| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | "e-dana" günlük müstakil acayip gazete
arkadaşlar, düşündüm taşındım ve neden forumumuzun bir gazetesi yok diye hayıflandım. bundan böyle bu başlık altında forumumuz ve üyeleriyle ilgili espri yönü ağır basmak kaydıyla, insanları rencide etmeden çeşitli haberler yayınlayacağız. dileyen arkadaşlarımız buraya konu açabilir, dileyenler ise açılan konulara yorum yapabilirler. burada herkes muhabir, herkes okur. ![]() gazetemizin ilk haberini gururla sunuyorum. " flaş! flaş! flaş!" e-dana' nın koltuğu tehlikede! e- dana' nın tahtı sallanıyor, çatırdıyor! e- dana' nın koltuğu yıkılmak üzere.. sevgili okurlar araştırmacı kurcalayıcı muhabirimiz aliden bozma veli kazma yaptığı derin araştırmalar sonucunda e-dana' nın koltuğunun sallandığını, heran yıkılabileceğini bildirdi. giderek büyüyen ve e-inek, e-boğa olma yolunda hızla ilerleyen e-dana' nın artık koltuğuna sığmadığı, yakın zamanda koltuğun e-dana' nın ağırlığını taşıyamayacağı ve yıkılacağını belirtip biran önce bu konuya bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi. e-dana kendisiyle yaptığımız röportajda son moda hollywood rejimi yaptığını kısa zamanda fazla kilolarını atacağını, üyelerin panik yapmamalarını, sükunet ortamında bu zorluğuda aşacağını belirtip sevenlerinin içini rahatlattı........ SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Flash haber ha ALLAH'ım ya, nereden akıl edersiniz bunları E-Dana'nın koltuğu çatırdıyor ![]() Muhabir :aliden bozma veli kazma ![]() Araştırmacı gazetecimizin flash haberlerinin devamını bekleriz YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E-dana.com = 0.89 sn ile açılan tek türk forumudur E-dana.com = En hızlı türk forumudur E-dana.com = En Seviyeli Türk Forumlarındandır E-dana.com = Radyal temel tünel kalıp sistemiyle insa edilmiştir Biraz zor Allah'ın işine karışılmaz ama biraz zor yıkılır gibi geliyor bana ![]() haberler yanlış galiba |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:382 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabah haberleri için teşekkürler BLACKCROWN SEVGİLERİMLE....... [hr]100%[/hr] Eklendi: Niye Muhabire Sataşiyorsunuz Arkadaşlar Birakin Adam özgürce Haberlerini Yapsin Ali Yi Veli Yi Kariştirmayin. Kiskaniyorsaniz Sizde Haber Yapin Yavvvvvvvvv. KOSDAK HAYAT BU İŞTE Konu KOSDAK tarafından (16-06-06 Saat 09:47 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi..... |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gusel olmus blackcrown çok eglendim okurken ![]() sabitledim konuyu, gazetecilik hayatında basarılar ![]() |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler tonks, bu gazetede herşeyy ortaya çıkacak. forumda gizli saklı şeyler yapılmayacak. ben ve muhabirlerim peşlerindeyiz
SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |