| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | E-dana Hatıra Defteri
Evt arkadaşlar e-dana forumana olan duygularınızı yazın bakem lütfen herkes katılsın ki kimler gelmiş kimler geçmiş bilelim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.807
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burda çok iyi arkadaşlar/dostlar kazandım.. Hepiciğnizi çok sewiyom [bende yeri ayrı olanları bi ayrı sewiyorum tabi ki ]aslında arada böylem kötümsü olaylar da oldu ama güzeldi be onlar da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neysem daha fazla devam edersem ciddiliğim gitcek elden ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahh ahh neydi o eski gnLer dimi meLeğm ....... Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | İnCi ÇiÇéKi (02-06-07) |
| | #4 |
![]()
Teşekkür etti: 18.809
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana yüce insan Metu'yu kazandıran sevgili E-Dana ,İnsanın çekecek çilesi olduğunda bir şeyler vesile oluyormuş demek ki,kurtuluşu yokmuş ![]() Tanıyıp çok sevdiğim,karşılaştığımda sıkı sıkı sarılmak istediğim her dostun aynı güzellikte "ben de" kalması dileğiyle,hepsinin hastasıyım Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Metu İz baCK (02-06-07) |
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.279
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beni sizlerle tanıştıram ramses113 kardeşime ve bu siteyi açanlara sevgiler ah ah neydi bu siteye üye olduğun ilk ghübler kimseyi tanımıyordum...... ![]() |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pek bi hatıram yok bu sitede daha tanışmak istediğim pek çok kişiyle tanışamadım zatennn ama tanıştıklarımı da çok sevdm abi abla kadr dostm kadr çok sevdklerm var hepnz değerlisinz benm içinnn (: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |