| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: e-dana yı arkadaşlarınıza tavsiye ettinizmi? | |||
| evet | | 17 | 77,27% |
| hayır | | 4 | 18,18% |
| diğer | | 1 | 4,55% |
| Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]() | e-dana yı arkadaşlarınıza tavsiye ettinizmi?
e-dana yı arkadaşlarınıza tavsiye ettinizmi?
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 685
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tavsiye üzerine geldim... ve tavsiyede ettim tabiki... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ~~abd~~ (03-09-07) |
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beni davet eden hewall(butterfly) ettiklerim ise pagan-esinti-sersrrikursun-metu-mustiyan ..... daha var ama eşekler sadece albüm indirio keşke çağırmasaydım onları Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ~~abd~~ (03-09-07) |
| | #12 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | banada sen tavsiye ettın benımde sen başımı yaktın *İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tavsiye ettim ve o sayede buraya üye oldum...
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.279
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkse
![]() |
|
| | #15 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonunda Bırı Uye Oldu =) |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki ettim ![]() ![]() O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #17 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet..
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #18 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zehirledik milleti de, öyle %100 bağımlı biri oluşturamadık. adamların kafa basmıyor ne yapalım bizim de misyonumuz bir yere kadar...
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |