Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 22-05-06, 18:13 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 8
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
izmirlim Herkese mesafeli
yeni e-danacılar bana bakın

slm ben bu sitede saydın bir uyeyim ve bu kullanıcı açtım ve şikayetlerimi burda iletiyorum e-dana hakkında şikayetlerimi söylüyorum
banlamak çok güzel bir şeymiş gibi herkezi banlıyorsunuz ve süresiz banlıyorsunuz msj sayısına bakmadan mod arkadaslarımızı banlıyorsunuz üstelik forum ytersiz bu msj ı silmek kolay beni banlamak daha kolay ama dikkate alıp değerlendirmek zor bunu yapabilirmisiniz?

Eski 22-05-06, 18:17 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Senin yerin burası değil.

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Eski 22-05-06, 18:19 Çevrimdışı   #3
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
kurallara uymayan banlanıyor kafamıza eseni banlamıyoruz

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."

Eski 22-05-06, 18:48 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
msj sayısı kimin umrumda.banlanma süresi de terbiyesizlik oranına göre deişiyor tabi. 2. msjını siteyi beenmedim die kullanıcaına biraz daha inceleme yapsaydın nerde ne var diye veya bi yığın başka forum var onlara bi göz atarsın.bu arada mod.ların banlanmaları seni ilgilendirmez.neden ilgilendiriyosa zaten..
edit:saydın ne demek anlamış deilim

Eski 22-05-06, 18:52 Çevrimdışı   #5
Doçent

sweetevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.200
Teşekkür etti: 162
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:6348
sweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
izmirlim´isimli üyeden Alıntı
slm ben bu sitede saydın bir uyeyim ve bu kullanıcı açtım ve şikayetlerimi burda iletiyorum e-dana hakkında şikayetlerimi söylüyorum
banlamak çok güzel bir şeymiş gibi herkezi banlıyorsunuz ve süresiz banlıyorsunuz msj sayısına bakmadan mod arkadaslarımızı banlıyorsunuz üstelik forum ytersiz bu msj ı silmek kolay beni banlamak daha kolay ama dikkate alıp değerlendirmek zor bunu yapabilirmisiniz?

Daha bugün üye olmuşsun ve şikayetten habsediyosun. Neye dayanarak bunu söylüyosun anlamadım doğrusu...

Ban olayına gelince, heryerde olduğu gibi burdada kurallar var ve bu kurallara herkes uymak zorunda. Kurallara uymayan herkim olursa olsun ceza alır...

Eski 22-05-06, 18:53 Çevrimdışı   #6
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
saygın bir üyeyim mi demek istiyor bi mesajı daha var ben ondanda bişey anlamadım yani saygın bi üyeydin banlandın öylemi ? nasıl yani ?

Eski 22-05-06, 18:54 Çevrimdışı   #7
Asistan

Kaya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 390
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:60
Kaya ara sıra gören oluyor
saygın demeye çalışmış herhalde + daha ilk mesajında her an banlanabilirim diye hoşgeldin kısmına konu açıyorsun yetmiyor şikayet kısmına kimin niye banlandığını söylüyorsun bunlar adminler yöneticilir dışında kimseyi ilgilendirmez ve rebel e sonuna kadar katılıyorum SENİN YERİN BURASI DEĞİL..!

[move=down]
Kaya KARADAĞ
[/move]

boğazımda düğümsün yutkunsam gidecek off off yutkunmasam öLdüreceksin...

Eski 22-05-06, 19:00 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

TaNKaDO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.018
Teşekkür etti: 56
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:933
TaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuş
arkadaşlar tamamen gereksiz bir insan bu konuyu açan...
forumdan banlandı yetmedi yeniden banlansa yine yetmicek başka bi nick le geri girecek onun için sallamayın siz onu...
zaten adamda azıcık gurur olsa bu forumun adını unuturdu... banlandın be demekki istenmiyosun forumda biras gururlu ol bea...

+++sizden ricam şu an itibariyle yöneticiler hariç bu konuya yorum yapmayın...

Eski 22-05-06, 19:52 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.476
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
2 mesaj yazmışsın.. ikisindede atın beni diye haykırmışsın resmen..
sırf sen rezil ol diye atmıyorum.. görelim cevherlerini..

şuana kadar zevk için atılan üye yok. bundan sonrada olmayacak. atılanların hepsi neden atıldıklarını bilir..

konuya daha fazla yorum yapmanın anlamı yok.. (varsa bir derdin bana özelden ulaşabilirsin)
kilitli.

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Kapalı konu

Konu Seçenekleri