| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Müzik grubu ![]() |
walla daha onceleri verildiimi soylendimi bilmiyorum ben cok merak etmekteyim, e-dana bir parti duzenleseydi turkiyenin her bir kosesinde olmamiza ragmen gelirmiydiniz?
Bana yukarıdan bakarsan aptal, aşağıdan bakarsan tanrı, karşıdan bakarsan kendini görürsün... Gel, olduğun gibi, olmanı istediğim gibi, eski bir düşman gibi... |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.743
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38552 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | su an gelmem henüz kimseyi tanımıyorum Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Zeus_ (25-01-08) |
| | #3 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:83 ![]() |
maksat zaten tanismak degilmi sanali asmak yadaaa....bence hos olurdu
Bana yukarıdan bakarsan aptal, aşağıdan bakarsan tanrı, karşıdan bakarsan kendini görürsün... Gel, olduğun gibi, olmanı istediğim gibi, eski bir düşman gibi... |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:16399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Herkes gelmezdi .. sIkardI biraz diomusum ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.358
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99790 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanbersiz Düğün mü olur tabi gelirim GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Zeus_ (26-01-08) |
| | #6 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:83 ![]() |
ben duzenleyecem zaten,bi dugun salonu tutarmisim kimsede ilgilenmiyor partiyle peh |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |