Konu Seçenekleri
Eski 13-03-07, 20:44 Çevrimdışı   #1
Stajyer

muzo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 73
Teşekkür etti: 5
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:68
muzo ara sıra gören oluyor
kahkaha E-dana ma noluyooo?

Ya benim en çok kullandığım site e-dana ama bazen link değişio (biz. org...) veya site görüntülenemiyor yazısı çıkyor karşıma neden başka bir yöntem varda ben mi bilmiyorum ?Teşekkürler.
Eski 13-03-07, 21:10 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aynen kardeş.. aynı şikayetler bende de var biliyon muu....
Eski 13-03-07, 21:29 Çevrimdışı   #3

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Arkadaşlar sitemize .com da dahil şimdiye kadar kullandığımız bütün adreslerden ulaşmanız mümkün. Zaten diğer adreslerde .org'a yönlendirilmiş durumda.

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
roza (14-03-07), YaGMuR_CiNi (13-03-07)
Eski 14-03-07, 13:20 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 805
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:371
cash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyor
walla bazen .org a da bağlamıyo admın arızdan dolayı dıodu ama dıer zmanlardada olmuo
Eski 14-03-07, 17:40 Çevrimdışı   #5

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.433
Teşekkür etti: 2.811
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:93375
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

ilginç ben bu aralar sürekli e-dana'dayım ve pazartesi gecesi birkaç saatlik sorun dışında hiç aksadığını görmedim.

Eğer sizler giremiyorsanız belki o anlık internet bağlantınızdan veya sıklıkla yaşanan Türkiye'nin yurtdışına çıkma probleminden olabilir.
Eski 14-03-07, 19:17 Çevrimdışı   #6
Doçent

DoĞuŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.218
Teşekkür etti: 1.548
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17537
DoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Valla bende yaşıyorum aynı sorunları ara sıra...
Ama yabancı serverlı olması ile ilgilidir herhalde(.com .biz =.org hepsi aynı kapıya çıkıyo)

пьяный
'' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam ''
Eski 14-03-07, 19:58 Çevrimdışı   #7
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.445
Teşekkür etti: 6.710
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:30492
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
benm de oluyodu ama geçti artk.......(:

tam ellerimi bırakmışken..
şimdi boşluktayım,ölecegim derken..
tutbenidüşmeden
..
Eski 14-03-07, 20:01 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.607
Teşekkür etti: 1.097
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7342
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
ben de bi ara hiç giremiodum ama şimdi sorun yaşamıorum

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 15-03-07, 01:32 Çevrimdışı   #9
Stajyer

bingo1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:41
bingo1 Herkese mesafeli
sorun yok artık
Eski 15-03-07, 13:21 Çevrimiçi   #10
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.090
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:1622
iηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
bendede sorunlar oluyor.

Eski 15-03-07, 17:03 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
Heyecanli

pazartesinden beri hiçbir sorun yok bende gayet güzel herşey

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 15-03-07, 21:13 Çevrimdışı   #12
Stajyer

ferdikucuk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 112
Teşekkür etti: 51
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:39
ferdikucuk Herkese mesafeli
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

ilginç ben bu aralar sürekli e-dana'dayım ve pazartesi gecesi birkaç saatlik sorun dışında hiç aksadığını görmedim.
Eğer sizler giremiyorsanız belki o anlık internet bağlantınızdan veya sıklıkla yaşanan Türkiye'nin yurtdışına çıkma probleminden olabilir.

Anlasılan Server Tr lokasyon deil.Tr lokasyonu tercih ederim sizin yerinizde Olsam

Webtasarım - Sirketlere Ozel Tasarim - Web Host - Web Domain
Ferdikucuk@msn.com
Eski 16-03-07, 01:14 Çevrimdışı   #13

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bende sorun yaşamıyorum şu aralar walla..........
ama en kısa girme yolu googleden aratıp gir hiç uğraşmazsın........
Eski 17-03-07, 10:52 Çevrimdışı   #14

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 892
Teşekkür etti: 3
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
E-dana forumu olarak üyelerin çokluğuna değil özellikle aktifliğe, kaliteli içeriye ve sitenin genel kullanım hızına değer veriyoruz.
Son dönemlerde bizim bile beklentimizin çok üstünde olan aktiflik sitenin hızını olumlu bir seviyede tutabilmemiz için müdahalelerimizi gerektirdi.
Bu süreçler içersinde siteye ulaşım sorunu veya benzeri sorunlar çekmiş olan üyelerimiz olmuş olabilir ancak son 4–5 gündür herhangi bir teknik güncelleme durumu söz konusu değil.

Bu sebeple özellikle son 3 gün içersinde herhangi bir hız veya bağlantı sorunu çeken ve bu durumun e-dana forumuyla yüzde yüz olarak alakalı olduğunu düşünen biri varsa lütfen bu başlık altından bildirsin. En kısa zamanda sorun ile ilgilenmeye çalışırım.

Ayrıca bu günkü istatistikleri temel alarak bu hızda ilerlememiz durumunda önümüzdeki dönemlerde (muhtemelen yaz aylarında) e-dana forumunu Türkiye şartlarına göre çok iyi bir altyapı ya sahip maksimum hız ve erişimi sağlayacak bir sunucuya taşıyacağız.

Yukarıda yazılan Türkiye de host etmek önerisini için teşekkür ederim ancak maalesef Türkiye’nin bu yönde henüz daha çok yol almazı gerektiğini düşünüyoruz.
Bu yüzden host yurtdışında kalmaya devam edecektir. Türkiye’nin bazen Telekom kaynaklı yurtdışına bağlanma sorunları umuyorum ki ileride çözülür.

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
raif (19-03-07), roza (17-03-07), Smyrna (17-03-07), The.`KinG (17-03-07), YıLdız_GöZlÜm (17-03-07)
Eski 17-03-07, 11:50 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
e-dana bide benim bir sorunum var siteye giriyorum kendisi kapanıyo bilgisayar hata veriyor...diğer sitelerde böyle birşey olmuyor..
acaba bu benim bilgisarayımlamı alakalı yoksa sitedemi birşey var???

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 17-03-07, 12:03 Çevrimdışı   #16

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 892
Teşekkür etti: 3
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
KÜBÜŞ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
e-dana bide benim bir sorunum var siteye giriyorum kendisi kapanıyo bilgisayar hata veriyor...diğer sitelerde böyle birşey olmuyor..
acaba bu benim bilgisarayımlamı alakalı yoksa sitedemi birşey var???
Tarayıcı kapandığında bulunduğunuz tam adressi iletirseniz daha aydınlatıcı olur ancak anlattığınıza göre muhtemelen herhangi bir plugin veya add-on hatası.

Örneğin flash animasyonu olan bir sayfada flash pluginin yanlış yüklenmiş olma sonucu tarayıcı hata verip kendini kapatabilir.
Özellikle IE7 ve vista işletim sistemi kullananların çektiği bir sorun.
Genel olarak internet kullanıcıları için mozillayi öneriyoruz.
http://www.mozilla.com/en-US/product...os=win&lang=tr

Tabi mozilla da yine eğer vista kullanıcıysanız winmedia gibi pluginlerde sorun yasayabilirsiniz.
Buda tarayıcının kendisini kapatmasına yol açabilir.
Bu yönde bir sorun yaşıyorsanız mozillanin sayfasında bulunan ilgili plugini indirmeniz gerekir.

Forum acısından genel olarak bütün eklentileri ie6 ie7 mozilla ve opera ile uyumlu olmasına dikkat edip denetliyoruz.
Bu acıdan sitenin konfigürasyonuyla ilgili olmayan bir sorun.

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ELDAR (17-03-07), KÜBÜŞ (17-03-07), raif (19-03-07)

Konu Seçenekleri