| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]() | ..:: Foruma Her Girdiğinizde Yazın ::.. Ne Yada Kimi Düşünüyorsun?: Nasilsin ?: Ne DinLiyorsun?: Ne Hissediyorsun?: Ne Tıkınıyorsun?: Ne İçiyorsun?: Ne Tarz Giysi?: KiminLe Chat?: Kaç Saattir Nettesin?: Netten Sonra Ne Yapacaksın?: Bugun Kime Kizdin?: Bugun Neye Cok Guldun?: Bugun Nasil Dumur Oldun ?: Bugun Seni Sevindiren Olay:? Bugun Seni Üzen Olay:? Bugun Eline Gecirsen Kimin Dövmek Isterdin:? Bugun duydugun en güzel kelime ? Bugun seni üzen kelime-ler ? Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... Konu LaViNia tarafından (21-06-06 Saat 15:59 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | *KuĞu* (27-12-08), Bir Ben Eksiktim (30-03-08), defjay33 (26-04-07), filamingo (27-12-08), HeLL's AnGeL (Dün), KandemiR (28-07-08), Sidelya (11-10-07), _buse_ (22-07-08), »Asi GüL« (29-09-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Dinliyorsun ?: Gökhan Özen - Masum Kedi Nasilsin ?: Iyiyim Canim Sen ![]() Ne Hissediyorsun ?: Yorgunum Beeh ! Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç Bisi Ne İçiyorsun ?: Idem ): Ne Tarz Giysi ?: Cok Aip !! ![]() Kiminle Chat ?: Zeynebimle Kaç Saattir Nettesin ?: 1 Saat Oldu Netten Sonra Ne Yapacaksın ? Okula Gitcem .. Geç Kaldim Yine ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Düşünüyorsun ?: aşkıma akşam ne supriz yapabilirim? Ne Dinliyorsun ? thingNasilsin ?:eh iç guveysinden hallice Ne Hissediyorsun ?:mutluyum Ne Tıkınıyorsun ?:heççç Ne İçiyorsun ?:nescafee 18 i bir arada Ne Tarz Giysi ?:kot ,ceket Kiminle Chat ?:hümü kim olcek Kaç Saattir Nettesin ?:sabahtan beri Netten Sonra Ne Yapacaksın himm sülemem Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Düşünüyorsun ?: Ne Dü$ündügümü ): Ne Dinliyorsun ?: Gökhan Özen - Masum Kedi .. Nasilsin ?: Hamd Olsun Sen Nasilsin , Annen Baban Nasil , Cocuk Coluk Nasil .. Deden Nenen Nasil ![]() Ne Hissediyorsun ?: Uykusuzluk Ne Tıkınıyorsun ?: Chocolat Ne İçiyorsun ?: Hiçbisi Ne Tarz Giysi ?: Aa Kizlara Sorulurmu Hiç ![]() Kiminle Chat ?: Myriam Kaç Saattir Nettesin ?: Yeni Geldim ): Netten Sonra Ne Yapacaksın ? Ders |Yemek |Yine Net ![]() |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne Düşünüyorsun : ne olcek bu dünyanın hali.... ![]() Ne Dinliyorsun : J.Lopez - Get Right Nasilsin : saol sen ![]() Ne Hissediyorsun : dinginlik,durgunluk Ne Tıkınıyorsun : hala kahvaltıyla duruyom walla bişey yemiyom Ne İçiyorsun : bişey de içmiyom Ne Tarz Giysi : rahat Kiminle Chat : bak aklıma getirdin msn i açem ben... ![]() Kaç Saattir Nettesin : yaklaşık 5-6 saat olmuş Netten Sonra Ne Yapacaksın: yemek yicem ondan soona bakarız |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne Düşünüyorsun ?:hiç bişey Ne Dinliyorsun ?:hiçbişey Nasilsin ?:iyiyim Ne Hissediyorsun ?:ne hakkında Ne Tıkınıyorsun ?:hiçbişey Ne İçiyorsun ?:aynen Ne Tarz Giysi ?:spor Kiminle Chat ?:Kenan, ηумρнα∂σяα: sweetevil XaNDeR: ceren hewall sidalay sürüsüne kişi kafam kariştı Kaç Saattir Nettesin ?:10-11 Netten Sonra Ne Yapacaksın:uyucam ![]() |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Düşünüyorsun ?:Müzik Ne Dinliyorsun ?:Today is a good day to die - Manowar Nasilsin ?:eh işte Ne Hissediyorsun ?:sorumsuzluk,düzensizlik Ne Tıkınıyorsun ?:bi hafta önceden kalma krakerleri Ne İçiyorsun ?:su Ne Tarz Giysi ?:cliff burton tshirt üm var üstümde Kiminle Chat ?:hilal,özge,tuğçe,merve,gizem,ilke Kaç Saattir Nettesin ?:15dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?fizik sınawına çalışcam bu sorular genel için mi şimdiki zaman için mi anlamış deilim |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Düşünüyorsun ?: Delirdim Gene Ben .. Ne Dinliyorsun ?: Serdar Ortaç - Istemmemi Nasilsin ?: Iyi Iste .. Ne Hissediyorsun ?: Bilmem .. Hem Mutluyum Ama Ayni Anda Mutsuzum .. Anladiiiiiiiii Sen Dimi Zuzu ): Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç Ne İçiyorsun ?: Idem Ne Tarz Giysi ?: Omass Dedim Ki Ben ![]() Kiminle Chat ?: Yeliz - Adinin Tekiyle ): Seker Adi ![]() Kaç Saattir Nettesin ?: Coookk Netten Sonra Ne Yapacaksın ? Ders | Kitap |Uyku .. paranoid Bu Sorular Su Andaki Durumun Için .. ![]() |
|
| | #9 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne Düşünüyorsun ?: onu... Ne Dinliyorsun ?:yüksek sadakat - kaifle Nasilsin ?: mutluyum Ne Hissediyorsun ?:aşığım Ne Tıkınıyorsun ?:hiçç Ne İçiyorsun ?:zigara Ne Tarz Giysi ?:rahat.. Kiminle Chat ?: şuan kimseyle Kaç Saattir Nettesin ?:1,30 felan Netten Sonra Ne Yapacaksın ? düşünmedim henüz.... tv izler sızarım heral.. Arkadaşlar renkli renkli koca koca harflerle yazmak YASAK "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ya şu öok göz alıyo....
|
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne Düşünüyorsun ?:milan-lyon maçını Ne Dinliyorsun ?:hiçbirşey Nasilsin ?:iderer eder Ne Hissediyorsun ?:hiçbir şey Ne Tıkınıyorsun ?:pasta Ne İçiyorsun ?:su Ne Tarz Giysi ?:pijama Kiminle Chat ?:hiç kimseyel Kaç Saattir Nettesin ?:30 dakika Netten Sonra Ne Yapacaksın ?okul'a gidicem Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Düşünüyorsun ?: Tesadüf mü .. Ne Dinliyorsun ?: Pc Sesi Nasilsin ?: Kötü Ne Hissediyorsun ?: Sanane ): Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç Ne İçiyorsun ?: Hiç Ne Tarz Giysi ?: Sanane Bee ): Kiminle Chat ?: Zuzu | Kadir Kaç Saattir Nettesin ?: 30 Saat Netten Sonra Ne Yapacaksın ? Disari Cikcam .. ![]() |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Düşünüyorsun ?:geleceğimi Ne Dinliyorsun ?:yüksek sadakat -aklımın iplerini çözdüm Nasilsin ?: iyi gibi be Ne Hissediyorsun ?:yukarıda cevaplamıştım Ne Tıkınıyorsun ?:hiççç Ne İçiyorsun ?:hümü kızar sölemem Ne Tarz Giysi ?:etek,bluz Kiminle Chat ? thingKaç Saattir Nettesin ?:sabahtan beri Netten Sonra Ne Yapacaksın ? oo bir sürü işim var çamaşır bulaşık Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Düşünüyorsun ?: Gelincik Cay Mi Içiyodu Ne Dinliyorsun ?: Seden Gürel & Keremcem - Küçük Bir Ask Masali Nasilsin ?: Iyiyim .. Ne Hissediyorsun ?: Üsüyorum .. Ne Tıkınıyorsun ?: Hiçbisi .. Ne İçiyorsun ?: Perrier Ne Tarz Giysi ?: Söylemem ): Kiminle Chat ?: Evie Kaç Saattir Nettesin ?: Yeni Geldim Netten Sonra Ne Yapacaksın ? Yemek