Konu Seçenekleri
Eski 29-05-06, 15:06 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.135
Teşekkür etti: 153
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:1749
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
E-dana'da kim evli kim bekar ?

Arkadaşlar buraya kimin evli kimin bekar oldugunu yazıyoruz iyiki açıklama yaptım başlıktan hiç anlaşılmıyordu

ben başlıyayım

Evliyim

Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni...
Eski 29-05-06, 15:14 Çevrimdışı   #2
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
bi kere bile evlenmedim )

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 29-05-06, 15:26 Çevrimdışı   #3
Rektör

mecid_ pehlivan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.649
Teşekkür etti: 50
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:2492
mecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyor
ben evliyim arkadaşlar...herkese tavsiye ederim...

gözlerini görür gibiyim...
gözlerinde ölür gibiyim...

http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg
Eski 29-05-06, 15:51 Çevrimdışı   #4
Asistan

GraFF - ait Avatar
Genel Mesajlar: 265
Teşekkür etti: 44
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:188
GraFF ara sıra gören oluyorGraFF ara sıra gören oluyor
Ben bekarım daha

anger is a gift
Eski 29-05-06, 15:56 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.135
Teşekkür etti: 153
Forum Puanı:1749
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
mecid_ pehlivan´isimli üyeden Alıntı
ben evliyim arkadaşlar...herkese tavsiye ederim...
aynen katılıyorum sana bende herkese tavsiye ederim....

Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni...
Eski 29-05-06, 16:09 Çevrimdışı   #6
Asistan

soadist - ait Avatar
Genel Mesajlar: 282
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:30
soadist Herkese mesafeli
evlenilecek kişi olsa da evlensek.ama daha önce hayatı düzene sokmak lazım.öğrenci halimizle evlenmek zor.anlaşıldığı üzere bekarım.hemde çok...
Eski 29-05-06, 18:36 Çevrimiçi   #7

B-CooL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.262
Teşekkür etti: 2.332
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:84673
B-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sultanlığını yaşayanlardanım

O boşluk dolar elbet,
yaralar kabuk bağlar, sızılar diner,
acılar dibe çöker.
Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa ;
O boşluğu dolduran eksilmenizdir...

birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ...
senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!!

Eski 29-05-06, 18:39 Çevrimdışı   #8
Doçent

jojua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.498
Teşekkür etti: 142
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5728
jojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
aklım boş gönlüm bomboş bekarlık sultanlık demişler tadını çıkarıyorum

bu nasıl dengedir dostlar
kimileri kuru ekmeğe muhtaç
kimilerinin karnı tok gönlü aç
birilerinin hastaneye gidecek parası yok
birilerinin başında beş doktor beşi de tok
bu nasıl dengedir dostlar...
Eski 29-05-06, 18:47 Çevrimdışı   #9

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Evli Degilim.. ((: ama Erkek ark Var

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 29-05-06, 18:50 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kız yokki etrafta evlencek

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 29-05-06, 20:14 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.928
Forum Puanı:66
ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ ara sıra gören oluyor
2 kez evlenip boşandim 3. kovaliyorum
Eski 29-05-06, 20:17 Çevrimdışı   #12

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bende o sultanlığın tadını çıkaranlardanım

Eski 29-05-06, 20:18 Çevrimdışı   #13
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.416
Teşekkür etti: 556
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:3943
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ben ömür boyu evlenmiycem....

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!
Eski 29-05-06, 21:09 Çevrimdışı   #14
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şimdilik bekarım...ikna eden lazım evlenebilmem için...pek düşünmüyorum 25 e kadar...

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 29-05-06, 21:16 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

hereoss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 529
Teşekkür etti: 180
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:46
hereoss Herkese mesafeli
malesef bekarım
Eski 29-05-06, 21:24 Çevrimdışı   #16
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
Alıntı:
mavitanecik´isimli üyeden Alıntı
şimdilik bekarım...ikna eden lazım evlenebilmem için...pek düşünmüyorum 25 e kadar...

bende baya bi düşünmüyorum.....

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Eski 29-05-06, 21:31 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

lemrel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.398
Teşekkür etti: 170
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1525
lemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuş
evli değilim, pekte sıcak bakmıyorum. bazı duyguların sadece bir sözleşme ile anlam kazanmasına son derece karşıyım. bu gibi olayların toplum tarafından ters tepki ile karşılanmasına da...

Eski 29-05-06, 21:33 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

TaNKaDO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.018
Teşekkür etti: 56
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:933
TaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
mavitanecik´isimli üyeden Alıntı
bunu 25 le sınırlamamak lazım bence elin ekmek tuttu mu yani cebine giren paranın yeteceğini düşünüyosan hayırlı bir kısmette varsa evlen gide... ben öle yapacam valla... okul bitince tabii... bekarlık sultanlık diyenler yanılıyo bence...

Konu TaNKaDO tarafından (30-05-06 Saat 02:15 ) de değiştirilmiştir..
Eski 29-05-06, 21:34 Çevrimdışı   #19
Doçent
seo

seo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.624
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1034
seo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuş
allah izin verirse 2. olacak

bb codu bana verilen değerin üstünde
Eski 29-05-06, 21:42 Çevrimdışı   #20
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
bide kim dul olmalıydı bekarım bende

Konu Seçenekleri