DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Dana Medya  Gazete

Konu Seçenekleri
Eski 03-09-07, 11:09 Çevrimdışı   #1
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
dikkat E-Dana Gazete yeniden hayata dönüyor yardımlarınızı beklıyoruz :)

Hepinizin bildiği gibi çoooook uzun süredir gazete çıkmıyordu bu aydan itibaren tekrar yayınlanmaya başlayacak.

Gazetede haber olarak ilk zamanlarda ki içeriği koruyarak üyeler hakkındaki gerçekleri yazacağız

Bu gerçekleri haber çeşitliliği sağlamak amacıyla birkaç üyeden değil tüm üyelerden sağlamayı istiyoruz.

Gazetede yine sbt bir haberci kadrosu oluşturacağız.Bu arkadaşların görevi haber yazmak dışında zaman zaman gazeteyi hazırlamak ve yayınlamak olacak.Bu yüzden kadroya dahil edilen arkadaşların photoshopu bilmeleri gerekmekte.(çok iyi bilmeleri gerekmiyor ana hatlarıyla kullanabilmeleri yeterli)

Bu gazetede görev almak isteyen arkadaşlar ve bu konuyla alakalı soruları olanlar bu sayfada belirtirlerse sevinirim.

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
ℓєαяѕιση (03-09-07), -misspasha- (04-09-07), Artemis (03-09-07), MrTcN1905 (05-09-07), N_e_w_i_N (03-09-07), roza (04-09-07), Sk8er Boi (04-09-07), Tweety (03-09-07), Unfaithful (03-09-07)
Eski 03-09-07, 13:14 Çevrimdışı   #2
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.432
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben alabilirim ama şöle bir sorunum var bilg dükanda olduğu için oraya babam taraqfından photoshop yüklemek yasak ama haberleri yazabilirim gencç kuvvetin gazete çıkcak ordaki yazıların yarısı benim beğenirseniz bir bakın (tılsımın koymasını beklios)
bilgilendirirseniz ii olur
photoshoıpu bilirm web tasarımda çok kullandık bilgilendirmenizin bekliorum

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 03-09-07, 13:31 Çevrimiçi   #3

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.008
Teşekkür etti: 2.621
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82398
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Güzel haber

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Eski 03-09-07, 14:19 Çevrimdışı   #4
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bide mot abi bi bilgilendirse

Eski 03-09-07, 16:51 Çevrimdışı   #5

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
beklenen ve güzel bir haber )

ben manset olmimde kim olursa olsun
Eski 03-09-07, 17:18 Çevrimdışı   #6
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
söz bende girersen sen başlık olcen en büyük puntoyla bi kere bile olsa (inş)

Eski 03-09-07, 17:49 Çevrimdışı   #7

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.794
Teşekkür etti: 6.315
RepForum Gücü: 306
Forum Puanı:140053
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
e-dana fiskos da bu hafta çıkıyor
samx arkadaşım gazetede başarılar dilerim
yakamaz yapışma yardım yardım değee benim işim başımdan aşkım

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 03-09-07, 18:38 Çevrimdışı   #8
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
biz farız bi kerem mot abi ;kaprisİben yasarım yasıları senle alakalıda yasarıs hemde dou dolu

Eski 03-09-07, 19:21 Çevrimdışı   #9
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.359
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sevindirik oldum..heycanla bekliyorum haberlerinizi (:

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni
Eski 04-09-07, 00:22 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Froumda Photoshop kullanımı ile ilgili bilgi var sanırım

Ben oraya bi bakayım.Belki yardımım dokunur

Yok imza falan!!!
Eski 04-09-07, 00:38 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 711
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3570
ЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biri
bende isterim =} çok arastırırım azda bilmis deilim hani =} kadroyu yine bu sayfadanmı öqrenicez???

...
...
beynimde ki dünyada;
tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya
kalbimdekinde ise;
karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler...
...
...
Alican DEMİR
Eski 04-09-07, 10:07 Çevrimdışı   #12
Doçent

samx - ait Avatar
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Arkadaşlar haberleri tüm üyeler yollayabilir.Yollayan kişinin adıyla ekleyeceğiz haberi. Kadroda olan arkadaşların maledef photoshop kullanıo olması lazım, gelen haberlerin düzenlenmesi ve gazetenin oluşturulması için yardım etmeleri gerekiyor.

VE
Eski 04-09-07, 10:08 Çevrimdışı   #13
Doçent

samx - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
e-dana fiskos da bu hafta çıkıyor
samx arkadaşım gazetede başarılar dilerim
yakamaz yapışma yardım yardım değee benim işim başımdan aşkım

valla sıkışınca kime giderim bilmiyorum ama ilk gazetenin manşetini biliyorum opeth arkadaşımmmm

VE
Eski 04-09-07, 10:15 Çevrimdışı   #14
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
peki motum ne zaman duyrulcek kadrodakiler yani gazteyi düzenlicekler falan buı arada photoshopuda kurdum başladım çalışmalara nihaha

Eski 04-09-07, 10:20 Çevrimdışı   #15
Doçent

samx - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
cuma günü duyuracağım pazarteside yeni sayımız cıkacak inşallah

VE
Eski 04-09-07, 10:40 Çevrimdışı   #16
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
inş beklioruz

Eski 04-09-07, 23:18 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ama ben fotoshop bilmiyorum ki...

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Eski 05-09-07, 10:00 Çevrimdışı   #18
Doçent

samx - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
мιѕѕραѕнα";1000288][b][i][COLOR="Indigo´isimli üyeden Alıntı
ama ben fotoshop bilmiyorum ki...[/color][/i][/b]
Senden özellikle, haberleri istiyorum kurtuluşun yok

VE
Eski 06-09-07, 01:34 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.116
Teşekkür etti: 1.586
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Photoshop ile ilgili yardimci olmaya calisirim, fakat haber yazma konusunda söz veremicem, cünki herkesi o kadar cok tanimiyorum..
Eski 06-09-07, 12:56 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.066
Teşekkür etti: 300
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
her türlü yardıma varım.

Spor Grubu

Konu Seçenekleri