Hazirlamam Lazim .. Aç Kalirim Belki ![]() |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne Düşünüyorsun ?: of ya bu saatte kalkıp işe gelinir mi Ne Dinliyorsun ?:hiç Nasilsin ?:basım agrıyor yaa accık Ne Hissediyorsun ?:uykulu Ne Tıkınıyorsun ?:hiçç Ne İçiyorsun ?:çay çayy ehehe zuzu kızmaa Ne Tarz Giysi ?:bişiyler giydim işte burası sıcak Kiminle Chat ?:yeliz Kaç Saattir Nettesin ?:3 saat Netten Sonra Ne Yapacaksın ? eve kosturup yemek yapıcam hımm bide ütü Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Ne Düşünüyorsun ?:sıcak bı kahve ıcmeyı dusunuyorum sami Ne Dinliyorsun ?:haluk levent dönmen lazım Nasilsin ?:iyiyim Ne Hissediyorsun ?:mutluluk Ne Tıkınıyorsun ?:yulaflı bıskurut ![]() ![]() Ne İçiyorsun ?:kahve Ne Tarz Giysi ?:spor Kiminle Chat ?:my angel skype Kaç Saattir Nettesin ?:3,5 Netten Sonra Ne Yapacaksın:uyucak heralde koltuktan benı ölüm ayırır dıyo ![]() ![]() sami kardeşim ile tlf muhabbeti bunları yapıyomuş ![]() |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Ne Düşünüyorsun ?:büskürüt yesemmi yemesemmi Ne Dinliyorsun ?:hiç bişey ama ne dinliyim diye düşünüyorum Nasilsin ?:iyi ya Ne Hissediyorsun ?:zor bı soru Ne Tıkınıyorsun ?:hiç bişeys Ne İçiyorsun ?:fındıklı nescafe Ne Tarz Giysi ?:sporssss Kiminle Chat ?:skype samı Kaç Saattir Nettesin ?:15 dak. Netten Sonra Ne Yapacaksın:uyucam bende heralde ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:66 ![]() | Ne Düşünüyorsun ? halimiz ne oalcak allah sonumuzu hayiretsin ![]() Ne Dinliyorsun ?: murat kekilli-avara Nasilsin ?: bomba gibiyim iyi uyku çektim .. ![]() Ne Hissediyorsun ?: mutlulukla sabirsizlik arasinda bir yerde elimde net bir bilgi yok ): Ne Tıkınıyorsun ?: eti yulafli bisküvi Ne İçiyorsun ?: nescafe 3 bir arada Ne Tarz Giysi ?:kisa kollu tişört burasi baya sicak .. Kiminle Chat ?: sedatla skype sesli görüşme yapiyorum son taktikleri veriyorum ![]() Kaç Saattir Nettesin ?: 4 saattir suan için tabi geceye kadar yolum var koltuğa yapiştim bir türlü kurtulamadim.. Netten Sonra Ne Yapacaksın ? otobüs bileti alacam. ![]() Konu ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ tarafından (06-04-06 Saat 11:49 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Düşünüyorsun ?: Himmm Himms :p Öyle Demek ![]() Ne Dinliyorsun ?: Sezen Aksu - Yüzünü Dökme Küçük Kiz Nasilsin ?: Iyi Seker Sen ![]() Ne Hissediyorsun ?: Aclik Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç Ne İçiyorsun ?: Hiç Ne Tarz Giysi ?: Terbiyesiz Kizlara Sorulur Mu Hiç Öyle tss Kiminle Chat ?: Harika Insanla : )) Söylememmmmm Adini ![]() Kaç Saattir Nettesin ?: Yeni Geldim Netten Sonra Ne Yapacaksın ? Okula Gitcem ![]() |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Düşünüyorsun ?: şu işleri ne zaman bitireceğim? Ne Dinliyorsun ?:hiçç Nasilsin ?:fine Ne Hissediyorsun ?:acıktım Ne Tıkınıyorsun ?:yukarıyı oku Ne İçiyorsun ?:kahve Ne Tarz Giysi ?:guzel giysi Kiminle Chat ?:daha uyuyordur hiç kimseyle Kaç Saattir Nettesin ?:1 saat oldu Netten Sonra Ne Yapacaksın ?çekirdeklerini çıkartıp reçel yapıcam Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |