DownLoad iki
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: DownLoad iki nin yeni halini beğeniyormusunuz? Zamansıza uygulanmasını istermisiniz?
Evet Beğendim, zamansızında öyle olmasını isterim 9 20,93%
Evet beğendim ama .......(yorumunuzu yazın) 7 16,28%
Hayır beğenmedim 27 62,79%
Diğer 0 0%
Oylayanlar: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 10-07-08, 12:33 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.384
Teşekkür etti: 13.459
RepForum Gücü: 365
Forum Puanı:146645
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
DownLoad iki nin yeni halini beğeniyormusunuz?

Kardeş Forum DownLoad iki nin yeni halini beğeniyormusunuz?

Görmeyenler inceleyebilir.

DOWNLOAD İKİ

Zamansız forumumuzun da bu görüntüde olmasını istermiydiniz?
Fikirleriniz nelerdir?

Hayallerim nihayet buldu işte o an
Ne zaman belliydi ne mekan
Sendin, Aşktı buram buram kokan
Evet sana Aşık bu şiiri yazan...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
GuZeLBeLa (19-07-08), HeLL's AnGeL (10-07-08)
Eski 10-07-08, 12:52 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.164
Teşekkür etti: 1.261
RepForum Gücü: 137
Forum Puanı:50794
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Beğendim Tabi Zamansızın Oyle Olmasını Istemem Ama (:

Downloadikideki Ufak Sorunlar Halledilince Daha Iyi Olacaktır (:

Alıntı:
interlude´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
*Ölüm güç bir şeydir. Ölümün son iyiliği, bir daha ölümün olmamasıdır..!

F.nietzsche
Eski 10-07-08, 12:53 Çevrimdışı   #3
Şarkıların Ressamı
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.305
Teşekkür etti: 2.449
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:23754
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Beğendim ama zamansız öle olmasın

Balonum küçük dünyam.
Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim hafif sallanan ruh halindeyim...
Eski 10-07-08, 12:54 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 6.345
Teşekkür etti: 1.450
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:23482
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Beğenmedim (:
Eski 10-07-08, 12:55 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 881
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1464
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
GüzeL ama Daha Değişik 1 tema da oLAßilirdi. misal su Sayfadaki Tema daha yakısıkaLaßiLirdi sanki edit: reklam yasak! qißi..

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

Eski 10-07-08, 12:58 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.164
Teşekkür etti: 1.261
RepForum Gücü: 137
Forum Puanı:50794
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aSk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
GüzeL ama Daha Değişik 1 tema da oLAßilirdi. misal su Sayfadaki Tema daha yakısıkaLaßiLirdi sanki **** qißi..

Vista Tema (:

Reklam Olmasın =)

Alıntı:
interlude´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
*Ölüm güç bir şeydir. Ölümün son iyiliği, bir daha ölümün olmamasıdır..!

F.nietzsche
Eski 10-07-08, 14:25 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Ad grubu

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.304
Teşekkür etti: 1.433
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:15919
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Beğendim ama Zamansızın Oyle Olmasını Istemem

Yanmam gönül yansa da
Ecel beni alsa da
Gözlerim kapansa da
Yıldızların altında

Mavi nurdan bir ırmak
Gölgede bir salıncak
Bir de ikimiz kalsak
Yıldızların altında

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

White Power

Eski 10-07-08, 14:27 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.704
Teşekkür etti: 1.061
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:16627
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cok cekici gelmedi acıkcası.ayrıca yavaslamıs gibi sanki.. zamansız.com'un teması cok hos burayı da degiştirmezler umarım

Her kelime seni anlatıyor şimdi
Hasret kaldığım bir şarkıyı söylüyor
Melodim sen

Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (10-07-08 Saat 14:33 ) de değiştirilmiştir..
Eski 10-07-08, 14:29 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.959
Teşekkür etti: 2.617
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:73768
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Evet Begendim ama mavi tonlarda olması kotu neden derseniz gözü yorar mavi ....

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 10-07-08, 14:35 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.362
Teşekkür etti: 574
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:11150
shun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmışshun Rep olayını aşmış
Ödüller:
eski hali daha güzeldi (:

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."
Eski 10-07-08, 14:47 Çevrimiçi   #11
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.605
Teşekkür etti: 3.665
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:59675
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güzel olmuş , beğendim .
Ama zamansiz tema 'sından memnunum .

.

Sesimi duymuyor musun ?
" Seni Seviyorum " diyorum !

Sesimi duymuyor musun ?
" Sana Aşığım " diyorum !
Eski 10-07-08, 14:49 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 881
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1464
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
reklam anlaminda sölememisdim :( prdn.

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

Eski 10-07-08, 15:27 Çevrimiçi   #13
Dekan
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.170
Teşekkür etti: 1.693
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:16047
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
beğendiö, hızlı bir görüntüsü olmuş ama zamansıza dokunulmasın. çünkü bu forumun bir farkıda teması....

[Tuğrul Bey]

Dilde Birlik
İşte Birlik
Fikirde Birlik
Eski 10-07-08, 17:00 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.384
Teşekkür etti: 13.459
RepForum Gücü: 365
Forum Puanı:146645
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Şık bir görünüşü var daha pratik geldi. Zamanla alışılır gibi geliyor ana fonksiyonlar aynı durduğundan yabancılık hissetmedim.
Şu dikkatimi çekti yeni mesajları arttığımda başlıklar dikkat çekici gelmiyor belki puntoların küçüklüğünden belkide mesaj aralarında bulunan renklilik farkından yazılara odaklanamıyorum, okumak için çok vakit harcamam gerektiği hissine kapılıp vazgeçiyorum incelemekten.

Bu foruma üye olduktan sonra başka forumarada göz attım hiç biri burdaki gibi uyumlu gelmiyordu renklilik ve dizayn olarak zamansızın değişmesini istemem

Hayallerim nihayet buldu işte o an
Ne zaman belliydi ne mekan
Sendin, Aşktı buram buram kokan
Evet sana Aşık bu şiiri yazan...

Eski 10-07-08, 17:10 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.219
Teşekkür etti: 417
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:804
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
iyi olur

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 11-07-08, 14:14 Çevrimdışı   #16
Profesör
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.127
Teşekkür etti: 3.608
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:30677
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
pek beğenmedim ben
zamansız öyle olmasın

.

<< felicita >>

Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten =)

. .................................................. .... ''''AnTi Sigara ßirLiği''''
Eski 12-07-08, 06:11 Çevrimdışı   #17
Asistan

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 338
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:805
¢нιℓανєят üç beş tanıdığı olmuş¢нιℓανєят üç beş tanıdığı olmuş¢нιℓανєят üç beş tanıdığı olmuş¢нιℓανєят üç beş tanıdığı olmuş¢нιℓανєят üç beş tanıdığı olmuş¢нιℓανєят üç beş tanıdığı olmuş¢нιℓανєят üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Temaların aynı olmasıyla Zamansız ın bi parçası olduğu belli oluyordu. Şimdi pek anlaşılamycak. Hem Görünüş olarak ta eski tema daha iyi gibiydi bence

21 Ekim 2007
.
.
.
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Eski 12-07-08, 18:12 Çevrimiçi   #18
Doçent
Genç Kuvvet

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.859
Teşekkür etti: 222
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:1303
вєαяqє üç beş tanıdığı olmuşвєαяqє üç beş tanıdığı olmuşвєαяqє üç beş tanıdığı olmuşвєαяqє üç beş tanıdığı olmuşвєαяqє üç beş tanıdığı olmuşвєαяqє üç beş tanıdığı olmuşвєαяqє üç beş tanıdığı olmuşвєαяqє üç beş tanıdığı olmuşвєαяqє üç beş tanıdığı olmuşвєαяqє üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
beğenmedimm

Dertle anlaş deva bul,üzüntü kalbi sömürür
Eski 14-07-08, 19:31 Çevrimdışı   #19

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.312
Teşekkür etti: 806
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10489
Řσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Hayır.

ayına sokmak zor da olsa rapi
rtamı bulmak kolaydır belki
lmasa da bazen yazma fikri
arışık gerçekleri çözmek için mi?
syan etmek kolay , dayanmak ise dahi
|₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini

NEVŞEHİR'deyim...
Eski 16-07-08, 11:06 Çevrimiçi   #20

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.879
Teşekkür etti: 586
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:13003
LeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Evet beğendim ama .......(yorumunuzu yazın) ' a tıklayacağıma gittimde Hayır beğenmedim ' e tıkladım yaaa

ben beğendim ama zamansız bu sekilde kalsın isterim

Konu Seçenekleri