Konu Seçenekleri
Eski 16-06-06, 09:26 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.178
Teşekkür etti: 116
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2205
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
"e-dana" günlük müstakil acayip gazete

arkadaşlar, düşündüm taşındım ve neden forumumuzun bir gazetesi yok diye hayıflandım. bundan böyle bu başlık altında forumumuz ve üyeleriyle ilgili espri yönü ağır basmak kaydıyla, insanları rencide etmeden çeşitli haberler yayınlayacağız. dileyen arkadaşlarımız buraya konu açabilir, dileyenler ise açılan konulara yorum yapabilirler. burada herkes muhabir, herkes okur.

gazetemizin ilk haberini gururla sunuyorum.

" flaş! flaş! flaş!"

e-dana' nın koltuğu tehlikede! e- dana' nın tahtı sallanıyor, çatırdıyor! e- dana' nın koltuğu yıkılmak üzere..

sevgili okurlar araştırmacı kurcalayıcı muhabirimiz aliden bozma veli kazma yaptığı derin araştırmalar sonucunda e-dana' nın koltuğunun sallandığını, heran yıkılabileceğini bildirdi. giderek büyüyen ve e-inek, e-boğa olma yolunda hızla ilerleyen e-dana' nın artık koltuğuna sığmadığı, yakın zamanda koltuğun e-dana' nın ağırlığını taşıyamayacağı ve yıkılacağını belirtip biran önce bu konuya bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi. e-dana kendisiyle yaptığımız röportajda son moda hollywood rejimi yaptığını kısa zamanda fazla kilolarını atacağını, üyelerin panik yapmamalarını, sükunet ortamında bu zorluğuda aşacağını belirtip sevenlerinin içini rahatlattı........

SANIRIM GİTMEK GEREK

BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK
Eski 16-06-06, 09:31 Çevrimdışı   #2
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış

Flash haber ha

ALLAH'ım ya, nereden akıl edersiniz bunları

E-Dana'nın koltuğu çatırdıyor

Muhabir :aliden bozma veli kazma

Araştırmacı gazetecimizin flash haberlerinin devamını bekleriz

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 16-06-06, 09:36 Çevrimdışı   #3
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
E-dana.com = 0.89 sn ile açılan tek türk forumudur
E-dana.com = En hızlı türk forumudur
E-dana.com = En Seviyeli Türk Forumlarındandır
E-dana.com = Radyal temel tünel kalıp sistemiyle insa edilmiştir Biraz zor Allah'ın işine karışılmaz ama biraz zor yıkılır gibi geliyor bana

haberler yanlış galiba
Eski 16-06-06, 09:39 Çevrimdışı   #4
Asistan
Genel Mesajlar: 348
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:382
KOSDAK ara sıra gören oluyorKOSDAK ara sıra gören oluyorKOSDAK ara sıra gören oluyorKOSDAK ara sıra gören oluyor
Sabah haberleri için teşekkürler BLACKCROWN

SEVGİLERİMLE.......
[hr]100%[/hr]
Eklendi:
Niye Muhabire Sataşiyorsunuz Arkadaşlar Birakin Adam özgürce Haberlerini Yapsin Ali Yi Veli Yi Kariştirmayin.
Kiskaniyorsaniz Sizde Haber Yapin Yavvvvvvvvv.

KOSDAK
HAYAT BU İŞTE

Konu KOSDAK tarafından (16-06-06 Saat 09:47 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi.....
Eski 16-06-06, 14:06 Çevrimdışı   #5
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gusel olmus blackcrown çok eglendim okurken
sabitledim konuyu, gazetecilik hayatında basarılar

Eski 16-06-06, 14:08 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.178
Teşekkür etti: 116
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2205
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
teşekkürler tonks, bu gazetede herşeyy ortaya çıkacak. forumda gizli saklı şeyler yapılmayacak. ben ve muhabirlerim peşlerindeyiz

SANIRIM GİTMEK GEREK

BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK

Konu Seçenekleri