| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]() | e-dana ?
E-DANA iyi güzel paylaşıyoruz giriyoruz çıkıyoruz çok güzel bir sitede bu e-dana ne demek ? Biri bana açıklarsa çok bahtiyar olcam.. teşekkürler şimdiden.. . Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 870
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler dostum.. süpersin sen Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pardon eheh yanlış oldu Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "e-dana" üzerinde günlerce düşünülmüş. çok büyük felsefik anlamlar taşıyan (o kadar büyükki daha ben hepsini kavrayamadım) yüce adminimiz E-Dana'nın çok geçerli sebebler ileri sürerek kabullendirdiği bir site ismidir. --11-- çok güzel açıklama yaptım beee ![]() "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #5 |
evet süper bi açıklama oldu. Anlamadım Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla yaa neden 'dana'??---neden 'inek' diil??? ![]() ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 170
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dana kutsaldır da ondan herhalde ya da sitenin büyüklüğü anlatılmak istenmiş, etinden, sütünden, derisinden yararlandığımız en büyük hayvanlardan biridir kurban bayramı da yaklaşırken epey bir rahbet görür... ama bu paylaşım hep popüler ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama bi kere kutsal olan inek(hindistan'da ) hem sen dananın sütünden nasıl yararlanıyon bakiim o inek bi kere üstelik inek daa büyük![]() neese yaa heralde mantıklı bi açıklaması vardır..bekliyos ![]() |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında güzel isim akılda da kalıyo,unutulmuyo hemen
|
|
| | #10 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet açıklıyorum. toplanın ![]() "dana scully" karakterini çok severiz biz site camiası olaraktan. izleyenler bilirler The X Files 'tan bir özel ajandır kendileri ![]() ona olan saygımızdan ötürü site ismini e-dana yaptık. ![]() yakında yeni yaratıcı fikirlerimle sizleri yine bilgilendiricem... "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehe kırk yıl düsünsem aklıma gelmesdi valla bravo ![]() |
|
| | #12 |
sonuncu acıklaman yine çok iyiydi. yine ANLAMADIM Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #13 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açıklama! Alıntı:
bilgiler için çok sağol, beklediğin cevabıda vereyim bari... birincisi kutsallık mevzuu... sonuçta ineğin sütten kesilmiş yavrusana dana dendiği için danada bir inektir, küçük inektir... inek e atıf yapılarak söylenmiştir bu. sonuçta hintliler aaa bu ufak inek bu kutsal değildir demezler... (bir de irlanda'nın ilk ve en büyük ana tanrıçası "dana"dır) ikincisi dananın sütü vardır istersen bir kontrol et. bazı besin kaynaklarının üretilmesinde kullanılıyor... ve üçüncüsü, inek tabiki büyük dediğim gibi dana ineğin yavrusu. ama bu da bir mübalağadır. şöyle iri yarı insanlara inek denmez de dana gibi denir. umarım cevap olmuştur. mantıklımıdırlar sence? teşekkürler...:sneguroch mutlu seneler... ![]() | |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
Peki neden "E" dana da "a" dana dğil ya da "s" dana veya olmadı "o"" dana (cvp vermemek serbesttir)
|
|
| | #15 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden e-mail'de , a-mail , s-mail veya o-mail değil sen bunun cevabını ver. söz bende e-dana'nın tüm felsefesini açıklıycam ![]() +++ ortada tapılan inek dana buza vb. büyükbaş hayvanlar yoktur. dolayısıyla hangisinin etinden sütünden sesinden yararlanılır diye tartışmayada luzum yoktur ![]() saygılar ... "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #16 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sallanırda bu kadar olmaz ya |
|
| | #17 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlayışın için sağol ama ben sadece e-dana denince aklıma geleni yazdım yani sadece geyik olsun diye... yani ciddi anlamda düşüncem bu değildir. saygılar... hakikaten topic i amaçı dışına saptırdıysam özür dilerim ama ben sadece forumun büyüklüğünü belirtmek yönünde yorum yapmıştım... tekrardan teşekkürler.... evet, hepinize mutlu seneler... ![]() |
|
| | #19 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:68 ![]() | Alıntı:
sen bunun cevabını ver. söz bende e-dana'nın tüm felsefesini açıklıycam ![]() bu kısım mükemmeldi [...No System Is Safe...Just Hack It!] | |
|
| | #20 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar aslinda baya illgiyle okudum Mesajlarinizi... Neyse Site Ismine gelince; ben size burda 40 tane felsefe yapmiyacam neden Ismi E-dana koyduguma dahil. Ismin belli bir sebebi yok(akilda kalici olmasi disinda) Insan yapisini yada Insan Beynini(Hafizasini) arasdirmadim ama bugün e-sipa nasil cogumuz aklindaysa (cünkü alisa gelmis bir isim degil) e-dana da isim olarak akilda kalir diye düsündüm sanirim yanilmamissim. Ayirten e-sipa(emule) gibi paylasimlari da animsatmasi baska bir avantaj. Neden Danada, Inek degil sorusuna ise sunu eklemek isterim; genelde (yine sebebi bilinmez) hayvanlarin kücükleri(boyut olarak degil) daha cekicidir(Isim olarak). Belki E-sipa da bu yüzden E-Essek olmamisdir... Hepinize Mutlu Yillar Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Esrarengizz (20-03-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |