızın değişmesini istemem ![]() ![]() Hayallerim nihayet buldu işte o an Ne zaman belliydi ne mekan Sendin, Aşktı buram buram kokan Evet sana Aşık bu şiiri yazan... |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 417
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:804 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi olur |
|
| | #16 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.608
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:30677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pek beğenmedim ben ![]() zamansız öyle olmasın ![]() . ![]() << felicita >> Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten =) . .................................................. .... ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Temaların aynı olmasıyla Zamansız ın bi parçası olduğu belli oluyordu. Şimdi pek anlaşılamycak. Hem Görünüş olarak ta eski tema daha iyi gibiydi bence ![]() 21 Ekim 2007 . . . " Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir " MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| | #18 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 222
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:1303 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beğenmedimm Dertle anlaş deva bul,üzüntü kalbi sömürür ![]() |
|
| | #19 |
![]()
Teşekkür etti: 806
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır. |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
|
| | #20 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 586
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet beğendim ama .......(yorumunuzu yazın) ' a tıklayacağıma gittimde Hayır beğenmedim ' e tıkladım yaaa ben beğendim ama zamansız bu sekilde kalsın isterim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |