| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E-Dana Kedisi Sizleride burda gormek cok Guzel * Neden E-DaNa ? derin.. ![]()
|
| Mesaja teşekkür eden: | E-dana Kedisi (23-01-07) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.552
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden E-Dana Kedisi Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
| | #3 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:16022 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden kedileri bu kadar cok seviyorsun ![]() hatta bir ara kedi grubu kurmak istemistin diye hatirliyorum ![]() Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim |
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.015
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimsin? nerede yaşıyorsun? kaç yaşındasın? ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #5 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendini e - danaya adamış kedimisin |
| | #6 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.015
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne zaman sorulara cevap vereceksin? ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne zaman sorgulandığını farkedeceksin? |
| | #8 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bide çep telefonu numarasını al ![]() hayattan beklentilerin ney? -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden kedi??? |
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 350
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden e-dana=bu siteyi bi arkadaşım tavsiye etmişti kim olduğunu hatırlamıyorum.Sonra girdim bağımlılık yapğtı üstelik çok seviyeli bi site, hemde çok komik şeylerde var onun için ![]() neden e-dana kedisi?=çünkü kedileri çok seviyorum sitede benim kadar kedileri çok seven birinide bilmiorum sitenin kedisi sayılırım ![]() ![]() Neden kedileri bu kadar çok seviyorsun=Çünkü;kediler çok şirin hayvanlar üstelik temizdirlerde ![]() kimsin, nerede yaşıosun, kaç yaşındasın ![]() ![]() =Ben siz bana kedi diin veya kedi deliasi diin ,tokatta yaşıorum, 22 yaşındayım...![]() hayattan beklentilerin ne=Walla hayattan pek bişi beklimiorum boşverin ![]() ![]() neden kedi=Neden kedileri bu kadar çok seviopsun sorusunda açıkladım... [/blink]http://img267.imageshack.us/img267/3...sen8po4.th.jpg |
| Mesaja teşekkür eden: | σℓα!!! (23-01-07) |
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni seviyomusun ![]() ne tür kedileri seviyosun |
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevmez olurmuyu şekercim insan şeker oluda sevilmezmi ![]() iran kedisi, van kedisi, bide bazı sokak kedileri ![]() ![]() [/blink]http://img267.imageshack.us/img267/3...sen8po4.th.jpg |
| Mesaja teşekkür eden: | SeKeR (23-01-07) |
| | #13 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper cevaplardı bende seni seviyorum tabi belirtiyim ee baska sorular soralım Hayatında kedi seni tırmaladımı? Kedi sence nankor mu hep kedi )e-danada sevmediğin kişiler varmı? |
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayatında kedi seni tırmaladımı?=Ohooooooo sayamadım bile tek bizim kedi 100ü aşkın cırmalamışdır ![]() ![]() ![]() Kedi sence nankörmü?=Hayır tabikide onu diywenler nankör ![]() E-danada sevmediğin kişiler varmı=Walla var bi kaç kişide isim vermiim... [/blink]http://img267.imageshack.us/img267/3...sen8po4.th.jpg |
| | #15 |
| Doçent ![]()
isimde ver ![]() böyle kuru kuru olmuyo baska sorulara geçelimokuyomusun neler yapıyosun kediler suyu severmi ekmek yermi |
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okuomusun=Okuyorum kediler suyu severmi=Tabikide hayır bu arada sakın kedileri suya sokmayı denemeyin sizin için hiç ii olmaz ekmek yermi=Kediii, walla bizim kedi kontez olduğu için ettem ve sütten başka bişi yemio, ama başka kediler yer aç olanlar yoksa normalde kediler ekmeğin yanından geçmezler [/blink]http://img267.imageshack.us/img267/3...sen8po4.th.jpg |
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 207
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kediler iye etrafı gri görürü?
|
| | #18 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #19 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 551
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden hukuk? Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
| | #20 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:1622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayatta en çok ne zaman untandın? Hangi takımı tutuyosun? Peki kediler sahiplerine sadıkmıdır? ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |