Konu Seçenekleri
Eski 02-06-07, 11:29 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Kemalistler

aTA. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.880
Teşekkür etti: 858
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:17242
aTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dikkat E-dana kapansa(ALLAH korusun)bu eksikligi gidermek için ne Yapardınız?

Diyelim bu cok sevdiniz site kapandı.
Ne yapardınız?

Asa

Kemalistler ;
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki,
Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

Eski 02-06-07, 11:30 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
pek bi eksiklik olmaz benim için sadece canım istediğinde uğrayabileceğim böyle beğendiiğim bi site olmazdı o kadar .. (:

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 02-06-07, 11:42 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
arkadaşlarımın toplandığı benim bağlandığım bir site olmazdı sonra ben bunalıma girerdim sonrası Allah kerim.

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 02-06-07, 11:51 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 449
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6922
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
kendimi intaarederdim

Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!!
Eski 03-06-07, 01:04 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
coook uzulurdum... beni pcden uzaklastırırdı bide intihara teşebbüs sebebi

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 03-06-07, 02:14 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

acemi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.460
Teşekkür etti: 495
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6900
acemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Allah korusun bu site olmasa ben ne yaparım hayatım söner yaşama sevincimi yiririm bu site kapanırsa ben katil bile olurum
Eski 04-06-07, 16:33 Çevrimiçi   #7

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23529
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
beni tanıyan bilir eski sinirli halime dönerdim.....
hiç iyi olmazdı

Eski 04-06-07, 16:34 Çevrimdışı   #8
Profesör

DarkWorlD - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.577
Teşekkür etti: 106
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:2223
DarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyorDarkWorlD çevresinde seviliyor
kısa sürede bağımlısı oldum,
sanırım eksikliği giderilemez

"Güneşin bile ulaşamadığı karanlıklar vardır.Dünya bile aynı anda hem aydınlık, hemde karanlıktır."

SENİ SEVİYORUM İSTANBUL...
Eski 04-06-07, 16:41 Çevrimiçi   #9

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bide onu bana sor yaf

Eski 04-06-07, 16:43 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
çekirdek çıtlamaya başlardım..

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Eski 04-06-07, 16:48 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.475
Teşekkür etti: 3.549
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
valla bubblet oynardım galiba..

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Eski 04-06-07, 16:50 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
misspasha´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla bubblet oynardım galiba..
o ne gıı?

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Eski 04-06-07, 16:51 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.475
Teşekkür etti: 3.549
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oyun be..tam psikopet yapıyo beni

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Eski 04-06-07, 16:54 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Müzik grubu

pħί©ѓγ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 782
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2852
pħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyor
e dana nın moderatorleriyle bağlantıya geçer gerekirse o-dana açtırırdım

...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ......
Eski 04-06-07, 16:54 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
e-danayla terkettiğim test çözme alışkanlığıma geri dönerdim
Eski 04-06-07, 16:54 Çevrimdışı   #16

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.279
Teşekkür etti: 18.809
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90119
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Depresyona girerim,terapiye başlarım

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden:
SerseriKursun (04-06-07)
Eski 04-06-07, 17:18 Çevrimiçi   #17

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
kafayı yerdim anti sosyal bir manyak olurdum heralde benim sayemde psikologlar iyi para kazanırdı herhalde

Konu Seçenekleri