| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye |
slm ben bu sitede saydın bir uyeyim ve bu kullanıcı açtım ve şikayetlerimi burda iletiyorum e-dana hakkında şikayetlerimi söylüyorum banlamak çok güzel bir şeymiş gibi herkezi banlıyorsunuz ve süresiz banlıyorsunuz msj sayısına bakmadan mod arkadaslarımızı banlıyorsunuz üstelik forum ytersiz bu msj ı silmek kolay beni banlamak daha kolay ama dikkate alıp değerlendirmek zor bunu yapabilirmisiniz? |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin yerin burası değil.
Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #3 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurallara uymayan banlanıyor kafamıza eseni banlamıyoruz "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | msj sayısı kimin umrumda.banlanma süresi de terbiyesizlik oranına göre deişiyor tabi. 2. msjını siteyi beenmedim die kullanıcaına biraz daha inceleme yapsaydın nerde ne var diye veya bi yığın başka forum var onlara bi göz atarsın.bu arada mod.ların banlanmaları seni ilgilendirmez.neden ilgilendiriyosa zaten.. edit:saydın ne demek anlamış deilim |
| | #5 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Daha bugün üye olmuşsun ve şikayetten habsediyosun. Neye dayanarak bunu söylüyosun anlamadım doğrusu... Ban olayına gelince, heryerde olduğu gibi burdada kurallar var ve bu kurallara herkes uymak zorunda. Kurallara uymayan herkim olursa olsun ceza alır... | |
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saygın bir üyeyim mi demek istiyor bi mesajı daha var ben ondanda bişey anlamadım yani saygın bi üyeydin banlandın öylemi ? nasıl yani ?
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:60 ![]() |
saygın demeye çalışmış herhalde + daha ilk mesajında her an banlanabilirim diye hoşgeldin kısmına konu açıyorsun yetmiyor şikayet kısmına kimin niye banlandığını söylüyorsun bunlar adminler yöneticilir dışında kimseyi ilgilendirmez ve rebel e sonuna kadar katılıyorum SENİN YERİN BURASI DEĞİL..!
[move=down] Kaya KARADAĞ [/move] boğazımda düğümsün yutkunsam gidecek off off yutkunmasam öLdüreceksin... |
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar tamamen gereksiz bir insan bu konuyu açan... forumdan banlandı yetmedi yeniden banlansa yine yetmicek başka bi nick le geri girecek onun için sallamayın siz onu... zaten adamda azıcık gurur olsa bu forumun adını unuturdu... banlandın be demekki istenmiyosun forumda biras gururlu ol bea... +++sizden ricam şu an itibariyle yöneticiler hariç bu konuya yorum yapmayın... |
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 mesaj yazmışsın.. ikisindede atın beni diye haykırmışsın resmen.. sırf sen rezil ol diye atmıyorum.. görelim cevherlerini.. şuana kadar zevk için atılan üye yok. bundan sonrada olmayacak. atılanların hepsi neden atıldıklarını bilir.. konuya daha fazla yorum yapmanın anlamı yok.. (varsa bir derdin bana özelden ulaşabilirsin) kilitli. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |