| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
Ya benim en çok kullandığım site e-dana ama bazen link değişio (biz. org...) veya site görüntülenemiyor yazısı çıkyor karşıma neden başka bir yöntem varda ben mi bilmiyorum ?Teşekkürler. |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen kardeş.. aynı şikayetler bende de var biliyon muu....
|
|
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar sitemize .com da dahil şimdiye kadar kullandığımız bütün adreslerden ulaşmanız mümkün. Zaten diğer adreslerde .org'a yönlendirilmiş durumda. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | roza (14-03-07), YaGMuR_CiNi (13-03-07) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:371 ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bazen .org a da bağlamıyo admın arızdan dolayı dıodu ama dıer zmanlardada olmuo
|
|
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.811
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:93375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilginç ben bu aralar sürekli e-dana'dayım ve pazartesi gecesi birkaç saatlik sorun dışında hiç aksadığını görmedim. Eğer sizler giremiyorsanız belki o anlık internet bağlantınızdan veya sıklıkla yaşanan Türkiye'nin yurtdışına çıkma probleminden olabilir. |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.548
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:17537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla bende yaşıyorum aynı sorunları ara sıra... Ama yabancı serverlı olması ile ilgilidir herhalde(.com .biz =.org hepsi aynı kapıya çıkıyo) пьяный '' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam '' |
|
| | #7 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.710
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:30492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benm de oluyodu ama geçti artk.......(: tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de bi ara hiç giremiodum ama şimdi sorun yaşamıorum kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:41 ![]() |
sorun yok artık |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:1622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede sorunlar oluyor.
|
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pazartesinden beri hiçbir sorun yok bende gayet güzel herşey .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #12 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:39 ![]() | Alıntı:
Anlasılan Server Tr lokasyon deil.Tr lokasyonu tercih ederim sizin yerinizde Olsam Webtasarım - Sirketlere Ozel Tasarim - Web Host - Web Domain Ferdikucuk@msn.com | |
|
| | #13 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende sorun yaşamıyorum şu aralar walla.......... ![]() ama en kısa girme yolu googleden aratıp gir hiç uğraşmazsın........ |
|
| | #14 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E-dana forumu olarak üyelerin çokluğuna değil özellikle aktifliğe, kaliteli içeriye ve sitenin genel kullanım hızına değer veriyoruz. Son dönemlerde bizim bile beklentimizin çok üstünde olan aktiflik sitenin hızını olumlu bir seviyede tutabilmemiz için müdahalelerimizi gerektirdi. Bu süreçler içersinde siteye ulaşım sorunu veya benzeri sorunlar çekmiş olan üyelerimiz olmuş olabilir ancak son 4–5 gündür herhangi bir teknik güncelleme durumu söz konusu değil. Bu sebeple özellikle son 3 gün içersinde herhangi bir hız veya bağlantı sorunu çeken ve bu durumun e-dana forumuyla yüzde yüz olarak alakalı olduğunu düşünen biri varsa lütfen bu başlık altından bildirsin. En kısa zamanda sorun ile ilgilenmeye çalışırım. Ayrıca bu günkü istatistikleri temel alarak bu hızda ilerlememiz durumunda önümüzdeki dönemlerde (muhtemelen yaz aylarında) e-dana forumunu Türkiye şartlarına göre çok iyi bir altyapı ya sahip maksimum hız ve erişimi sağlayacak bir sunucuya taşıyacağız. Yukarıda yazılan Türkiye de host etmek önerisini için teşekkür ederim ancak maalesef Türkiye’nin bu yönde henüz daha çok yol almazı gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden host yurtdışında kalmaya devam edecektir. Türkiye’nin bazen Telekom kaynaklı yurtdışına bağlanma sorunları umuyorum ki ileride çözülür. Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #15 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-dana bide benim bir sorunum var siteye giriyorum kendisi kapanıyo bilgisayar hata veriyor...diğer sitelerde böyle birşey olmuyor.. acaba bu benim bilgisarayımlamı alakalı yoksa sitedemi birşey var??? .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #16 | |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Örneğin flash animasyonu olan bir sayfada flash pluginin yanlış yüklenmiş olma sonucu tarayıcı hata verip kendini kapatabilir. Özellikle IE7 ve vista işletim sistemi kullananların çektiği bir sorun. Genel olarak internet kullanıcıları için mozillayi öneriyoruz. http://www.mozilla.com/en-US/product...os=win&lang=tr Tabi mozilla da yine eğer vista kullanıcıysanız winmedia gibi pluginlerde sorun yasayabilirsiniz. Buda tarayıcının kendisini kapatmasına yol açabilir. Bu yönde bir sorun yaşıyorsanız mozillanin sayfasında bulunan ilgili plugini indirmeniz gerekir. Forum acısından genel olarak bütün eklentileri ie6 ie7 mozilla ve opera ile uyumlu olmasına dikkat edip denetliyoruz. Bu acıdan sitenin konfigürasyonuyla ilgili olmayan bir sorun. Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |