| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | dvd writer arkadaşlar herkese keyifli sohbetler dilerim. ben dvd writer almak istiyorum. her marka dvd writer her bilgisayara olur mu? yada neyi göz önünde bulundurmak lazım. cvplarsınz sevinirim... HAYATTA YA TOZU DUMANI YUTARSIN YA DA TOZU DUMANA KATARSIN... YA BİR YOL BUL, YA BİR YOL AÇ, YA DA BU YOLDAN ÇEKİL... |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 324
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:33162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha önce philips, nec, samsung ve lg kullanmıştım.. en son olarak da asus aldım.. nec samsung ve lg'yi kendi bilgisayarımda kullanmasam da bilgim var.. philips kesinlikle en son tercih olmalı.. benim kullandığım ürün içerisinde cd parçalamıştı.. ve işin garip tarafı garanti kapsamına da dahil olmadı !.. zaten çok uyuz bir yazıcıydı.. kendi yazdığı dvd'leri okumazdı bazen !.. lg ve nec aşağı yukarı aynı diyebilirim.. seçici davrandığı boş medyalar var.. samsung da bunlardan bir seviye daha iyi.. son 3 aydır asus kullanıyorum çok farklı markalarda boş medya denedim.. hiçbirinde problem çıkarmadı.. philips'in yazıp okuyamadığı dvd'leri şuan asus ile rahatlıkla okutabiliyorum.. ![]() 1- Asus 2- Samsung 3- Nec (sony) 4- Lg 1294551392- Philips "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #3 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.346
Forum Gücü: 141 Forum Puanı:55093 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Evet Asus cok iyi bende onu kullaniyorum sorun cikartmadi su ana kadar tavsiye ederim (: ![]() Ağustosta biter herşey gibi Hayat yine eski haline döner Heryaz biter kışı bulur vakitler. Rüzgar boranfırtına sertçe eser Buztutar sular sıcak çekip gider Hergüzelşey vakti doldumu biter Yaradan emrettimi canda çekergider sfanmemo 26082008 | |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:134 ![]() ![]() | teşekkürler arkadaşlar asus aldım sağolun HAYATTA YA TOZU DUMANI YUTARSIN YA DA TOZU DUMANA KATARSIN... YA BİR YOL BUL, YA BİR YOL AÇ, YA DA BU YOLDAN ÇEKİL... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |