| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | E-dana hayatınızda neleri değiştirdi?
Ben hiç kimseyle paylaşamadığım şeyleri burada arkadaşlarımla paylaşabiliyorum
Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir suru sarki ve film edindim, daha fazla bilgisayar becerim oldu. artik kimseyle chatlesmiyorum. |
|
| | #3 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayata bakış açım değişti.... Yeni bi felsefe edindim " Möööö Mööö Mööö.." "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #4 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() . ![]() | |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorma yaa buraya girdim gireli bizim kampüsteki danalara artık kızmıyorum |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben buraya üye oldum olalı bilgisayarın başından kalkamıyorum bir ayda 4 kilo aldım Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevmeyi sevilmeyi Ağlamayı gülmeyi BEn sizlerle Öğrendim Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başka bir formdan buraya abone olmamı değiştirdi
SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . ! |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:16 ![]() |
şuan ders çalışmam gerekiyor,sınıfta kalırsam epey etkilemiş olacak hayatımı.
kötümser dermiş ki: -ah ah!işler bundan daha kötü olamaz artık! iyimser cevaplarmış onu: -olabilir!olabilir!herşey daha da kötü olabilir!umudunu yitirme! |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | danalaştım ![]() danayık mutluyuk ![]() |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bilmiyorum ama benim için bi vazgeçilmez oldu internet teki tek işim oldu. metal müziğe başladım sizin sayenizde... En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 187
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:4837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2.5 senede kaldığım ders sayısını 1 dönemde yakaladım |
|
| | #13 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zarardasın abi muhasebeni yaptımda "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #14 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-dana bana güzel arkadaşlar kazandırdı ... hatta gülme tarzım değişti diyebilirim |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bu avatarlardan bende istiyorum.... cicibici megakenan, hewal, rebel hadi ya bana da bi tane bulun çok hoşlar...
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #16 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bağımlılık yarattı
|
|
| | #17 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Al buda senin olsun bak e-dana sana yeni bi avatar kattı Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() | |
|
| | #18 |
Teşekkürler ![]() En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #19 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende isterem
|
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |