| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]() | E-dana'da ilk 11'niz kim? Başlıktanda anlaşılacagı gibi sitedeki ilk 11'inizi yazıyorsunuz... ben başlayayım... 1.Sweetevil 2.Perla-Azul 3.Xander 4.Speedy gonsales 5.My angel 6.Sidalay 7.E-dana 8.Tonks 9.mavitanecik 10.B.d 11.mr.AVATARS Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.Tonks 2.Eftelya 3.amante 4.Speedy gonsales 5.My angel 6.Sidalay 7.İLLEGAL 8.Gelincik 9.toutatis 10.Ceren`ce 11.electronics |
|
| | #3 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.worseee 2.Anakaris 3.eftelya 4.XaNDeR 5.TaNKaDo 6.Cerence 7.Toutatis 8.Sweetevil 9.IemreI 10.e-dana 11.Sidalay yedekleride sayım mı az oldu 11 "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa ben de yapcam ama daha zamana ihtiyacim oldugunu düsünüyom ya bu baslik da daha uzun süre kalsin please
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cerence ![]() hewal XaNDeR EaGLe sidalay tonks Speedy gonsales sweetevil Toutatis TaNKaDo mecid_pehlivan hewalin dediği gibi yedekleri de yazsak mı acaba? ![]() aaa worse yi unutmuşum.... ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #6 | |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... | |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmas öle şey madem 11 öle olsun yada başlığı değiştirin ilk 15inis yapın... ![]() neyse ben sayıyorum... 1.XaNDeR(en başta o olmassa döver beni... )2.hewall(olmassa olmas) 3.megakenan(şeboooo şeboooo...) 4.ceren_ce(olmassa olur da eksik kalmasın... )5.mavitanecik(ayıp olmasın... )6.sidalay(admin hanım yasmassam banlar... bence herkes yasmalı) 7.sweetevil(en hızlı çıkış yapan kişi olduu için bence her listeye aday )8.eagle(en çalışkanımıs en bilgilimis... )9.๓ยรtคŦค(ev arkadaşım olur da kendisi yazmassam ayıp olur şimdi...) 10.forum dilencisi(onu çok seviyorum) 11.ronimehmet(güldürü makinesi dinle dinle yarıl... dinlerken kopmassanıs yanıma gelin o kadar güsel konuşuyo ki...) Konu TaNKaDO tarafından (22-04-06 Saat 01:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:12 ![]() | 1.sidalay (benimicin her zaman birinci)2.eagle(bana en cok yardım eden mod) 3.my angel (bana en cok rep gönderen mod) ![]() 4.illegal(çok muhabbet tez ayrılık getirir) 5.e-dana(saosun-iyilikler tükenmez) 6.speedygonsales(iyi dost kötü günde) 7.eftelya(tesekkür mesajlari motiwe edior) 8.impheatus(cok iyi bi rapper....) 9.silent scream (cok iyi cok..) 10.Graff (rock dinliorus.. )11.Tonks (yoksa rap dinlemei bırakacak..) oh be sonunda bitti... ...
Konu arda1986 tarafından (06-05-06 Saat 19:17 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buda benim ilkobirim Taktik nasıl ![]() |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sweet "tonks" ile yerimin değişmesini talep ediyorum... ben orada daha etkili olacağımı düşünüyorum... haa birde kenan bencil oynuyor.. çaresine bakılmasını temenni ediyorum :p "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.Mavitanecik 2.Sweetevil 3.Xander 4.Livinia 5.Mr.Avatars 6.Electronics 7.Carpe Diem 8.Tonks 9.My Angel 10.Ayemhepi 11.d.b YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #12 | |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... | |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
ben daha yeniyim o yüzden tek tanıdığım 1- forumun dilencisi 2- gerisini daha sonra belirleyicem |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hewall'i defansın göbeğine mi aldın? Allah müstahakını vermesin emiiiiiiiiiii ![]() Benim 11'im 1.Hewall (Beni buraya bulaştırdı) 2.Worsee (Akıllı bir çocuk) 3.Megakenan (Kafa dengi - Hewall, ben ve Kenan ile kardeş olacağız da kardeşi olayı biraz sakat )4.Toutatis (Benim espiri kaliteme yaklaştığı söyleniyor. Bu yüzden tuttum onu 5. Mr. Avatars ( Bana rep vermiş ![]() 6.Cerence ( Sen de rep vermiştin bana ![]() 7. Sweetevil (Dün konuştuk ama kim kimdi hatırlamıyorum valla )8. Electronics (Referansı Hewall) 10. Yalçın (Ben hangisi ile konuştum yaaa) 11. Ali (Sanırım Ali idi ![]() Not: Aynı oyuncuları oynatmış olabilirim. Ama siz onları klonladığımı farzedin ![]() [hr]100%[/hr] Eklendi: Not: Yav kimse benle satranç oynamayacak mı? Korkuyor musunuz yaaaaaaaa? Oyun bölümüne başlık açtım ama hiç kimse oralı olmadı. "I am walking in the rain, because no one can't see my tears" Konu Anakaris tarafından (03-05-06 Saat 09:52 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi..... |
|
| | #15 | |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." | |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-eftelya 2-toutais 3-eagle 3-megakenan 3-mavitanecikkk 3-electronics 4-sweetevil 5-tonks 6-hewall 7-impheatus 8-amante 9-illegal 10-anakaris kenanla cananın kardeşiymiş ![]() 11-speedy gonzales bu arada tonkado sen yedektesin olmasanda olurda eksik kalma Konu ceren_ce:) tarafından (04-05-06 Saat 20:54 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #17 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 1. Amante (Zaten kalecimizdir kendisi ) 2. SpeedyGonsales(Hızına Güveniyoruz) 3. Eftelya(Hücum a katkısı küçümsenemez) 4. SweetEvil ( Defansın belkemiği , Cannavaro muz) 5. MegaKenan ( Heyyt be , Defansın Göbeği )6. HewaLL (EFtelya ile Sol Kanadı domine edecekler , Uyumlarına güveniyoruz) 7. TonkS (Sağ Kanattan bitirici Ortaları Rakiplerin Korkulu Rüyası) 8. XanDeR ( Hücumu yönlendireceK) 9. ElecTronics ( Son noktayı koyacak Her zaman ki gibi) 10. Ceren_Ce (Takımın Beyni Oyunu orta sahadan o yönlendirecek)11. Mr.' Avatars ( Golleri ile Takımı çosturacak) E-Dana Ve Sidalay Takımı motive etmede bir numara ... |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tonks mecid_ pehlivan ** lavınıa ** ıllegal ![]() sweetevil ** Silent Scream ** arda ** amante ** impheatus electronics speedygonsales ilk 11 böyle olması gerekiyor ![]() menajer:sidalay t.d:xander başkan:e-dana ffb:carpe diem Konu seo tarafından (04-05-06 Saat 00:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #19 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
.
"I am walking in the rain, because no one can't see my tears" | |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koptum ya ![]() beni oynatmasaydınız oyunu mahvetçem ![]() ![]() ![]() ben yazmamışım ![]() 1- sweetevil 2- megakenan 3- ceren_ce ![]() 4- my angel 5- eftelya 6- ToUtATiS 7- speedygonsales 8- amante 9- electronics 10-EaGLe 11-mecid_pehlivan XaNDeR sidalay E-Dana yı listeye yazmadim onlar olmazsa olmaz zatenn die düsünerekten ![]() yedekler (uzun oldu bu liste )mavitanecik ILLEGAL impheatus worseee Ŧครttєค๓ lemrel paranoid CaRpE DieM Esmer_Kizs LaViNia Mr.`AVATARS Silent Scream ayemhepi rebel unuttuklarım varsa affola ama daha fazla uzatamazdım listeyi ya ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |