Konu Seçenekleri
Eski 05-05-07, 02:43 Çevrimdışı   #1
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.868
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha e-dana kimLeriN sİTesi oLamaZ...! ! !

eVet arKadşLar e-Dana kMLerin stEsi oLamz _???

öRnek =

Köpek baLığı havLarmı diyenLerin...

TuristLere bağırarak yoL tarif edenLerin...

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 05-05-07, 02:44 Çevrimdışı   #2

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.360
Teşekkür etti: 7.084
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:54081
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kopya çekmeden sınıf geçenlerin sitesi olamaz

Konu MrTcN1905 tarafından (05-05-07 Saat 02:50 ) de değiştirilmiştir..
Eski 05-05-07, 03:11 Çevrimdışı   #3
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Alıntı:
MrTcN1905´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kopya çekmeden sınıf geçenlerin sitesi olamaz

Devamsizliktan kil payi kurtulmayanlarin..

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 05-05-07, 09:29 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sabıkası olanların

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 05-05-07, 11:31 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
mülayimlerin sitesi olamaz

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 05-05-07, 12:01 Çevrimdışı   #6
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.445
Teşekkür etti: 6.710
Forum Puanı:30492
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
saf olanların

tam ellerimi bırakmışken..
şimdi boşluktayım,ölecegim derken..
tutbenidüşmeden
..
Eski 05-05-07, 12:05 Çevrimdışı   #7
Rektör

Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yaLancıLarınn.........

.

Eski 05-05-07, 12:12 Çevrimdışı   #8

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.880
Teşekkür etti: 678
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:16462
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emek hırsızlarının
Eski 05-05-07, 12:22 Çevrimdışı   #9
Rektör

Ruhsal Durumum:
dkkan camLarnda makyaj taseLeyen ksLarın..........

.

Eski 05-05-07, 12:27 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aynalara rujlarla yazı yazan kızların...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 05-05-07, 12:29 Çevrimdışı   #11
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Böcek olmayı kabul edenlerin sitesi olamaz

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Eski 05-05-07, 14:00 Çevrimdışı   #12
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
system of a down dinleyenlerin sitesi olamaz

Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (06-05-07)
Eski 05-05-07, 14:12 Çevrimdışı   #13
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
13 yaş altı kişilerin

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 26-01-08, 00:42 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ateistlerin olamaz

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (26-01-08)
Eski 26-01-08, 00:43 Çevrimiçi   #15
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.437
Teşekkür etti: 4.556
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88661
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bölücülerin..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
J.Mengele (26-01-08), Kayıp_Şair (26-01-08)
Eski 26-01-08, 00:43 Çevrimiçi   #16
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.336
Teşekkür etti: 3.360
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kendini bir sey sanıp kişilere guvenerek arkalarına sıgınan korkakların ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (26-01-08)
Eski 26-01-08, 00:48 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendini bir sey sanıp kişilere guvenerek arkalarına sıgınan korkakların ...

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
Mesaja teşekkür eden:
DR_CoCoRiCo (26-01-08)
Eski 26-01-08, 01:26 Çevrimiçi   #18
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.575
Teşekkür etti: 1.501
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:14319
gKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ayna karşısında fotograf çekinen kızların

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif
Eski 26-01-08, 12:20 Çevrimdışı   #19
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
PKK'lıların...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
A.BuğrA (26-01-08), J.Mengele (26-01-08)
Eski 26-01-08, 13:12 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gayrimüslimlerin...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist

Konu Seçenekleri