Konu Seçenekleri
Eski 13-05-07, 01:15 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Heyecanli E-Dana Reklami ! ((:

Arkadaslar dana resmini t-shirt'e bastirip altinada www.e-dana.org yazdirmayi dusunuyor(um-uz) . Yanliz Ben elinde gitar resmi olan dana ariyorum , Boyle biraz daha rock'u anlatan dana resmi .. ben pek boyle resim buldum diyemem , sizden yardim bekliyorum ..

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
Eski 13-05-07, 02:09 Çevrimdışı   #2
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış

Bunu pek begenmedim ben ama yinede paylasiyim

Bunun buyuk formatida var istersen yollarim..

Bunlara photoshopla el atilsa guzel biseyler cika bilir ortaya..

Buda Çhatlak 5'Li

Soldan saga: bebik, yagmuy , lavi , bertym , civciv

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
#snm# (18-07-07), ˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ (13-05-07), ℓєαяѕιση (07-07-07), Dabiii_CI (10-08-07), HaNZaDe (13-05-07), kesobur (17-07-07), sawasuar (13-05-07), the(.) (13-05-07), Tweety (13-05-07), YaGMuR_CiNi (13-05-07)
Eski 13-05-07, 02:26 Çevrimdışı   #3

Tweety - ait Avatar
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bebis bunlar cok guzel tsk

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 13-05-07, 15:05 Çevrimdışı   #4
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.515
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24333
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tweety sende alemsin şahsen ben t-shirt'üme yazdırmam öyle bişeyler... zaten genelde hep sade takılırım yazılı simgeli şeyleir sevmiyorum o açıdan nanay bide bana ütopik geldi biraz bide cüratkar kimse cesrate edemz bence... edende de zaten deli cesareti vardır mutlaka )

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 13-05-07, 15:15 Çevrimdışı   #5

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
HaRuKa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tweety sende alemsin şahsen ben t-shirt'üme yazdırmam öyle bişeyler... zaten genelde hep sade takılırım yazılı simgeli şeyleir sevmiyorum o açıdan nanay bide bana ütopik geldi biraz bide cüratkar kimse cesrate edemz bence... edende de zaten deli cesareti vardır mutlaka )

bende o cesaretden cok Neden oyle diyorsun ..? bence super fikir , reklam yapicaz .. hem kim ne derse desin umrumda degil onemli Olan benim hosuma gitmesi

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 13-05-07, 15:16 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

HaNZaDe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 838
Teşekkür etti: 923
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:8591
HaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
chatlak 5 liye bittim cok tatliiiiiiiiiiiiiii
Eski 13-05-07, 15:19 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 671
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:723
˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor
suppper fikir esra ben destekliyormm dana resmini buldunmu bitane ciziymmi ben ??
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (13-05-07)
Eski 13-05-07, 15:19 Çevrimdışı   #8

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
serdarayaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
suppper fikir esra ben destekliyormm dana resmini buldunmu bitane ciziymmi ben ??

Cix istedigim gibi birsey bulamadim ,, super olur

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 13-05-07, 15:33 Çevrimdışı   #9
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.515
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24333
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yazmayacağım ısrar etmeyin )

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 13-05-07, 15:36 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.543
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
ben de elınde mix aletı olan bı dana ıstıorum

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 13-05-07, 15:54 Çevrimdışı   #11
Dekan

KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Alıntı:
HaRuKa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazmayacağım ısrar etmeyin )
Yazmissin bileeeeee

Serdar banada bebek dana cizermisin??

Mesaja teşekkür eden:
HaRuKa (13-05-07)
Eski 13-05-07, 16:01 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor
Alıntı:
KINALI_BEBEK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazmissin bileeeeee
Serdar banada bebek dana cizermisin??
canim benmm sen iste yeterkii.... elimde cok guzel bi tane wardi bebeg arabasinda yatan bebek bi dana..gozleri sasi bakiyor bde agzinda emzik wardi ewe gidince upload edicmm
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (13-05-07)
Eski 13-05-07, 16:02 Çevrimdışı   #13
Dekan

Tmm thnx

Eski 13-05-07, 16:31 Çevrimdışı   #14
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
icraata geçelim arkadaşlar elinde gitar olan bir dana arıyoruz ben buldum tonks olabilir bence elinde gitar olan dana

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Eski 13-05-07, 16:50 Çevrimdışı   #15

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
The.`KinG´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
icraata geçelim arkadaşlar elinde gitar olan bir dana arıyoruz ben buldum tonks olabilir bence elinde gitar olan dana

hakaretmi bu

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 13-05-07, 16:55 Çevrimiçi   #16
Öğretim üyesi

RapBoys - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.075
Teşekkür etti: 942
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:8042
RapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
dana baskılı t-shirt güsel bencede
ama www.e-dana.com bencede o olmaz
kolay gelsin

hayatta ya tozu dumanı yutarsın yada tozu dumana katarsın ...seçim senin!

♂ + ♀ = ?

Eski 13-05-07, 16:56 Çevrimdışı   #17
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Bir danaya dana demek neden hakaret olsun Tiwiti Sen sanki tonkstan yada benden çok farklı göründüğünümü sanıyorsun sende gitar çalsaydın , eline gitar aldığında tıpkı tonks gibi görünürdün

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (13-05-07)
Eski 13-05-07, 20:25 Çevrimdışı   #18
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bişeyler buldum

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (13-05-07)
Eski 13-05-07, 20:38 Çevrimdışı   #19

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Rock On super
tskkler

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 15-05-07, 10:19 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

[img=http://img520.imageshack.us/img520/5132/tgeetarcowrk5.gif]

esracmm bende simdilik bunlari buldumm..nette bicok guzel resim war...dahada arastircam bakiymm,olmassa ellede cizeriz yada bulduklarimizi modify ederis nasi olur?? opuyormm janumm...
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
#snm# (18-07-07), ℓєαяѕιση (07-07-07), 13. (12-12-07), MareNostrum (15-05-07), Tweety (15-05-07)

Konu Seçenekleri