DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Dana Medya  Gazete

Konu Seçenekleri
Eski 02-02-07, 23:36 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.843
Teşekkür etti: 13.237
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141446
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
dikkat E-Dana Gazetesi 4.Sayısı Sizlerle (:

B-CooL
Samx
SeKeR
SecReT_G!RL 'e cok Tskler

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden: (29 Kişi)
σℓα!!! (03-02-07), And (03-02-07), ares (11-02-07), Bεяsŧŷ (03-02-07), B-CooL (02-02-07), Çaylak_ (21-05-07), hakancem (02-02-07), holy (03-02-07), iηƒєяηαℓ (04-02-07), KüçükBey (04-02-07), Metu İz baCK (04-02-07), mr_ram (02-02-07), Opeth (03-02-07), raif (12-02-07), RebeL (03-02-07), romantik_dj (03-02-07), RoMeO (03-02-07), roza (05-02-07), samx (02-02-07), SerseriKursun (03-02-07), Sidalay (03-02-07), Smyrna (03-02-07), sniper elite (10-02-07), ToutatiS (03-02-07), uĞuR (02-02-07), Unfaithful (02-02-07), WorthLess (15-02-07), YıLdız_GöZlÜm (04-02-07), ~Kardelen~ (21-02-07)
Eski 02-02-07, 23:40 Çevrimdışı   #2
Asistan

mr_ram - ait Avatar
Genel Mesajlar: 260
Teşekkür etti: 166
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:210
mr_ram ara sıra gören oluyormr_ram ara sıra gören oluyormr_ram ara sıra gören oluyor
eline saglik.
gözgöz kanki ya olmamiş abi ya ben sana jilet getirimi

SizinleAynikandanGelmiyorum,AranızdaDoğmuşOlmam
SadeceBirTesadüf..İçinizdekiÖlümKorkusunuYoketmeki çin DoğurduğunuzÇocuklardanbiriyim,,YinedeÖlümden KaçamadığınızIGörünce,YenisiniYapmakÜzereKaderineT erk EttiğinizÇocuklardanbiri.
Eski 02-02-07, 23:40 Çevrimdışı   #3
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Şehir dışında olduğum için bu sayıda fazla bi emeğim olmadı emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler
Özellikle B-Cool Abama çok teşekkür ederim aba desteğin için çok sağol

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta

Konu samx tarafından (03-02-07 Saat 00:30 ) de değiştirilmiştir..
Eski 02-02-07, 23:42 Çevrimdışı   #4
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
banane ya yok size mikrefon falan alla alla dinliyom kardeşim müslüm
aşığım bu aralar neyapayım

ha bide sidalay ı ayrıca tebrik ediyorum gerçekten albümler inanılmaz bir hızda geliyor buarya tşk

tweety saol çok güzel hazırlamışsın bide yalan haber ler çıkmasa benim hakkımda bide pernne ile ilgili herkez bilardo oynamayı bilmiyo die alay ediyorlar zati neyse saol calışman için güzel olmuş

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 02-02-07, 23:43 Çevrimdışı   #5
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.338
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:34440
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
burada bir iftiraya kurban gidiyorumben bu gazeteyi mahkemeye vercem özellikle tweety ve yandasinitweety alcagin olsun kiz sen dur bak nasil bir gazete hazirlicamsaka bir yana harika bir gazete hazirlamissin kardesimkutlarim seni

Eski 02-02-07, 23:43 Çevrimdışı   #6
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.383
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
süper olmus emegine saglikk
Eski 02-02-07, 23:47 Çevrimiçi   #7

Tweety - ait Avatar
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
hakancem75´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
burada bir iftiraya kurban gidiyorumben bu gazeteyi mahkemeye vercem özellikle tweety ve yandasinitweety alcagin olsun kiz sen dur bak nasil bir gazete hazirlicamsaka bir yana harika bir gazete hazirlamissin kardesimkutlarim seni

ee dedik sana cok fazla ugrasma asiklarla diye dinlemedinki cek simdi

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Mesaja teşekkür eden:
hakancem (02-02-07)
Eski 02-02-07, 23:55 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

kurt_efe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 782
Teşekkür etti: 35
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:917
kurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuş
emeğine sağlık müthiş olmuş...

ÂLEMÎ ÂLêm ÿâpâñ û¢ ßê$ ¢âkâL'sâ ... KRALLIK ßîzê ÿÂkî$mâz..
Eski 02-02-07, 23:55 Çevrimdışı   #9

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.910
Teşekkür etti: 5.270
Forum Puanı:183602
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
emeklerinize sağlık yine çok güzel ve eğlenceli olmuş
B-CooL um ne kadar uğraştığını biliyorum ellerine sağlık canım
hepinize ayrı ayrı teşekkürler

Eski 03-02-07, 00:06 Çevrimiçi   #10

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.886
Teşekkür etti: 3.016
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80059
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ellerinize sağlık! teşekkürler hazırlayıp bizlerle paylaşan herkese!!!

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Eski 03-02-07, 00:08 Çevrimdışı   #11
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.267
Teşekkür etti: 2.856
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69439
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Yine harika bomba gibi haberler bulmuşsunuz elinize sağlık

.

Afra tafra off pofff (:
Eski 03-02-07, 00:27 Çevrimdışı   #12
Doçent

samx - ait Avatar
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Abi 6. sayıyı bekle o sayıda bomba gibi gelicez ben pc me kavuşmuş olucam ozaman süper haberler le ortalığı inletiriz

VE
Mesaja teşekkür eden:
hakancem (03-02-07)
Eski 03-02-07, 00:32 Çevrimdışı   #13
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.338
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:34440
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
samx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi 6. sayıyı bekle o sayıda bomba gibi gelicez ben pc me kavuşmuş olucam ozaman süper haberler le ortalığı inletiriz
sabirsizlikla bekliyorum samet o günü sana bomba gibi haberler bulcam sende söyle renkli kocaman bir gazete yap tweety intikam yeminleri yaptim bile yandin sen

Eski 03-02-07, 00:32 Çevrimiçi   #14

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
samx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

senin dilin cokmu uzadi ne 5ci sayida gorucem seni

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 03-02-07, 00:37 Çevrimdışı   #15
Doçent

samx - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin dilin cokmu uzadi ne 5ci sayida gorucem seni
5. sayıdada bişiler ayarlicaz ama 6. sayıda evimde kendi pcim de olacağım için daha rahat haberler hazırlayabileceğim

VE
Eski 03-02-07, 00:50 Çevrimdışı   #16
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.208
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ellerinize sağlık arkadaşlar..eyvallah...
Eski 03-02-07, 14:09 Çevrimdışı   #17
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.663
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
sabirsizlikla bekliyorum samet o günü sana bomba gibi haberler bulcam sende söyle renkli kocaman bir gazete yap tweety intikam yeminleri yaptim bile yandin sen
siz bittiniz abi samx ve sen ben seni konu yapmaya çalısırken samx beni konu yapmıs yaaaaa haksızlıkkk kurban gitmişim ben olaya
Eski 03-02-07, 15:47 Çevrimdışı   #18

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.955
Teşekkür etti: 670
Forum Puanı:80069
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:

tamam tamam ben bundan sonra size hic laf atmiyacam ,tedbirli olmak lazim
Ben sirami saldim simdi SecReT in pesindelermis
Tesekkürler ikinizede harika olmus
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (03-02-07)
Eski 03-02-07, 15:58 Çevrimdışı   #19
Stajyer

TESADÜF - ait Avatar
Genel Mesajlar: 103
Teşekkür etti: 32
RepForum Gücü: 6