Konu Seçenekleri
Eski 02-06-07, 09:59 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
E-dana Hatıra Defteri

Evt arkadaşlar e-dana forumana olan duygularınızı yazın bakem lütfen herkes katılsın ki kimler gelmiş kimler geçmiş bilelim

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 02-06-07, 10:04 Çevrimdışı   #2
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.403
Teşekkür etti: 1.807
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Burda çok iyi arkadaşlar/dostlar kazandım.. Hepiciğnizi çok sewiyom [bende yeri ayrı olanları bi ayrı sewiyorum tabi ki ]

aslında arada böylem kötümsü olaylar da oldu ama güzeldi be onlar da

neysem daha fazla devam edersem ciddiliğim gitcek elden

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Eski 02-06-07, 10:04 Çevrimdışı   #3
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.868
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ahh ahh neydi o eski gnLer dimi meLeğm .......

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden:
İnCi ÇiÇéKi (02-06-07)
Eski 02-06-07, 10:13 Çevrimdışı   #4

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.279
Teşekkür etti: 18.809
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90119
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bana yüce insan Metu'yu kazandıran sevgili E-Dana,
İnsanın çekecek çilesi olduğunda bir şeyler vesile oluyormuş demek ki,kurtuluşu yokmuş
Tanıyıp çok sevdiğim,karşılaştığımda sıkı sıkı sarılmak istediğim her dostun aynı güzellikte "ben de" kalması dileğiyle,hepsinin hastasıyım

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (02-06-07)
Eski 02-06-07, 10:25 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.855
Teşekkür etti: 4.279
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23529
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
beni sizlerle tanıştıram ramses113 kardeşime ve bu siteyi açanlara sevgiler ah ah neydi bu siteye üye olduğun ilk ghübler kimseyi tanımıyordum......

Eski 02-06-07, 11:56 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
pek bi hatıram yok bu sitede daha tanışmak istediğim pek çok kişiyle tanışamadım zatennn ama tanıştıklarımı da çok sevdm abi abla kadr dostm kadr çok sevdklerm var hepnz değerlisinz benm içinnn (:

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !

Konu Seçenekleri