| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Müzik grubu ![]() | Neden koyuyorum bu resimleri bilmiyorum ama : ) Fazla söz gerek yok işte karşınızda ben ![]() Kendimi yarışmada gibi hissettim yahu M e M o O Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim, Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim. |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.940
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:50215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | woaww..kivircikmissin ..jüriyi hangi resminle etkilemeyi düsünüyorsun ![]() tesekkürler paylasim icin .. |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.449
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:92969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saclarina hayran oldum gusel resimler tskler |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güsel ![]() tşk ettik Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #5 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:86 ![]() |
hehe juriyi ilk resimle etkleyebilirim M e M o O Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim, Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim. |
|
| | #7 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
thanks paylaşım için............... |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.039
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
medeni cesaretinden dolayi tesekür ederim |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel resimler saol paylaşımın için. |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.657
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok hossun ya paylasim icin saol |
|
| | #11 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gitarlı bitane resim koysaydın bari ![]() kendi parçalarından veya coverladığın bikaç parçadan paylaşım yapsana dinlemek isteriz seni |
|
| | #12 |
Teşekkürler.Gözgöz bu arada kişisel çalışmalarda youtube videoları felan vardı koymuştum yani sen demek ki bakmamışsın ama artık bakamıcaz zaten youtube yalan oldu M e M o O Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim, Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim. |
|
| | #13 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 159
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama biz bakabiliyoruz Resimler Guzel .. K-9 Kaybolup giderken fırtınalarda, Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum.. Farketmeden, Senin olmuşum .. | |
|
| | #14 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.471
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resimler için teşekkürler paylaşımların devamını dilerim... ![]() |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dana olmaya hak kazandın |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel resmler paylasım icin saol |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:86 ![]() | Nasıl yani siz bakabiliyosunuz.hımm yurtdışındansın sanırım ama bunun bişeyini bulurlar yakından ip felan değişikliğinden bişeyi çıkar yakında hadi bakalım M e M o O Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim, Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim. |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sende pikniktube yi kullan ![]() resimler süper gitar sana çok yakışıyodur Sana o kadar ihtiyacım vardı ki O kadar acı çekiyorum ki, şimdi yoksun, Rüyalarımda seni görüyorum, O kadar yalnız uyanıyorum ki... |
|
| | #19 |
Gitar bana yakışıyor ama sen şimdi kafanda beni rock çı gibi düşünmüssündür ama değil sevmiyorum ağır rockı kafam patlıyor yaw bana verecekler klasik gitarı ohh zevkle sabaha kadar çalacam ama gitarım elektro akustik M e M o O Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim, Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim. |
|
| | #20 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:484 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Proxy ile girersin yada treewalk denilen programla Neden mi Graffiti ? Çünkü Aşığız! Neden mi Graffiti ? Çünkü ßiz Sokakların Sanatkârıyız Neden mi Graffiti ? Çünkü Graffiti ßir Sanattır ! | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |