| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.393
Forum Gücü: 161 Forum Puanı:67368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seninle hitap tarzımızı seviyorum ![]() Eveeettt Sevgili Drewfosterciğim ilk soruların bendenisim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 158
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerden Katılıyorsun?? |
| | #4 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.241
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:20280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | puhi sanırsam okul okumuyordu ![]() Hobilerin Fobileri. Tuttugun takım ![]() sevdigin spor dalı HAyattan beklentin ne? şimdilik bu kadar inşaallah yine gelirizi ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Deli Var YakalaYın ![]() |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.387
Forum Gücü: 134 Forum Puanı:55663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin için hayat nasıl gidiyor Hayatta en çok neden korkarsın sinirlenince naparsın çocuğun olsa adını ne koyardın hiç karşılıksız sewdin mi bu forumda ben olmasaydım senin adına degişen bişi olur muydu How much I love you ! ![]() |
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 11.687
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:117882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sure doldu |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |