Konu Seçenekleri
Eski 10-01-08, 16:27 Çevrimdışı   #1
Asistan

20kentli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 326
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:134
20kentli ara sıra gören oluyor20kentli ara sıra gören oluyor
dvd writer

arkadaşlar herkese keyifli sohbetler dilerim. ben dvd writer almak istiyorum. her marka dvd writer her bilgisayara olur mu? yada neyi göz önünde bulundurmak lazım. cvplarsınz sevinirim...

HAYATTA YA TOZU DUMANI YUTARSIN YA DA TOZU DUMANA KATARSIN...

YA BİR YOL BUL, YA BİR YOL AÇ, YA DA BU YOLDAN ÇEKİL...
Eski 10-01-08, 18:13 Çevrimdışı   #2
Profesör

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.337
Teşekkür etti: 324
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:33162
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
daha önce philips, nec, samsung ve lg kullanmıştım.. en son olarak da asus aldım..
nec samsung ve lg'yi kendi bilgisayarımda kullanmasam da bilgim var..

philips kesinlikle en son tercih olmalı.. benim kullandığım ürün içerisinde cd parçalamıştı.. ve işin garip tarafı garanti kapsamına da dahil olmadı !.. zaten çok uyuz bir yazıcıydı.. kendi yazdığı dvd'leri okumazdı bazen !..

lg ve nec aşağı yukarı aynı diyebilirim.. seçici davrandığı boş medyalar var.. samsung da bunlardan bir seviye daha iyi..

son 3 aydır asus kullanıyorum çok farklı markalarda boş medya denedim.. hiçbirinde problem çıkarmadı.. philips'in yazıp okuyamadığı dvd'leri şuan asus ile rahatlıkla okutabiliyorum..

1- Asus
2- Samsung
3- Nec (sony)
4- Lg
1294551392- Philips

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 10-01-08, 18:16 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.651
Teşekkür etti: 3.346
RepForum Gücü: 141
Forum Puanı:55093
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
XaNDeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
daha önce philips, nec, samsung ve lg kullanmıştım.. en son olarak da asus aldım..
nec samsung ve lg'yi kendi bilgisayarımda kullanmasam da bilgim var..

philips kesinlikle en son tercih olmalı.. benim kullandığım ürün içerisinde cd parçalamıştı.. ve işin garip tarafı garanti kapsamına da dahil olmadı !.. zaten çok uyuz bir yazıcıydı.. kendi yazdığı dvd'leri okumazdı bazen !..

lg ve nec aşağı yukarı aynı diyebilirim.. seçici davrandığı boş medyalar var.. samsung da bunlardan bir seviye daha iyi..

son 3 aydır asus kullanıyorum çok farklı markalarda boş medya denedim.. hiçbirinde problem çıkarmadı.. philips'in yazıp okuyamadığı dvd'leri şuan asus ile rahatlıkla okutabiliyorum..

1- Asus
2- Samsung
3- Nec (sony)
4- Lg
1294551392- Philips

Evet Asus cok iyi bende onu kullaniyorum sorun cikartmadi su ana kadar tavsiye ederim (:

Ağustosta biter herşey gibi
Hayat yine eski haline döner
Heryaz biter kışı bulur vakitler.
Rüzgar boranfırtına sertçe eser
Buztutar sular sıcak çekip gider
Hergüzelşey vakti doldumu biter
Yaradan emrettimi canda çekergider
sfanmemo 26082008

Eski 13-03-08, 19:54 Çevrimdışı   #4
Asistan

20kentli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 326
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:134
20kentli ara sıra gören oluyor20kentli ara sıra gören oluyor
teşekkürler arkadaşlar asus aldım sağolun

HAYATTA YA TOZU DUMANI YUTARSIN YA DA TOZU DUMANA KATARSIN...

YA BİR YOL BUL, YA BİR YOL AÇ, YA DA BU YOLDAN ÇEKİL...

Konu Seçenekleri