| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | E-dana Üyelik Sınavı(katılana benden +rep)
Neden E-danaya üyesin? a- Ben üye değilimki. Üyeleriyim. Bikaç tane üyeliğim var ne biçim eğleniyorum b- Ya bişey vardır diye üye oldum ama boşuna üye olmuşum galiba c- tabiki isteğim sayesinde üye oldum. Çok hoş bir site d- Neden üye olduğum değil.neden geç üye olduğum önemli. Böyle bir siteyi, böyle kaliteli güzel insanları daha önceden neden görmedim .. neden neden. Siz çok kötüsünüz beni aranıza geç aldığınız için. Bundan sonra hep buradayım..yihhuu e- Hiç birisi Forumda en çok beğendiğin bölüm ? a- al birini vur ötekine b- aslında fena değil ama bazı bölümler çok acemice ve gereksiz c- Elbette favorim olan bölümler var. Ama diğerlerinide takip ediyorum d- Bütün bölümler birbirinden kaliteli. OOooo hangisini sayayım e- Hiç biri Forumdaki Admin ve Moderatöler hakkındaki düşünceleriniz a- Admin İŞTE!) kendilerini bişey sanıyorlar b- Çok kendini beğenmişler gibi, bazıları önyargılı geliyor bana c- Neticede onlarda insan, ellerinden geldiğince görevlerini yapıyorlar d- Adminim moderatörüm benim. Onlar ne yaparlarsa güzel yapar mucks. mucks e- Hiçbirisi Silinen bir Konu yada cevabınıza tepkiniz nedir a- Anında kendilerine ulaşarak hesap sormaya çalışırım. Tehdit ederim yakalarsam döverim b- Cevabını alıncaya kadar konu açar sebebini sorarım c- Vardır elbet bir sebebi. Üzerinde durmamaya çalışırım. d- Silinmişse silinmiştir. Demekki silinmesi gerekmiş. Silen elleri dert görmesi, der. Keşke onları silme zahmetinde bırakmasaydım diye üzülürüm. e- Hiçbirisi Sitedeki Dostluk ve paylaşımı nasıl buluyorsunuz a- Ne paylaşımı ne dostluğu. Bunlardan dost olsa n’oluur, olmasa n’olur. b- Maalesef gruplaşmalar var. Dostluk ve paylaşım belli üyeler arasında kalmış. c- Güzel bir dostluk ve paylaşım olduğuna inanıyorum. Dürüst olan, samimi olan herkesin bu dostluk ve paylaşımda yer alacağı kanaatindeyim. d- Buradaki dostluk ve paylaşımı ben ailemden görmedim desem yalan olmaz. İyiki buradayııım. Dost olmayanın burada işi neeeeeee. e- Hiçbirisi ************************************************** ************************************************** *************** verilen cevapların çokluğuna göre sınav sonucu a- üyeliğin hala kilitlenmedimi (kırmızııı karttt) b- üzme kendinide bizide. Hadi bir daha görüsmemek üzere c- hep böyle ol d- o kadarda iyimserlik fazla canım e- e sen niye buradasınki Cevap Kağıdınızı bekliyorum Konu SeKeR tarafından (19-03-07 Saat 17:40 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:101 ![]() ![]() |
aa hepsi c çıktı...ii bari hep böle olıyım bu arada ŞeKeR cnm bi konumu silmiştin vardır bildiğin vardı zaten konu verilmişti paylaşıma tşk ettim canım güsell olmuş gerçekten ..gerekli bişey bu anket bence...
HAYAT ZOR AMA BENDE KOLAY SAYILMAM...BABYFACEGIRL... En değer verdiğin şeyleri bile her an elde edecekmiş gibi yaşaki hayatın anlam kazansın |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaa java çalısmıyor renkli yapcaktım böyle olmadı bir kişi renklendirsin |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | C- hep böyle ol cikti ![]() Peki boyle olurum ![]() javayla oynar google dondurursen tabi calismaz BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe dogru valla cnm
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden E-danaya üyesin cvp=c Forumda en çok beğendiğin bölüm ? cvp=c Forumdaki Admin ve Moderatöler hakkındaki düşünceleriniz cvp=c Silinen bir Konu yada cevabınıza tepkiniz nedir cvp=c Sitedeki Dostluk ve paylaşımı nasıl buluyorsunuz cvp=c ______________ sonuç=cccccc .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
hep öyle kal afferim |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi bu muuu??? .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
tamam katılana rep |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
yanlız sana rep veremiyorum daha önce vermişim şansına küs cnm |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önemli mi sanki canım aaaaaa altı üstü rep canın saolsun .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |