| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | E-DANAN'IN TABURU E-danan’in Sahibi : E-danaE-danan’in Tatli Admin’i : Sidalay Mevki >> En büyük admin bizim admin (: E-danan'in Fistigi : B-CooL Mevki : Sitenin Bitanesi (: E-danan’in Bilmi$’i : Tonks Mevki >> Tamirci E-danan'in Baklavasi : Jojua >> Mevki Cayci (: E-danan’in Vazgeçilmez’i : EaGle Mevki >> Cirak E-danan'in Kartali : İMPHEATUS >> mevki Asik E-danan’in Dedesi : My Angel >> Mevki By Iyimser E-danan’in Gülü : Amante Mevki >> Gül Güzeli ( sırıhk ) E-danan’in 100% Fblisi : Speedygonzales >> mevki Yardim Sever E-dana’in Canan’in Özel CANISI : TaNKaDo >> Mevki espürütüel kişilik E-danan’in Aci Tatli Cadisi : Hewall >> Mevki Sarapci E-danan’in LaViNianin Korumasi : CaRPe DieM Mevki >> Ütücü E-danan’in Bitanesi : Ceren_ce Mevki Paspascisi ( : E-dana’in Yardim Melegi : Eftelya >> Mevki 10 parmaginda 10 marifetlisi (: E-danan’in Rockci Hatun’u : Opeth >> Mevki Prenses E-danan’in Ninesi : LaViNia Mevki >> Cikolata E-danan’in Catlagi : Esmer_kizs Mevki >> Kara Seytan Cöpcümüz E-danan’in Balasi : Green_day Mevki >> Cadiii E-danan'in Geç Kalan'i : mavitanecik >> Mevki Gece Ku$u E-danan’in Koligi : megakenan >> Mevki Seboist E-danan'in sütün bacaklisi : electonics >> mevki Ke$ E-danan’in Aspirincisi : esinti >> mevki taksimin demirbaşı E-danan’in Seker Kizi : Cicibici>> mevki esrarengis yardimci E-danan’in Menemencisi : Toutatis >> mevki Mutfak Yama E-danan'in Kültürlüsü : |emre| >> mevki halka ilişkiler ( Bo$ I$ler ) E-danan’in Goçu : Sweetevil >> mevki Misketçi E-danan'in Olmazsa Olmazi forumun dilencisi >> Mevki adami hasta etmek (: E-danan'in Arazisi : Paranoid >> Mevki Asosyal E-danan'in bandrollüsü aciko >> mevki hewall'in hem$osu E-danan'in Sofor'u : 35eburlim35 >> Mevki : Yollarin Hakimi E-danan'in Okcusu : ĆØЏЯ@ĢξЏΧ >> mevki manikurcu pedikurcu [/color]En danan'in en sekerlisi :sweetgirl >> mevki Ayakabici En danan'in cesaretlisi :metal_kedi >> mevki izmirli cadi E-danan'in mühendisi : Hamurabi >> mevki alingan ![]() E'dananin büyüsü : tilsim >> mevki tatli yavru (: e-danan'in fotografcisi RegaLDeviL ( LiaTris ) mevki >> uyus (: E-Danan'in Fenerbahcelisi IP wormx Mevki >> Koyu Fenerli E-Danan'in Galatasaraylisi MrTcN1905 Mevki >> Koyu Cimbomlu ((: E-Danan'in sporcusu Recruit.19 Mevki >> En iyi Sporcu ((: E-Danan'in Müzik seveni ApTal_KovBoy Mevki >> Müzisyen E-Danan'in en manyağı metalik_manyak Mevki >> Manyak E-Danan'in en gıcığı eyupcano Mevki >> gıcık E-Danan'in en eziqi tugce_bjk Mevki >> eziq grup başkanı Unuttuklarimizi Söyleyin Yazalim .. Tanimadigimiz Için Yazmadik Belirtelim ![]() Enco. & Prod. By LaViNia & Hewall & Opeth Copyright © 2006 e-dana sahibi: e-dana![]() e-dana uykusuzu:tweety e-dana şekeri: SeKeR e-dana sevimlisi:samx e-dana güzeli:Herkes e-dana yakışıklısı:Herkes e-dana sempatiği:srmyna ![]() e-dana ablası:yıldızgözlüm abla e-dana paylasımcısı:eylulsu,tweety aslında herkezde ![]() e-dana abisi:hakancem abim ![]() e-dana soru soran tatlı kız: Kubuş ![]() e-dana zekisi:Burak oldumu ![]() Konu LaViNia tarafından (28-06-06 Saat 19:05 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | ℓєαяѕιση (11-06-07), alaskalı_eren (07-01-07), ayya (05-03-07), BUR@K (13-02-07), Esrarengizz (11-06-07), HaMMuRaBi (30-03-07), SeKeR (13-02-07) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:45 ![]() |
benim hiçmi yerim yok:(
|
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | he hee ben gece kuşu ![]() ![]() Code:
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harbiden hoş olmuş lavinia eline sağlık... bu arada |emre| e bişi yasmayı unutmuşsun==>> en fanatik galatasaraylısı... |
|
| | #5 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendini insanların yardımına adamış |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E-danan’in Aci Tatli Cadisi : Hewall >> Mevki Sarapci ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.236
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:141352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E-danan’in Catlagi : Esmer_kizs Mevki >> Kara Seytan Cöpcümüz hahaha tam benlikk saoll Bidenem (K) derin.. ![]()
Konu Tweety tarafından (17-05-06 Saat 16:47 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E-danan'in Arazisi : Paranoid >> Mevki Asosyal evet budur |
|
| | #10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E-danan'in sütün bacaklisi : electonics >> mevki Ke$ ![]() |
|
| | #11 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gusel olmuş liste ![]() | |
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 207
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aspirinci hea haftanın 6 günü iş icabı, pazar günüde arkadaşlarla taksimde oluyom yanee 7 / 24 ![]() taksimin demirbaşı puhaha |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş elinize sağlık da..... neyse... |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ütücü puahahhaah Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #16 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | özgür Adam
Teşekkürler ama ben şuna inanmıyorum herkesin kendi kimligini tam olarak açıkladıgına bende 'DOGRUCU DAVUT' ama herkes bana psikolojik rahatsız der. [hr]100%[/hr] Eklendi: slm...ben casdapiatra'nın arkadaşı o şimdi dışarıda arkasından biraz dedikodu yapayım...yani ben *****red-5*****.kendisi harbiden rahatsız ..ama niye rahatsız herkez kim diye diye rahatsız oldu elemanın kafa 1 ytl.(1.000.000)tl. ![]() [hr]100%[/hr] Eklendi: ha bide bizim doktor beye bildirilir.akşam nöbetinde o cacık dolu sürahiyi buz dolabında doktorun odasında casdapiatra bırakmıştı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ortalık o sebep ile leşşşşş gibi sarımsak kokuyodu öğğğğğğğ....leşpiatra seni
Konu casadapiatra tarafından (18-05-06 Saat 10:27 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi..... |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E-danan’in Goçu : Sweetevil >> mevki Misketçi misketçi |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 187
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:4837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şebokolik olduğumu bilmeyen kaldı mı ![]() ![]() ![]() Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi. Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'... 'OYUNUN SONU' Gelir, 'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez... Keşke 'KELİMELER YETSE'... |
|
| | #19 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | edananın goçu |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E-danan'in Kartali : İMPHEATUS >> mevki aşık tesekkurler Konu impheatus tarafından (26-06-06 Saat 20:12 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |