| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | Diyelim bu cok sevdiniz site kapandı. Ne yapardınız? ![]() Asa Kemalistler ; Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. ![]() |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pek bi eksiklik olmaz benim için sadece canım istediğinde uğrayabileceğim böyle beğendiiğim bi site olmazdı o kadar .. (: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlarımın toplandığı benim bağlandığım bir site olmazdı sonra ben bunalıma girerdim sonrası Allah kerim.
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendimi intaarederdim ![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
coook uzulurdum... beni pcden uzaklastırırdı bide intihara teşebbüs sebebi
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah korusun bu site olmasa ben ne yaparım hayatım söner yaşama sevincimi yiririm bu site kapanırsa ben katil bile olurum |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beni tanıyan bilir eski sinirli halime dönerdim..... hiç iyi olmazdı ![]() |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 106
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:2223 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kısa sürede bağımlısı oldum, sanırım eksikliği giderilemez "Güneşin bile ulaşamadığı karanlıklar vardır.Dünya bile aynı anda hem aydınlık, hemde karanlıktır." SENİ SEVİYORUM İSTANBUL... |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bide onu bana sor yaf
![]() |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çekirdek çıtlamaya başlardım.. . . . hep yalnız ben... |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.549
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bubblet oynardım galiba..
. ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . . . hep yalnız ben... |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.549
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oyun be..tam psikopet yapıyo beni . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e dana nın moderatorleriyle bağlantıya geçer gerekirse o-dana açtırırdım ...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ...... |
|
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-danayla terkettiğim test çözme alışkanlığıma geri dönerdim |
|
| | #16 |
![]()
Teşekkür etti: 18.809
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Depresyona girerim,terapiye başlarım Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SerseriKursun (04-06-07) |
| | #17 |
kafayı yerdim anti sosyal bir manyak olurdum heralde benim sayemde psikologlar iyi para kazanırdı herhalde
![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |