| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Antikapitalistler ![]() | İnternetten indirdiğim filmleri DVD player'ımda izlemek istiyorum. Nasıl yapacam. Altyazısını nasıl ekliyeceğim? Hangi programdan olabilir? (Neroda VCD oluştur dedim ama demo sürümünüzün kullanım süresi dolmuştur dedi) İlk defa deniyecem yardımcı olursanız sevinirim. açılır aynı hayata hepsi bir biraz Kürt, biraz Azeri, biraz Yerli, biraz Türkmen, biraz Terekeme.... |
|
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.553
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:37233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | divx i altyazı izlemek için film ile altyazının ismini aynı yap ( altyazının sonundaki .srt kalsın) veri diski olarak yazdır " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #3 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.319
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | denedim öyle ama açmadı?? amaba .srt yi demi sildim. bir de resim koydum sadece onu açtı filmi açmadı. açılır aynı hayata hepsi bir biraz Kürt, biraz Azeri, biraz Yerli, biraz Türkmen, biraz Terekeme.... |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:37233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dvd playerından kaynaklanıyo olabilir o zaman bende minton var tüm flmlerimi öyle yaparak izlerim başka bi yol altyazıyı gömmek ama o da çok zahmetli bir iş " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DVD player da Saba marka bir şey genelde iyi ama bazen açmıyor bazı şeyleri. bir program yok mu yani VCD oluşturabilen? O olsa işimi görür sanırım. açılır aynı hayata hepsi bir biraz Kürt, biraz Azeri, biraz Yerli, biraz Türkmen, biraz Terekeme.... |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:37233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/filmlernizin...n-t106626.html burda dönüştürebilirsin ama altyazı sorunun olur " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tutbenidüşmeden (04-10-07) |
| | #7 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dün 3. denemem de oldu galiba. Ama altyazı ekranın ortasında çıkıyor. Ve çok küçük boyutta okumak zor oluyor. bunu nasıl düzeltebiliriz.? açılır aynı hayata hepsi bir biraz Kürt, biraz Azeri, biraz Yerli, biraz Türkmen, biraz Terekeme.... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |