DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Konu Seçenekleri
Eski 02-11-08, 21:30 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.818
Teşekkür etti: 354
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7175
¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
E-dana Üyelerinin Otobiyografileri

Arkadaşlar ßu Sayfamızda Üyelerimizin Kendi Biyografilerini yazmalarını istiyoruz.. ßu Sayede diğer üyelerle olan ortak yanlarımızı daha kolay bulur, geçmişteki ödüllerine ve yaşamış oldukları hüzünlerine ortak oluruz..

Her zaman siyaset adamlarının, iş adamlarının, futbolcuların, sanatçıların v.s. biyografilerini okuyorsunuz.. Artık biraz da sizin biyografiniz okunsun

HTML Code:
Ben otobiyografiden anlamam ki:secret incelikleri nedir? kuralları nedir?

diye soran arkadaşlar kendilerini fazla kasmasınlar..

Otobiyografi nedir? Otobiyografinin amacı ve teknikleri nelerdir?
Bireyin kendisi yani hayatı ile ilgili yazılı olarak bilgi vermesine dayanan bir tekniktir. Otobiyografide amaç: bireyin davranışlarının gerisinde bulunan ihtiyaçları ve tutumları tespit etmektir. Hayatının belirli zamanlarında ki kendi önem vurgusudur otobiyografinin tekniği. Bu anlatım sırasında olaylara karşı tutumunu, bunların oluşmasında rol oynayan geçmiş olaylara ve kişilere verdiği önemi yansıtmaktadır.
Kişinin başkaları tarafından nasıl göründüğünden çok, onun kendisini nasıl gördüğünün önemli olduğunu belirtir. Şahıslara otobiyografi yazdırılırken iki türlü yol takip edilebilir:
1.Kontrolsüz otobiyografi: Kişinin kendisi hakkında her konuda istediğini serbestçe yazabilmesidir.
2) Kontrollü otobiyografi: Kişinin belli bir konu etrafında örneğin aile özgeçmişi ve ilgileri hakkında serbestçe yazabilmesidir.
Otobiyografi yazarken kişiler kendilerine aşağıda bulunan soruları yönlendirmelidirler
-Kendinizi nasıl tanımlarsınız?
-Size göre olumlu yada olumsuz olan yönleriniz nelerdir?
-Sizi devamlı tedirgin eden sorunlarınız nelerdir?
-Hayatınızda etkisi altında kaldığınız olaylar nelerdir?
-İlgilendiğiniz konular nelerdir?
-Ailenizin ve arkadaşlarınızın size nasıl davranmasını istersiniz?
-Geçmişinizle ilgili neler söyleyebilirsiniz?
-Geleceğe ilişkin planlarınız nelerdir?

Resmen hayatınızı anlatacaksınız yaani Hadi kolay gelsin.

.
Kural Koymuşlar Sanki Kaleciler Gol Atamaz Diye.. Ama Ne Zaman Rakipleri Geçip, golümü atıp, ne zaman gol diye sevinip koşmaya başlasam "kahpe hayat" ofsayt bayrağını sallar arkamdan.!!
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
нѕуη (02-11-08), ஐBe@utYஐ (02-11-08), artis (02-11-08), biTsEdE_giTsEk (02-11-08), CiiqOlatAa (03-11-08), eQinoX (03-11-08), filamingo (31-12-08), TuaNNa (31-12-08), Virane (02-11-08)
Eski 02-11-08, 21:44 Çevrimiçi   #2
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.075
Teşekkür etti: 1.641
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22372
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hmm guzel konu ama hemen yorum yazılacak bir konu değil azacak oldugum kendim bile olsam üzerinde calışma yapmalıyım hatta iilk once yazmalımıyım yazmamalımıyım die düşünerek başlamalıyım

Sanırım Yazacam kısa ve öz

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 02-11-08, 21:58 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.407
Teşekkür etti: 5.621
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79961
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Daa ben beni tam anlamadan, size nasil anlatacagim diyecegim cok alisildik bir söz olacak.

monoton hayatim var benim, benden is cikmaz galiba.
Eski 02-11-08, 22:01 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 3.202
Teşekkür etti: 1.417
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:20037
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
benim hayatımdan film cekilse gişe rekorları kırar

bazıları biliyor ama çok çok çok azını

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
sizlere hayırlı paylaşımlar..
A.E.O

.
Eski 02-11-08, 22:17 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış¢нιℓανєят yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
alın size örnek :)) peşimden gelin rezil etmeyin beni :D

Mesut Demiratar (1988)

1988 yılında İstanbul'da doğdum. Şu anda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümünde öğrenim görmekteyim. Okul yaşamına; yani ilköğretime 1995 yılında, lise dönemine ise, 2003'te İstanbul - Esenler İbrahim Turhan Lisesi'nde Başladım..

Kökeni Rize olan dedem Mevlüt Ali Demiratar'ın Samsun'a yerleşmesiyle, Samsun ilini memleketimiz olarak benimsemiş olduk. Yaklaşık 23 yıl önce babam Ali Rıza Demiratar'ın İstanbul'a yerleşmesiyle de burda ikametgah etmeye başladık.. İlk öğrenimime İstanbul - Esenler de bulunan eski bir okulda; Ressam Şevket Dağ İlköğretim Okulu'nda başladım. Burda bir yıl öğrenim gördükten sonra ikinci yılımı ve kalan ilköğrenimimi, o yıllarda yeni açılan Öz-de-bir İlköğretim okulu'nda devam ettirdim..

Hayatım boyunca daha ilkokul 1 de farkedilen karakalem resim çizme becerimle anıldım. 4.sınıf sonunda karnemi almadan köye ziyarete gidişim ve teyzemden karnemi almasını istemem de bu olaya komik bi kanıttır öğretmenimi tanımayan teyzeme; öğretmenimi çizdiğim karakalem çalışmamı yollamamla teyzem karnemi alabilmiş Hem de daha 4.sınıfta 6.sınıftan 7.sınıfa kadar bu becerimi farkeden Resim Öğretmenim Mehmet Şah Maltaş ın bana ücretsiz verdiği resim kurslarıyla; ortaokul sonunda İstanbul Kadıköy'de bulunan Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nin beceri sınavına girdim. Kazanmama ramen ailemin isteğiyle gidemedim.. Bu süreçten sonra da resim çizmeyi sadece hobi olarak benimsedim..

2005 yılında bir zamanlar Nihat Kahveci'nin de forma giydiği Esenlerspor da futbol oynamaya başladım.. 2006'da Bayrampaşa Teraziderespor'a geçtim ve 3 yıl burda oynadım.. Mevkim herkezinde tahmin ettiği gibi kalecilik Öğrenim gördüğüm Manisa'nın Gördes İlçesininin Tek futbol Takımı Gördes Belediyesi, Teraziderespor'da bulunan lisansımı 1750 ytl veremediği için alamaması nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldım.. Şimdilerde futbolu Celal Bayar Üniversitesi Futbol Takımı'nda sürdürüyorum

Ünlü Akrabalarım

Selin Demiratar
  • 90-60-90 ( 2001 )
  • Abdülhamit Düşerken ( 2002 )
  • Mazhar Alanson - Ah Bu Ben Klip ( 2002 )
  • Koçum Benim ( 2002 )
  • Lise Defteri ( 2003 )
  • Şaşkın ( 2005 )
  • Acı Hayat ( 2005 )

Selim Demiratar
Kavak Yelleri (Kamereman)

Ertan Aktepe
Eski Samsunsporlu şimdi ünyesporlu futbolcu

.
Kural Koymuşlar Sanki Kaleciler Gol Atamaz Diye.. Ama Ne Zaman Rakipleri Geçip, golümü atıp, ne zaman gol diye sevinip koşmaya başlasam "kahpe hayat" ofsayt bayrağını sallar arkamdan.!!
Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
нѕуη (02-11-08), ஐBe@utYஐ (02-11-08), alaskalı_eren (03-11-08), And (02-11-08), artis (02-11-08), CiiqOlatAa (03-11-08), CSKN (03-11-08), DüşüM (03-11-08), HeLL's AnGeL (02-11-08), storm_fatih (02-11-08), Tweety (02-11-08), YaGMuR_CiNi (02-11-08)
Eski 02-11-08, 22:26 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.262
Teşekkür etti: 4.737
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:87999
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
-Kendinizi nasıl tanımlarsınız?
-Size göre olumlu yada olumsuz olan yönleriniz nelerdir?
-Sizi devamlı tedirgin eden sorunlarınız nelerdir?
-Hayatınızda etkisi altında kaldığınız olaylar nelerdir?
-İlgilendiğiniz konular nelerdir?
-Ailenizin ve arkadaşlarınızın size nasıl davranmasını istersiniz?
-Geçmişinizle ilgili neler söyleyebilirsiniz?
-Geleceğe ilişkin planlarınız nelerdir?

- ben kendimi pek tanımlayamam ama çevredekilere göre tanımlarsak gezenti , uyuşuk ve asalak (:

- olumsuz : çok para yerim , çabuk sinirlenirim , bencilim ve birazda unutkanım (:
olumlu : çok kültürlüyümdür , çok gezerim (:

- hayata karşı çok sorumsuz olmam .. elimde değil ama çok ve çok sorumsuzum (:

- küçüklükte bana araba çarpmıştı , ayağım 6 ay alçı içerisindeydi.
birde balkondan düşmüştüm (: o zamanda 4 ay kolum alçılıydı :p

- futbol , bilgisayar ve yeni yeni satranç öğrenmeye çalışıyorum (:

- şu anda davrandıkarı gibi olabilir (: hepsini çok seviiiyooooruumm . (:

- boş .. boşa geçmiş zaman .. evrende yer kaplamaktan başka bir işe yaramam .

- yokki ..

valla oldumu bilmem ama sorularınıza cevap verdim işte
anladım ki ben daha bu listeye daha çok şeyler eklemeyiyim (:

.
.
.

.
.
.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (02-11-08), CSKN (03-11-08), interlude (02-11-08)
Eski 02-11-08, 23:09 Çevrimiçi   #7

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 4.526
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48316
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
olumsuz : çok para yerim , çabuk sinirlenirim , bencilim ve birazda unutkanım (:
olumlu : çok kültürlüyümdür , çok gezerim (:
Çokk doğruuu :

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (03-11-08)
Eski 03-11-08, 01:04 Çevrimdışı   #8

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.364
Teşekkür etti: 2.392
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Konu Tanışma Alanına Taşındı.

Daha Uygun Olur

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Eski 23-12-08, 22:00 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ahmet .... [HeLL's AnGeL] (1989)

1989 yılında İstanbul'da doğdu. Şu anda Fast Food'culukla uğraşıyor.

Hayatı boyunca çevresindeki insanlar tarafından hep "boş adam" olarak tanımlansa da; Ahmet'e göre bunun tek sebebi dünya işlerini umursamamakla ilgili birşeydir.. Ahmet'in hayat felsefesi; hayatındaki zorlukları gülüp geçerek atlatmaktır.. Ona göre bu felsefi düşünce; çok iyi bir düşüncedir fakat, kendisi için kötü sonuçlar da doğurabilmektedir.. Umursamadan tutumsuz davranarak çok para harcamak ve unutkanlık gibi... Genel olarak etrafındakilere "Bize Ahmet'i anlatır mısın?" diye sorsak bize söyleyecekleri şudur:

-Boş adamdır ama..
-..Onun kadar sevecen ve..
-..Onun kadar masumane birine rastlamadık

Sözde boş adamlılığının yanısıra, bir de "talihsiz"dir.. Onun bşına gelenler çiğ tavuğun başına bile gelmemiştir.. Balokndan düşüp kolunu kırması ve geçirdiği trafik kazası gibi talihsizlikleri vardır..

Bize göre ise olumlu yanları;
Öncülük ve macera ruhludur. Girişkendir. Adam yönetebilir ve iyi bir yöneticidir. Sınırlamalardan nefret eder. Dürüsttür ve her lafa verilcek bir cevabı vardır.

Olumsuz yanları ise;
Öncülüğü ve girişkenliği bazen fazla abartır ve işi alaycılığa vurur. Sabırsızdır, kolay sinirlenir ve sinirlendiğinde sakinleştirmek zordur.

Bunların dışında sosyal etkinlik olarak futbol ve satranç oynamanın yanı sıra, bilgisayar ve internete de düşkündür. Ailesiyle ve arkadaşlarıyla geçimsizliği yoktur.. Etrafındakilerle iyi geçinir ve kimseyle bi sorunu yoktur.. Ahmet; özgürlüğüne fazla düşkün olduğu için bi müddet paraşütçülüğe de merak salmıştır

Ahmet, Okul hayatına 1996 yılında Kuleli İlköğretim Okulu'nda başlamıştır ve lise öğrenimini Zeytinburnu Anadolu Teknik Lisesi'nde tamamlamıştır.

Biyografi:
Araştırmacı Paylaşımcı: Mesut Demiratar (¢нιℓανєят)

.
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (23-12-08)

Konu Seçenekleri