| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Hepinizin bildiği gibi çoooook uzun süredir gazete çıkmıyordu bu aydan itibaren tekrar yayınlanmaya başlayacak. Gazetede haber olarak ilk zamanlarda ki içeriği koruyarak üyeler hakkındaki gerçekleri yazacağız ![]() Bu gerçekleri haber çeşitliliği sağlamak amacıyla birkaç üyeden değil tüm üyelerden sağlamayı istiyoruz. Gazetede yine sbt bir haberci kadrosu oluşturacağız.Bu arkadaşların görevi haber yazmak dışında zaman zaman gazeteyi hazırlamak ve yayınlamak olacak.Bu yüzden kadroya dahil edilen arkadaşların photoshopu bilmeleri gerekmekte.(çok iyi bilmeleri gerekmiyor ana hatlarıyla kullanabilmeleri yeterli) Bu gazetede görev almak isteyen arkadaşlar ve bu konuyla alakalı soruları olanlar bu sayfada belirtirlerse sevinirim. Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | ℓєαяѕιση (03-09-07), -misspasha- (04-09-07), Artemis (03-09-07), MrTcN1905 (05-09-07), N_e_w_i_N (03-09-07), roza (04-09-07), Sk8er Boi (04-09-07), Tweety (03-09-07), Unfaithful (03-09-07) |
| | #2 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben alabilirim ama şöle bir sorunum var bilg dükanda olduğu için oraya babam taraqfından photoshop yüklemek yasak ama haberleri yazabilirim gencç kuvvetin gazete çıkcak ordaki yazıların yarısı benim beğenirseniz bir bakın (tılsımın koymasını beklios) bilgilendirirseniz ii olur photoshoıpu bilirm web tasarımda çok kullandık bilgilendirmenizin bekliorum Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bide mot abi bi bilgilendirse Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #5 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beklenen ve güzel bir haber )ben manset olmimde kim olursa olsun |
|
| | #6 |
söz bende girersen sen başlık olcen en büyük puntoyla bi kere bile olsa (inş)
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #7 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.315
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-dana fiskos da bu hafta çıkıyor ![]() samx arkadaşım gazetede başarılar dilerim ![]() yakamaz yapışma yardım yardım değee benim işim başımdan aşkım opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #8 |
biz farız bi kerem mot abi ;kaprisİben yasarım yasıları senle alakalıda yasarıs hemde dou dolu
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevindirik oldum..heycanla bekliyorum haberlerinizi (: Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Froumda Photoshop kullanımı ile ilgili bilgi var sanırım ![]() Ben oraya bi bakayım.Belki yardımım dokunur Yok imza falan!!! |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende isterim =} çok arastırırım azda bilmis deilim hani =} kadroyu yine bu sayfadanmı öqrenicez???
... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.552
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar haberleri tüm üyeler yollayabilir.Yollayan kişinin adıyla ekleyeceğiz haberi. Kadroda olan arkadaşların maledef photoshop kullanıo olması lazım, gelen haberlerin düzenlenmesi ve gazetenin oluşturulması için yardım etmeleri gerekiyor. Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
|
| | #13 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
valla sıkışınca kime giderim bilmiyorum ama ilk gazetenin manşetini biliyorum opeth arkadaşımmmm Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta | |
|
| | #14 |
peki motum ne zaman duyrulcek kadrodakiler yani gazteyi düzenlicekler falan buı arada photoshopuda kurdum başladım çalışmalara nihaha
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cuma günü duyuracağım pazarteside yeni sayımız cıkacak inşallah Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
|
| | #16 |
inş beklioruz
|
| | #17 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama ben fotoshop bilmiyorum ki... . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #18 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta | |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:18427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Photoshop ile ilgili yardimci olmaya calisirim, fakat haber yazma konusunda söz veremicem, cünki herkesi o kadar cok tanimiyorum..
|
|
| | #20 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her türlü yardıma varım.
![]() Spor Grubu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |