| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Dünyanın en uzun kadını Allen öldü Dünyanın en uzun kadını Allen öldü ![]() Guinness Rekorlar Kitabı'nın kendi kayıtlarına göre dünyanın en uzun kadını sayılan İngiliz Sandy Allen öldü. Peki Allen'in boyu ne kadardı dersiniz? Dünyanın en uzun kadını kabul edilen 2 metre 32 santimetre boyundaki Sandy Allen öldü. Arkadaşı Rita Rose, 53 yaşındaki Sandy Allen'in doğum yeri olan Shelbyville kasabasındaki huzurevinde öldüğünü söyledi. Rita Rose, şeker hastalığıyla beraber sürekli kanla ilgili sorunu olan, nefes almada güçlük çeken ve böbrek rahatsızlığı olan arkadaşının birkaç ay önce hastaneye kaldırıldığını belirtti. Guinness Rekorlar Kitabı yetkilisi Damian Field, kendi kayıtlarına göre Sandy Allen'in dünyanın en uzun kadını olduğunu söyledi. Bazı internet siteleri ise dünyanın en uzun kadını olarak Çin'den 36 yaşındaki Yao Defen adlı, 2 metre 36 santimetre boyunda olduğu bildirilen kadını gösteriyor. Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | мєяνє (13-08-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 308
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin... ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah rahmet eylesin
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #4 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Allah tahsiratını affetsin .. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 445
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eyLesin ...
Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar müslüman olmayan birine Allah rahmet eylesin denilmez Allahın rahmeti sadece müslümanlaradır. Lütfen böyle küçük konularda bari dikkatli olalım... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 308
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |