Konu Seçenekleri
Eski 08-03-07, 03:16 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Müzik grubu

GuitaRx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 117
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:86
GuitaRx ara sıra gören oluyor
dikkat E-dana gitaristlerinden GuitarX karşınızda (yogun istek üzerine :P )

Neden koyuyorum bu resimleri bilmiyorum ama : ) Fazla söz gerek yok işte karşınızda ben

Kendimi yarışmada gibi hissettim yahu

M
e
M
o
O

Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim,
Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim.

Eski 08-03-07, 03:24 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
woaww..kivircikmissin ..
jüriyi hangi resminle etkilemeyi düsünüyorsun
tesekkürler paylasim icin ..
Eski 08-03-07, 04:34 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 9.171
Teşekkür etti: 15.449
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:92969
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
saclarina hayran oldumgusel resimler tskler
Eski 08-03-07, 06:08 Çevrimdışı   #4
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
güsel
tşk ettik

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Eski 08-03-07, 08:59 Çevrimdışı   #5
Stajyer
Müzik grubu

GuitaRx - ait Avatar
hehe juriyi ilk resimle etkleyebilirim

M
e
M
o
O

Eski 08-03-07, 09:24 Çevrimdışı   #6

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.433
Teşekkür etti: 2.811
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:93375
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Karizma resimler. ilk resimde uzaktan tarkan'a benzemişsin.

Paylaşımın için teşekkürler.
Eski 08-03-07, 10:14 Çevrimdışı   #7

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
thanks paylaşım için...............
Eski 08-03-07, 10:38 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
medeni cesaretinden dolayi tesekür ederim
Eski 08-03-07, 11:02 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

djborga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 521
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1256
djborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuş
güzel resimler
saol paylaşımın için.

Copyright© DJ Productions 2006-2007. All rights reserved.
Eski 08-03-07, 18:27 Çevrimdışı   #10
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.383
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
cok hossun ya paylasim icin saol
Eski 08-03-07, 18:29 Çevrimdışı   #11
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
gitarlı bitane resim koysaydın bari

kendi parçalarından veya coverladığın bikaç parçadan paylaşım yapsana dinlemek isteriz seni
Eski 08-03-07, 19:49 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Müzik grubu

GuitaRx - ait Avatar
Teşekkürler.Gözgöz bu arada kişisel çalışmalarda youtube videoları felan vardı koymuştum yani sen demek ki bakmamışsın ama artık bakamıcaz zaten youtube yalan oldu

M
e
M
o
O

Eski 08-03-07, 20:12 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi

DoLuNaY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 846
Teşekkür etti: 159
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6168
DoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
GuitaRx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Teşekkürler.Gözgöz bu arada kişisel çalışmalarda youtube videoları felan vardı koymuştum yani sen demek ki bakmamışsın ama artık bakamıcaz zaten youtube yalan oldu

ama biz bakabiliyoruz

Resimler Guzel ..

K-9

Kaybolup giderken fırtınalarda,
Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum..
Farketmeden,
Senin olmuşum ..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
uĞuR (08-03-07), yεsiL (08-03-07)
Eski 08-03-07, 20:49 Çevrimdışı   #14
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.442
Teşekkür etti: 1.471
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
resimler için teşekkürler
paylaşımların devamını dilerim...
Eski 08-03-07, 21:37 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
dana olmaya hak kazandın

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776
Eski 08-03-07, 21:52 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
güzel resmler paylasım icin saol
Eski 08-03-07, 22:19 Çevrimdışı   #17
Stajyer
Müzik grubu

GuitaRx - ait Avatar
Alıntı:
DoLuNaY´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ama biz bakabiliyoruz
Resimler Guzel ..
Nasıl yani siz bakabiliyosunuz.hımm yurtdışındansın sanırım ama bunun bişeyini bulurlar yakından ip felan değişikliğinden bişeyi çıkar yakında hadi bakalım

M
e
M
o
O

Eski 08-03-07, 23:13 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

^'^Metalist^'^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 660
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2477
^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor
sende pikniktube yi kullan

resimler süper gitar sana çok yakışıyodur

Sana o kadar ihtiyacım vardı ki
O kadar acı çekiyorum ki, şimdi yoksun,
Rüyalarımda seni görüyorum,
O kadar yalnız uyanıyorum ki...

Eski 08-03-07, 23:25 Çevrimdışı   #19
Stajyer
Müzik grubu

GuitaRx - ait Avatar
Gitar bana yakışıyor ama sen şimdi kafanda beni rock çı gibi düşünmüssündür ama değil sevmiyorum ağır rockı kafam patlıyor yaw bana verecekler klasik gitarı ohh zevkle sabaha kadar çalacam ama gitarım elektro akustik

M
e
M
o
O

Eski 09-03-07, 11:42 Çevrimdışı   #20
Asistan

WRiTeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 175
Teşekkür etti: 51
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:484
WRiTeR ara sıra gören oluyorWRiTeR ara sıra gören oluyorWRiTeR ara sıra gören oluyorWRiTeR ara sıra gören oluyorWRiTeR ara sıra gören oluyor
Alıntı:
GuitaRx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nasıl yani siz bakabiliyosunuz.hımm yurtdışındansın sanırım ama bunun bişeyini bulurlar yakından ip felan değişikliğinden bişeyi çıkar yakında hadi bakalım
Yurtdışıyla alakası yok Türkiyedende girebilirsin

Proxy ile girersin yada treewalk denilen programla

Neden mi Graffiti ?
Çünkü Aşığız!
Neden mi Graffiti ?
Çünkü ßiz Sokakların Sanatkârıyız
Neden mi Graffiti ?
Çünkü Graffiti ßir Sanattır !

Konu Seçenekleri