DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: e-dana yı arkadaşlarınıza tavsiye ettinizmi?
evet 17 77,27%
hayır 4 18,18%
diğer 1 4,55%
Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 25-08-07, 09:42 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
e-dana yı arkadaşlarınıza tavsiye ettinizmi?

e-dana yı arkadaşlarınıza tavsiye ettinizmi?

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
Eski 28-08-07, 11:59 Çevrimdışı   #2
Stajyer

risale-i nur - ait Avatar
Genel Mesajlar: 27
Teşekkür etti: 10
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:74
risale-i nur ara sıra gören oluyor
evet bana tavsiye ettıler bende taavsiye ettım
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
RAMSES113 (28-08-07), ~~abd~~ (28-08-07)
Eski 28-08-07, 12:15 Çevrimdışı   #3
Stajyer
Müzik grubu

isofb4126 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 85
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:131
isofb4126 ara sıra gören oluyorisofb4126 ara sıra gören oluyor
etmez olurmuyuz ya
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (28-08-07)
Eski 02-09-07, 02:26 Çevrimdışı   #4
Öğrenci

rulokat - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
rulokat Herkese mesafeli
diğer i işaretledim. daha yarım saat oldu keşfedeli...
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (03-09-07)
Eski 02-09-07, 03:04 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

IRMAK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 595
Teşekkür etti: 968
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5407
IRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
evet ettim

gittim hayaller yandı kül yok,duman yok hiç bişey yok
burda bahar yok burası kış güneş hiç doğmayacak...
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (03-09-07)
Eski 02-09-07, 03:07 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genel Mesajlar: 8.445
Teşekkür etti: 6.507
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:16538
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tavsiye değil de , davet benimkisi

şişedeki balık

Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (03-09-07)
Eski 02-09-07, 11:17 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ettimde Benım Şifremi İstediler Üye Olmak Zor Geliomuş =D
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (03-09-07)
Eski 02-09-07, 13:19 Çevrimdışı   #8
Asistan

Bö(üGg - ait Avatar
Genel Mesajlar: 215
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:85
Bö(üGg ara sıra gören oluyor
hayır etmedim....
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (03-09-07)
Eski 03-09-07, 00:01 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 685
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:10729
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
tavsiye üzerine geldim... ve tavsiyede ettim tabiki...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (03-09-07)
Eski 03-09-07, 00:03 Çevrimdışı   #10
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ne yakacam çocuğun başını
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (03-09-07)
Eski 03-09-07, 00:03 Çevrimdışı   #11

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
beni davet eden hewall(butterfly)
ettiklerim ise
pagan-esinti-sersrrikursun-metu-mustiyan .....
daha var ama eşekler sadece albüm indirio keşke çağırmasaydım onları

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (03-09-07)
Eski 03-09-07, 11:23 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
şualar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne yakacam çocuğun başını
banada sen tavsiye ettın benımde sen başımı yaktın

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
Eski 03-09-07, 11:32 Çevrimdışı   #13
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
tavsiye ettim ve o sayede buraya üye oldum...

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Eski 03-09-07, 12:39 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.855
Teşekkür etti: 4.279
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23529
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
herkse

Eski 03-09-07, 13:08 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sonunda Bırı Uye Oldu =)
Eski 04-09-07, 00:59 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
tabiki ettim

O bir sığır...!!
Eski 04-09-07, 01:19 Çevrimdışı   #17
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evet..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 06-09-07, 00:16 Çevrimdışı   #18
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
zehirledik milleti de, öyle %100 bağımlı biri oluşturamadık. adamların kafa basmıyor ne yapalım bizim de misyonumuz bir yere kadar...

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...

Konu Seçenekleri