Konu Seçenekleri
Eski 21-06-06, 19:57 Çevrimdışı   #1
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
: : . . E-dana.com Ile Nasil Tanistiniz . . : :

Hepimiz Damdan Dü$medik Ya

Nasil Geldin , Neden Geldin , Kim Tavsiye Etti Anlat Bakiiim

Ayni Konu Var Mi Bilmiyorum , Aradim Bulamadim (:

Eski 21-06-06, 20:00 Çevrimdışı   #2
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
gelen bir mail sayesinde

düşününce

iyiki o mail gelmiş diyorum

mail gruplardan geldi, kim olduğunu bilmiyorum, toplu gönderim

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 21-06-06, 20:10 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Müzik grubu

ak®apoll - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.319
Teşekkür etti: 39
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1050
ak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuş
arkadaşım sağolsun o olmasaydı bu iyi dostluklarımın hiç birisi olmicaktı iyiki varsın e-dana

ayrıca iyi bi başlık lavinia tebrikler yanii

Saygı Sembolü[SIGPIC][/SIGPIC]
Eski 21-06-06, 20:35 Çevrimdışı   #4

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Böyle bişi daha önce açıldı diye hatırlıyorum ama emin değilim
Ben megakenan denen şahsiyet sayesinde burdayım zaten üyeliğimide o yapmıştı ilk başlarda pek sallamamıştım ya napcam ben o forumda falan diye ama şimdi iyiki üye yapmış, iyiki burda sizlerler beraberim diyorum Zaten kenanın yaptığı ender doğrulardan biridir bu

Eski 21-06-06, 20:38 Çevrimdışı   #5

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bi siteden album indirken buranin ismi yaziodu mrktan geldim baktim
iiiikide gelmissim siteyi kuzin Bilio

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 21-06-06, 21:25 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Ben isim vermeyim başka bir formda şebnem kliplerini almaya çalışırken Mega-Kenan geldi burayı tavsiye etti ben de bi bakiyim dedim aaa süper ortam var hemen gelmiştim. İlkkez bir forumda bu kadar takıldım genelde 10 mesajı geçmezdi attıklarım

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 21-06-06, 21:26 Çevrimdışı   #7
Doçent

impheatus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.551
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1188
impheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuş
vallaha ne sölesem yalan olur ben de hatırlamıorum ama iyikide gelmisim sayısız yeni insanlarla tanıstım ve iclerinde dostum diebilecegim insanlarda var tabi sami faktörü büyük önem tasıo beni buraya sami kardesim getirdi iyikide getirmis kardesim benim

Konu impheatus tarafından (21-06-06 Saat 21:33 ) de değiştirilmiştir..
Eski 21-06-06, 21:35 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

bocuk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.932
Teşekkür etti: 680
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3610
bocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biri
ben de müzik merakım sayesinde geldim e-dana ya ilk başlarda ismi komik geldi ama içi dolu bi forum
İyi ki gelmişim.

Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın.
Eski 21-06-06, 21:36 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.043
Teşekkür etti: 1.033
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:8929
ToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
ELeCtRoNiCS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben megakenan denen şahsiyet sayesinde burdayım zaten üyeliğimide o yapmıştı ilk başlarda pek sallamamıştım ya napcam ben o forumda falan diye ama şimdi iyiki üye yapmış, iyiki burda sizlerler beraberim diyorum Zaten kenanın yaptığı ender doğrulardan biridir bu

*2

Beni de Megakenan ayarladı .. Bu forumdan vahsediyordu: "Bana modluk verdiler. Çok iyi bir forum. Çok iyi arkadaşlık var . Sen de gel filan fişman ..."

Ben de diyordum ki hiç uğraşamam zamanım yok ... İlgilenemem ... V.S derken bir baktım ki E-Dana , Kenan ve Ben konferanstayız. Ve baktım ki mod olmuşum ... Ben de dedim madem mod olduk bir şeyler yapalım ...

Yani anlayacağınız Megakenan sayesinde burdayım. Aslan gibi 4 mod (sweetevil, amante,electronics ve ben) getirdi Megakenan bu siteye {Diğer getirdiklerini bilmiyorum }

Teşekkürler Kenan ım .... Öptümm ...

Eski 21-06-06, 21:39 Çevrimdışı   #10
Doçent
seo

seo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.624
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1034
seo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuş
benıde sami arkadaşım sayesinde girdim siteye iyiki soylemiş böyle bi site olduğunu gerçekten mutluydum taki düne kadar ama artık sami arkadaşımız aramızda yok bunun için çok üzgünüm:(:(:(:(:(

bb codu bana verilen değerin üstünde
Eski 21-06-06, 22:41 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

_pericik_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.462
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:759
_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
böcüküm söledi bana da bende tamam dedim ve iikide üye olmuşum..

BENDE,
SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . !
Eski 21-06-06, 22:46 Çevrimdışı   #12
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tankado var ya işte o benim hazırlıktan arkadaşımdır...bir gün sohbet ederken söyledi tabi ben birkaç saat her üye oldun mu deyişinde yok demekten bıkmıştım...snr üye oldum o gün bgndür burdayız...arada tozutuyorum ama hep burdayım..seviyorum burayı...

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 21-06-06, 23:01 Çevrimdışı   #13
Doçent

lose control - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 187
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:4837
lose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler biri
Ben XaNDeR'le başka bir yerde tanışmıştım.Bana bir albüm tavsiye etti ve link verdi bende üye oldum girdim indirdim(5 mesajım bile yoktu bana kıyak yaptı ).İşte bir süre pek aktif olmadım sitede ama sonra dan mod falan oldum işte şebo fanclubu yaptım...Arkadaşlıklar ve şebo beni bu siteye bağlamıştı siteyi birçok kişiye tavsiye ettim etmeye de devam ediyorum.Umarım e-dana çok daha iyi yerlere gelecek...Sadece çözüm kimsenin kimseyi kırmaması diye düşünüyorum...
Eski 21-06-06, 23:37 Çevrimdışı   #14
Asistan

devvalt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 459
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:80
devvalt ara sıra gören oluyor
Aslinda Herşey Ak®apoll Sayesinde Oldu O önceden Takiliodu (kendisi Benim Sadicimdir) Ve Bana Tasiyeetti Ondan Sonra Bende Takilmaya Başladim Onun Kada Profesyonel Olmasamda Foruma Birşeyler Katmaya çaliştim(umarim Faydali Olabilmişimdir)ve Sonuçta E-dana Ailesine Katilmiş Oldum ..........yaşa Sadiç....yaşa E-dana
Eski 22-06-06, 13:04 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent

smartgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.404
Teşekkür etti: 44
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2497
smartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyor
ben de e-dana'ya arkadaş tavsiyesi sayesinde üye oldum kendisi buraya üye (zilan)teşekkür ederim zilan'cımm
Eski 22-06-06, 16:53 Çevrimdışı   #16
Doçent

Pagan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.796
Teşekkür etti: 1.070
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:5796
Pagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
hewallim sayesinde tanıstım e-dana ile
sonra XaNDeR le tanış olduk onun muhabbetleri sayesinde aktif olmaya başladım sonra diğerleri diğerleri derken bu durumdayım durumumdanda memnunum valla

Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz
Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz,
Yorgunuz
Çok Yorgunuz
Çok Yorgunuz...
Eski 22-06-06, 18:28 Çevrimdışı   #17
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Banada Esmer_Kizs ( Kuzenim ) Söylemisti ..
Onun Nickiyle Giriyordum Önceleri Sonra Bi Resime Asik Oldum Üye Oldum ..
Ilk Basta Sevmiyordum Bu Siteyi , Simdi Ise Tiryakisi Oldum (:
Ya$asin E-dana (:

Eski 22-06-06, 19:43 Çevrimdışı   #18
Öğrenci
Genel Mesajlar: 3
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
biyolog86 Herkese mesafeli
valla ben de arkadaş tavsiyesiyle geldim ama güzel bişi sevdim yani ama baqalm daaa siteye gireli 10 dk oldu
Eski 22-06-06, 19:51 Çevrimdışı   #19
Rektör
Genel Mesajlar: 6.184
Teşekkür etti: 1.517
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:22613
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
ELeCtRoNiCS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
+3..................
Eski 22-06-06, 20:04 Çevrimdışı   #20
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
bende sweetevil in tavsiyesiyle geldim ve iyiki gelmişim

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE

Konu Seçenekleri