Konu Seçenekleri
Eski 08-07-06, 01:56 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

bocuk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.932
Teşekkür etti: 680
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3610
bocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biri
E-dana hayatınızda neleri değiştirdi?

Ben hiç kimseyle paylaşamadığım şeyleri burada arkadaşlarımla paylaşabiliyorum

Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın.
Eski 08-07-06, 02:28 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

fersa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.139
Teşekkür etti: 416
Forum Puanı:3017
fersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler biri
bir suru sarki ve film edindim, daha fazla bilgisayar becerim oldu. artik kimseyle chatlesmiyorum.
Eski 08-07-06, 02:31 Çevrimdışı   #3
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
Hayata bakış açım değişti.... Yeni bi felsefe edindim " Möööö Mööö Mööö.."

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 08-07-06, 02:35 Çevrimdışı   #4
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
hewall´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayata bakış açım değişti.... Yeni bi felsefe edindim " Möööö Mööö Mööö.."

.

Eski 08-07-06, 04:28 Çevrimdışı   #5
Doçent

Cehennem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.151
Teşekkür etti: 358
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:3427
Cehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biri
sorma yaa buraya girdim gireli bizim kampüsteki danalara artık kızmıyorum
Eski 08-07-06, 09:36 Çevrimdışı   #6
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
ben buraya üye oldum olalı bilgisayarın başından kalkamıyorum bir ayda 4 kilo aldım

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Eski 08-07-06, 18:52 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevmeyi sevilmeyi
Ağlamayı gülmeyi
BEn sizlerle Öğrendim

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 08-07-06, 22:20 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

_pericik_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.462
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:759
_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
başka bir formdan buraya abone olmamı değiştirdi

BENDE,
SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . !
Eski 08-07-06, 22:27 Çevrimdışı   #9
Stajyer

kimminekim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 60
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:16
kimminekim Herkese mesafeli
şuan ders çalışmam gerekiyor,sınıfta kalırsam epey etkilemiş olacak hayatımı.

kötümser dermiş ki:
-ah ah!işler bundan daha kötü olamaz artık!
iyimser cevaplarmış onu:
-olabilir!olabilir!herşey daha da kötü olabilir!umudunu yitirme!
Eski 09-07-06, 02:37 Çevrimdışı   #10
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
danalaştım
danayık mutluyuk

Eski 09-07-06, 09:52 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
valla bilmiyorum ama benim için bi vazgeçilmez oldu internet teki tek işim oldu. metal müziğe başladım sizin sayenizde...

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 09-07-06, 16:03 Çevrimdışı   #12
Doçent

lose control - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 187
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:4837
lose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler biri
2.5 senede kaldığım ders sayısını 1 dönemde yakaladım
Eski 09-07-06, 21:17 Çevrimdışı   #13
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
Alıntı:
megakenan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
2.5 senede kaldığım ders sayısını 1 dönemde yakaladım
zarardasın abi muhasebeni yaptımda

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 10-07-06, 01:01 Çevrimdışı   #14
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
e-dana bana güzel arkadaşlar kazandırdı ... hatta gülme tarzım değişti diyebilirim
Eski 14-07-06, 16:47 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
ya bu avatarlardan bende istiyorum.... cicibici megakenan, hewal, rebel hadi ya bana da bi tane bulun çok hoşlar...

Eski 14-07-06, 17:19 Çevrimdışı   #16
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bende bağımlılık yarattı

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...
Eski 14-07-06, 17:24 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

bocuk - ait Avatar
bocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
adil_tp´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bu avatarlardan bende istiyorum.... cicibici megakenan, hewal, rebel hadi ya bana da bi tane bulun çok hoşlar...

Al buda senin olsun bak e-dana sana yeni bi avatar kattı

Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın.
Eski 14-07-06, 17:28 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Teşekkürler

Eski 14-07-06, 17:31 Çevrimdışı   #19
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bende isterem

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...
Eski 14-07-06, 17:33 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent

bocuk - ait Avatar

E-dananın süprizleri bitmiyor

Konu Seçenekleri