| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | drv isterlerinizi alabilirim evet arkadaşlar drv isteklerinizi gönderebilirsiniz sizden sadece istediğiniz cihazın ne olduğu ve modeli. örn: usb telefon kablosu model PL-2303. ![]() |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() | kardeş elinde fly 98 in xp driver i varmı bende var yanlız çalışmıyor eğer gönderebilirsen sevinirin ayrıca chipset'i bt848 teşekkürler |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:68 ![]() | fly 98 xp de çalışmıor daha doğrusu drv lar la ilgili bi sorun war ama eğer elinde orj.drv cd si warsa yüklerken işletim sist. "win nt" seçersen çalışır. ben öyle çalıştırmıştım. [...No System Is Safe...Just Hack It!] |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() | Merhaba arkadaşım Arama yukarıdaki linke tıkla biraz aşağı ine LifeView olması lazım hangi işletim sistemlerini destekliyor bir bak "download" a tıkla kullanıcı adı şifre sorarsa "driver" "all" di sanırım yada drivers sormazsa ki sormaz ![]() a tıkla "Download Verification" nun altındaki resimdeki yazıyı yaz "Your hard drive" i işaretle "Verify , pick des bilmem ne download" a tıkla "If your download does not start, click here." TIH hadi geçmiş olsun Burada söylemek istediğim birşey var ya bu ekran kartını üretip satıyorsun bari arkasından koş |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | Nec 3540a modlu firmware ını istiyorum |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() | Sanırım bu adres sizin için yeterli olacak http://support.necsam.com/Optical/do...eadme.asp?ID=8 dikkatli incelerseniz kurulumunu dahi anlatıryor http://support.necsam.com/Optical/do...ND354_v104.exe yardımcı olabileceğimiz başka konu var ise lütfen yazın |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | kardeş bende eski bir anakart var bu anakartın sürücüsünü bulamıyorum. anakartın markası bile yazmıyor. ama chiplerini söyleyim . intel fw82801ab, WINBOND W83627HF-AW CHİPLERİ BUNLAR KARDEŞ BANA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM. BUNUN DRİVERİNİ BULAMADIM. MAİL:yasin24021986@hotmail.com bulursan bu adrese atarsan sevinirim. |
|
| | #8 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Selamlar WINBOND W83627HF-AW model ana kartım var ses kartı onboard eğer driver ini bulabilirseniz sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkür ederim |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | benim ses kartı cd si kayboldu. bilgisayardan fazla anlamam. ses bölümlerinden markayı buldum Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) yazıyor. ama internetten bulamadım. yardım ederseniz sevinirim |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim tarayıcı cd si kayboldu ScanMagic 600 CP elinde driver ini bulabilirseniz sevinirim |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | merhaba arkadaşlar acaba elinde WINBOND W83627HF-AW chipsete ait sound driver olan varsa adresi yolluyabilir mi acaba? |
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:56 ![]() | slm kardeş banada jtech cam cd kaybettim kameramı kulamamıyorum varsa sana zahmet susam gönül razı deyil |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | selam kardes.....bana HP notebook pavilion dv6000 serisi dv6375ea...ethernet in driveri lazim.,yardimci olursan cok sevinirim |
|
| | #15 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.535
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:86503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üreticinin sayfasından ulaşabilirsiniz burdaki listeyi inceleyip Dizüstünüz hangi serideyse ona göre işletim sistemize göre uygun Driveri indirin.http://h20180.www2.hp.com/apps/Looku...dv6000&x=0&y=0 ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Aktütün'ün İntikamı Alınacak ! |
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Mrb Benİm Hp Packard Bell Leptobumun Ekran Karti Drİverİnİ Bulamadim.atİ Rodeon Xpress 200m 128mb.kolay Gelsİn |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | mrb arkadasım bana Intel(R)82845G/GL/GE/PE/GV Graphic Controller ekran kartı yeni surumu lazım . arastırdım ama bulamadım .yardımcı olursan sevinirim. bana bu mailden ulasabilirsin sehzade_m29@hotmail.com . |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | LifeView usb webcam sitesini açamadım yardımcı olursanız sevinirim. beyaz mavi renkli bişey model filan yazmıyor... |
|
| | #19 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | nvıdıa rıva tnt model 64/model 64 pro kardeş bu ekran kartını driver istiyorum mümkünmüdür şimdiden saol |
|
| | #20 | |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.535
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:86503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nvıdıa Rıva TNT2 Model 64/model 64 pro 7.1.8.9 ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Aktütün'ün İntikamı Alınacak ! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | hayal52 (07-02-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |