Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 20-08-07, 20:47 Çevrimdışı   #1
Öğrenci
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 3
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6
pqss27 Herkese mesafeli
kahkaha e-dana gruplar

arkadaşlar sitedeki gruplarda onay istio? o nasıl oluyor... bende yaptım ve biraz sitede gezindim ama bulamadım? onaylama işlemini

Eski 20-08-07, 21:00 Çevrimdışı   #2
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
sen şu anda 3 grubada üyesin zaten

Eski 20-08-07, 21:05 Çevrimdışı   #3
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.144
Teşekkür etti: 7.036
RepForum Gücü: 118
Forum Puanı:38436
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
pqss27´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar sitedeki gruplarda onay istio? o nasıl oluyor... bende yaptım ve biraz sitede gezindim ama bulamadım? onaylama işlemini
abartmamış mısın biraz yaa ( 3 grup fazla değil mi? )

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Herkese sonsuz teşekkürler....
iyiki hayatımdasınız....(=

Eski 20-08-07, 21:27 Çevrimdışı   #4

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.955
Teşekkür etti: 670
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:80069
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Grup liderlerinin dikkatine

Üyelerin basvurularini onaylamadan önce lütfen baska bir gruba dahil olup olmadiklarini kontrol edin.
Her üyenin sadece bir gruba girme hakki vardir !

pqss27

Birden fazla gruba müracaat ettiginiz icin , basvurunuzun kabul edildigi tüm gruplardan cikarildiniz !

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
ℓєαяѕιση (21-08-07), And (20-08-07), Snorland (20-08-07), xxxTKxxx (27-06-08), YaGMuR_CiNi (20-08-07), `Hiperaktif (20-08-07)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri