DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Eğitim  Müzik Eğitimi  Gitar

Konu Seçenekleri
Eski 25-12-06, 11:04 Çevrimdışı   #1
Stajyer

bermuda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 127
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:81
bermuda ara sıra gören oluyor
iyi E-dana Gitaristleri

selam arkadaşlar aramızda gitar çalan kaydı olan videosu olan arkadaşlar buraya paylaşsın ve neler caldıgını nezmandan beri çaldıgını tavsiyelerini anlatsın !!!

ben başlıyorum

ben ilker 5 aydır çalıyorum çaldıgım gruplar duman kurban ogün sanlisoy metallica emre aydın film müzikleri haluk levent şebo teo nirvana felan filan işte aklıma gelenler klasik çaliorum hedefim elektro grubumu kurdum çalışıyorum az cok elektro çalıyorum.tavsiyelerim parmak egsersizleri bol çalışma azim sabır bşka bişi yok sizleri bekliorum arkadaşlar...

Eski 03-01-07, 22:30 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.375
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3175
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
gitarın güzelmiş
Eski 04-01-07, 19:42 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
bende alcam gitar başlıcam ozaman atarım. gitarın güzelmiş
Eski 08-02-07, 12:36 Çevrimdışı   #4
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.445
Teşekkür etti: 6.710
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:30492
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gitarn güzelms ama bnmki dha güzelbn 9 yıldır çalıyrm sanrım deneyimliym artıkama dha güzel gitarlar sizlrn olsnn

tam ellerimi bırakmışken..
şimdi boşluktayım,ölecegim derken..
tutbenidüşmeden
..
Eski 08-02-07, 13:56 Çevrimdışı   #5
Stajyer

Death_Knight - ait Avatar
Genel Mesajlar: 141
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:113
Death_Knight ara sıra gören oluyorDeath_Knight ara sıra gören oluyor
kahkaha

Gitarın çok süslü ya bize ters racona ters şaka bi yana bende 4 yıldır Bas 2 Yıldır da elektro gitar çalıyorum.

Aslında heavy metal basçısıyım ve oturmuş bi grubumuz var yakın zamanda kayıtlarımızı burada paylaşmayı düşünüyorum..

Elektro ise öyle eğlencelik takıldığım bi enstrüman genelde Kurban-Pentagram falan çalıyoz öyle işte çok konuşuyom gene

Save all your prayers..I think we lost today..There's no morning after..And no one's around to blame!
Eski 18-02-07, 00:13 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
ALy

ALy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 925
Teşekkür etti: 471
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4737
ALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biri
bende 6-7 aydır klasik 2 aydırda elektro gitar çalıyorum =) bişiiler olcak bakalım

sleeping...
Eski 24-02-07, 01:51 Çevrimdışı   #7
Öğrenci
Müzik grubu

egeli35 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
egeli35 Herkese mesafeli
agzıma edeyim 4 aydır elımde gitar var sadece dumanın seni kendime sakladım in girisini çalabiliom bide daracık daracık sokaklar flan yazık bna ama dert oldu ogrenceeeeem bu arada bu gitarın markası nedir bnim gitara benzettim ıbanez??
Eski 04-03-07, 16:23 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
Edit :YiLdIz_GöZlÜm link ölü...
şurda 3-5 kayıt var evde kaydedildiği için kötü olabilir birazcık.içinde bide slayer sözleri var sallayın onları
bana gelicek olursak çoook küçükken mandolinle başladım olaya.yaklaşık 9,5-10 yıldır gitar çalıyorum.şuan telli tüm aletleri çalabilirim heralde (bağlama,cümbüş,ud,bas,sitar,tambur,banco vs) bi ufakta yaylıları (çello,keman,viyola vs)
çok sık olmamakla birlikte arasıra taksimde veya kadıköyde çıktığım oldu(rexx,joker,karınca vs) çok sık çıkamıyorum biyerlerde zamanım yok.bikaç grubun gitaristi veya basçısı hastalandığında veya aniden grubu bıraktığında joker olarak kullanıldığım çok olmuştur (albüm kayıtları,konserler vs)
kullandığım gitar sürekli değişiyo ama şuan jackson soloist-1 kullanıyorum kendi çektiğim bi resmi yok ama temsili olarak:

Konu YıLdız_GöZlÜm tarafından (17-08-07 Saat 20:23 ) de değiştirilmiştir..
Eski 08-03-07, 23:33 Çevrimdışı   #9
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
roza´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gitarn güzelms ama bnmki dha güzelbn 9 yıldır çalıyrm sanrım deneyimliym artıkama dha güzel gitarlar sizlrn olsnn
çok mütevazisin yaa

ben heves ediyorum alıyorum bir süre çok güzel gidiyor çalıyorum diyorum sonra paraya sıkışıyorum satıyorum sonra neyse param oluyo tekrar bu böyle gidiyor şuanda var bende de washburn bettencourt n2 var ama yaknda bunu da satıcam para lazım

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 11-03-07, 20:55 Çevrimdışı   #10
Stajyer
Müzik grubu

GuitaRx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 117
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:86
GuitaRx ara sıra gören oluyor
Bende memo arkadaşlar Sanırım bende 6 7 senedir çalıyorum.klasşk ve akustik gitarım var.Elektroyu nedense hiç sevemedim.yani sevsemde ağır rock yapmaktan hoşlanmıyorum.Nasıl çaldığımı merak edenler bu konuda kaydımız var bir tane izleyebilir.
http://www.youtube.com/watch?v=nPfFtY46rNg

M
e
M
o
O

Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim,
Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim.

Eski 13-03-07, 21:10 Çevrimdışı   #11
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
scratmiller Herkese mesafeli
hersey gitar için....

Konu scratmiller tarafından (13-03-07 Saat 21:17 ) de değiştirilmiştir..
Eski 13-03-07, 21:16 Çevrimdışı   #12
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
scratmiller Herkese mesafeli
evet arkdaslar bende siteye yeni üye olmus birisiyim ama bu konuyu açan BERMUDA arkadasımız yazısının altına koydugu gitar MetallicA gurubunda olan Kirk Hammets in gitarıdır.o arkadasımızın degil herhalde yanlıs anlamısınız işte kanıtı...

...satın almısda olabilir
bu arada bende kendimi tanıtıyım 5 aydır gitar calısyorum classıc 3 ay sonra electroya gecmeyi düşünüyorum classıc i iyice ögreneyim diyorum...

HERSEY GİTAR İÇİN..
Eski 17-03-07, 11:59 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
ALy

ALy - ait Avatar
ALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
egeli35´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
agzıma edeyim 4 aydır elımde gitar var sadece dumanın seni kendime sakladım in girisini çalabiliom bide daracık daracık sokaklar flan yazık bna ama dert oldu ogrenceeeeem bu arada bu gitarın markası nedir bnim gitara benzettim ıbanez??

bermuda'nın resmini koyduğu gitar ESP'nin "KH-2 Ouija" modelidir scratmiller'ın dediği gibi Kirk Hammet adıyla üretilen imza modellerden birisidir

sleeping...

Konu ALy tarafından (17-03-07 Saat 12:06 ) de değiştirilmiştir..
Eski 21-03-07, 14:04 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
yani o gitar parasını veren herkese satılır siz takmayın kafanıza
Eski 23-03-07, 16:06 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
ALy

ALy - ait Avatar
Alıntı:
paranoid´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yani o gitar parasını veren herkese satılır siz takmayın kafanıza
aynen öyle

sleeping...
Eski 10-04-07, 22:00 Çevrimdışı   #16
Asistan

``η€Sli´´ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 101
Forum Puanı:458
``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor
11

bn de 5 yıldır çalıorumm ama gne de çook ii diemiorum , yani gitarı elime aldıımda şöle bi döktüremiorum,aklımdan, bi yerlere bakmam gerekio,ya o mükemmel çalanlar da önce bölelermymş kie ya,sinr oluorum kendme
bass da çalıorum 2 senedr, normal war saten de bi elektro war bisim ali hocada
(milas anadolu lisesinin müsik hojasıonu almaı düşünüorum...
450 milyonmş pahalı mı sisce_?_

Gülmek için mutlu olmayı bekleme,
belki mutluluk gülüşünde saklıdır.
Sakın aglayayım deme
bilki bi yerlerde
senin bir tek gülüşün için
yaşayan vardır...
Eski 11-04-07, 09:56 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
daha 3 ay oldu parmak çalışmalarına devam ediorum sıkıcı ama harika bişey gitarı eime almak bile ayrı bi heyecan

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 12-04-07, 20:34 Çevrimdışı   #18
Asistan

``η€Sli´´ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 101
Forum Puanı:458
``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor
Heyecanli

Alıntı:
HaMMuRaBi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
daha 3 ay oldu parmak çalışmalarına devam ediorum sıkıcı ama harika bişey gitarı eime almak bile ayrı bi heyecan
çalışırken biras sıkıcı olbilir ama çalmaya basladığnı anlayınca çok daha fasla zevk werecektr sakın yılma çünkü bu tür enstrümanlar çok nankördür,1 yıl sonra tamamdr bırakmassan....

Gülmek için mutlu olmayı bekleme,
belki mutluluk gülüşünde saklıdır.
Sakın aglayayım deme
bilki bi yerlerde
senin bir tek gülüşün için
yaşayan vardır...
Eski 12-04-07, 23:42 Çevrimdışı   #19
Öğrenci

narina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4
narina Herkese mesafeli
9 yıldır hem çalar hem tamir eder hem üretirim.elimde kendi yapımım olan gitarım war çokta sağlam fatıh erdemcı yaşar kurt ferıdun duzagac özlem tekın we demır demırkanın gıtarıstlıgını yaptım bır donem.sımdı ıse 1 fender 82stratım 1 ibanez jem20 5tanede kendı yaptıım gıtar bulunmakta
Eski 04-05-07, 03:49 Çevrimdışı   #20
Öğrenci

ucco - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8
Teşekkür etti: 3
ucco Herkese mesafeli
bu arada bende kendimi tanıtıyım 5 aydır gitar calısyorum classıc 3 ay sonra electroya gecmeyi düşünüyorum classıc i iyice ögreneyim diyorum...
HERSEY GİTAR İÇİN.. [/quote] (scratmiller den alıntıdır)

yani toplam 8 ayda klasik gitarı iyice öğreneceksin demek...
vallaa bravo ben 7 senedir yapamadım senin dediğini...

Konu Seçenekleri