| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | : : . . E-dana.com Ile Nasil Tanistiniz . . : : Hepimiz Damdan Dü$medik Ya ![]() Nasil Geldin , Neden Geldin , Kim Tavsiye Etti Anlat Bakiiim ![]() Ayni Konu Var Mi Bilmiyorum , Aradim Bulamadim (: ![]() |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gelen bir mail sayesinde düşününce iyiki o mail gelmiş diyorum mail gruplardan geldi, kim olduğunu bilmiyorum, toplu gönderim YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım sağolsun o olmasaydı bu iyi dostluklarımın hiç birisi olmicaktı iyiki varsın e-dana ayrıca iyi bi başlık lavinia tebrikler yanii |
|
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle bişi daha önce açıldı diye hatırlıyorum ama emin değilim ![]() Ben megakenan denen şahsiyet sayesinde burdayım zaten üyeliğimide o yapmıştı ilk başlarda pek sallamamıştım ya napcam ben o forumda falan diye ama şimdi iyiki üye yapmış, iyiki burda sizlerler beraberim diyorum Zaten kenanın yaptığı ender doğrulardan biridir bu ![]() |
|
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.236
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:141352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi siteden album indirken buranin ismi yaziodu mrktan geldim baktim ![]() iiiikide gelmissim siteyi kuzin Bilio derin.. ![]()
|
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben isim vermeyim başka bir formda şebnem kliplerini almaya çalışırken Mega-Kenan geldi burayı tavsiye etti ben de bi bakiyim dedim aaa süper ortam var hemen gelmiştim. İlkkez bir forumda bu kadar takıldım genelde 10 mesajı geçmezdi attıklarım En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallaha ne sölesem yalan olur ben de hatırlamıorum ama iyikide gelmisim sayısız yeni insanlarla tanıstım ve iclerinde dostum diebilecegim insanlarda var tabi sami faktörü büyük önem tasıo beni buraya sami kardesim getirdi iyikide getirmis kardesim benim ![]() ![]() Konu impheatus tarafından (21-06-06 Saat 21:33 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de müzik merakım sayesinde geldim e-dana ya ilk başlarda ismi komik geldi ama içi dolu bi forum İyi ki gelmişim. Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
| | #9 | |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
*2 ![]() Beni de Megakenan ayarladı .. Bu forumdan vahsediyordu: "Bana modluk verdiler. Çok iyi bir forum. Çok iyi arkadaşlık var . Sen de gel filan fişman ..." Ben de diyordum ki hiç uğraşamam zamanım yok ... İlgilenemem ... V.S derken bir baktım ki E-Dana , Kenan ve Ben konferanstayız. Ve baktım ki mod olmuşum ... Ben de dedim madem mod olduk bir şeyler yapalım ... ![]() Yani anlayacağınız Megakenan sayesinde burdayım. Aslan gibi 4 mod (sweetevil, amante,electronics ve ben) getirdi Megakenan bu siteye {Diğer getirdiklerini bilmiyorum } Teşekkürler Kenan ım .... Öptümm ... | |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benıde sami arkadaşım sayesinde girdim siteye iyiki soylemiş böyle bi site olduğunu gerçekten mutluydum taki düne kadar ama artık sami arkadaşımız aramızda yok bunun için çok üzgünüm:(:(:(:(:(
|
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böcüküm söledi bana da bende tamam dedim ve iikide üye olmuşum..
SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . ! |
|
| | #12 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tankado var ya işte o benim hazırlıktan arkadaşımdır...bir gün sohbet ederken söyledi tabi ben birkaç saat her üye oldun mu deyişinde yok demekten bıkmıştım...snr üye oldum o gün bgndür burdayız...arada tozutuyorum ama hep burdayım..seviyorum burayı... Code:
|
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 187
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:4837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben XaNDeR'le başka bir yerde tanışmıştım.Bana bir albüm tavsiye etti ve link verdi bende üye oldum girdim indirdim(5 mesajım bile yoktu bana kıyak yaptı ).İşte bir süre pek aktif olmadım sitede ama sonra dan mod falan oldum işte şebo fanclubu yaptım...Arkadaşlıklar ve şebo beni bu siteye bağlamıştı siteyi birçok kişiye tavsiye ettim etmeye de devam ediyorum.Umarım e-dana çok daha iyi yerlere gelecek...Sadece çözüm kimsenin kimseyi kırmaması diye düşünüyorum... |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:80 ![]() |
Aslinda Herşey Ak®apoll Sayesinde Oldu O önceden Takiliodu (kendisi Benim Sadicimdir) Ve Bana Tasiyeetti Ondan Sonra Bende Takilmaya Başladim Onun Kada Profesyonel Olmasamda Foruma Birşeyler Katmaya çaliştim(umarim Faydali Olabilmişimdir)ve Sonuçta E-dana Ailesine Katilmiş Oldum ..........yaşa Sadiç....yaşa E-dana
Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de e-dana'ya arkadaş tavsiyesi sayesinde üye oldum kendisi buraya üye (zilan)teşekkür ederim zilan'cımm |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hewallim sayesinde tanıstım e-dana ile sonra XaNDeR le tanış olduk onun muhabbetleri sayesinde aktif olmaya başladım sonra diğerleri diğerleri derken bu durumdayım durumumdanda memnunum valla Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Banada Esmer_Kizs ( Kuzenim ) Söylemisti .. Onun Nickiyle Giriyordum Önceleri Sonra Bi Resime Asik Oldum Üye Oldum .. Ilk Basta Sevmiyordum Bu Siteyi , Simdi Ise Tiryakisi Oldum (: Ya$asin E-dana (: ![]() |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | valla ben de arkadaş tavsiyesiyle geldim ama güzel bişi sevdim yani ama baqalm daaa siteye gireli 10 dk oldu |
|
| | #19 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende sweetevil in tavsiyesiyle geldim ve iyiki gelmişim
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |