Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 22-01-07, 02:39 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
E-Dana Kedisi

Sizleride burda gormek cok Guzel

* Neden E-DaNa ?

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Mesaja teşekkür eden:
E-dana Kedisi (23-01-07)
Eski 22-01-07, 02:43 Çevrimdışı   #2
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Neden E-Dana Kedisi

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta

Eski 22-01-07, 05:01 Çevrimdışı   #3
Asistan
Antikapitalistler

Maia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 305
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:16022
Maia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Neden kedileri bu kadar cok seviyorsun
hatta bir ara kedi grubu kurmak istemistin diye hatirliyorum

Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim

Eski 22-01-07, 09:45 Çevrimdışı   #4

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.885
Teşekkür etti: 3.015
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79956
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kimsin? nerede yaşıyorsun? kaç yaşındasın?

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!

Eski 22-01-07, 10:04 Çevrimdışı   #5
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Kendini e - danaya adamış kedimisin

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...

Eski 22-01-07, 17:52 Çevrimdışı   #6

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.885
Teşekkür etti: 3.015
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79956
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ne zaman sorulara cevap vereceksin?

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!

Eski 22-01-07, 17:54 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.375
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3175
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
ne zaman sorgulandığını farkedeceksin?

Eski 22-01-07, 18:01 Çevrimdışı   #8
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
Alıntı:
OLA!!!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kimsin? nerede yaşıyorsun? kaç yaşındasın?
bide çep telefonu numarasını al
hayattan beklentilerin ney?

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------

Eski 22-01-07, 20:29 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 959
Teşekkür etti: 1.727
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2709
SecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyor
neden kedi???

Eski 23-01-07, 16:42 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

E-dana Kedisi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 874
Teşekkür etti: 350
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:731
E-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyor
neden e-dana=bu siteyi bi arkadaşım tavsiye etmişti kim olduğunu hatırlamıyorum.Sonra girdim bağımlılık yapğtı üstelik çok seviyeli bi site, hemde çok komik şeylerde var onun için
neden e-dana kedisi?=çünkü kedileri çok seviyorum sitede benim kadar kedileri çok seven birinide bilmiorum sitenin kedisi sayılırım

Neden kedileri bu kadar çok seviyorsun=Çünkü;kediler çok şirin hayvanlar üstelik temizdirlerde

kimsin, nerede yaşıosun, kaç yaşındasın=Ben siz bana kedi diin veya kedi deliasi diin,tokatta yaşıorum, 22 yaşındayım...

hayattan beklentilerin ne=Walla hayattan pek bişi beklimiorum boşverin

neden kedi=Neden kedileri bu kadar çok seviopsun sorusunda açıkladım...

[blink]KEDİSİZ BİR HAYAT OLMAZ OLSUN.........[/blink]
http://img267.imageshack.us/img267/3...sen8po4.th.jpg

Mesaja teşekkür eden:
σℓα!!! (23-01-07)
Eski 23-01-07, 16:44 Çevrimdışı   #11
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.663
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Beni seviyomusun ne tür kedileri seviyosun

Eski 23-01-07, 16:48 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

E-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyor
sevmez olurmuyu şekercim insan şeker oluda sevilmezmi
iran kedisi, van kedisi, bide bazı sokak kedileri

Mesaja teşekkür eden:
SeKeR (23-01-07)
Eski 23-01-07, 16:50 Çevrimdışı   #13
Doçent

SeKeR - ait Avatar
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
süper cevaplardı bende seni seviyorum tabi belirtiyim ee baska sorular soralım

Hayatında kedi seni tırmaladımı?

Kedi sence nankor mu hep kedi)

e-danada sevmediğin kişiler varmı?

Eski 23-01-07, 16:53 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi

Hayatında kedi seni tırmaladımı?=Ohooooooo sayamadım bile tek bizim kedi 100ü aşkın cırmalamışdır

Kedi sence nankörmü?=Hayır tabikide onu diywenler nankör

E-danada sevmediğin kişiler varmı=Walla var bi kaç kişide isim vermiim...

Eski 23-01-07, 16:54 Çevrimdışı   #15
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
isimde ver böyle kuru kuru olmuyo baska sorulara geçelim

okuyomusun neler yapıyosun

kediler suyu severmi

ekmek yermi

Eski 23-01-07, 16:58 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

okuomusun=Okuyorum
kediler suyu severmi=Tabikide hayır bu arada sakın kedileri suya sokmayı denemeyin sizin için hiç ii olmaz
ekmek yermi=Kediii, walla bizim kedi kontez olduğu için ettem ve sütten başka bişi yemio, ama başka kediler yer aç olanlar yoksa normalde kediler ekmeğin yanından geçmezler

Eski 23-01-07, 21:00 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

esinti - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.411
Teşekkür etti: 207
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3743
esinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biri
kediler iye etrafı gri görürü?

iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı

Eski 23-01-07, 21:03 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
esinti´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kediler iye etrafı gri görürü?

+1 HArika bi soru

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Eski 23-01-07, 21:11 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.505
Teşekkür etti: 551
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4133
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
neden hukuk?

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 23-01-07, 21:20 Çevrimiçi   #20
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.090
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:1622
iηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Hayatta en çok ne zaman untandın?
Hangi takımı tutuyosun?
Peki kediler sahiplerine sadıkmıdır?

Kapalı konu

Konu Seçenekleri