| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: E-dana'nın amacı nedir? Aşağıdakilerden hangisi tek başına yeterlidir? | |||
| Geyik | | 4 | 12,12% |
| Paylaşım | | 15 | 45,45% |
| Düzeyli Muhabbet | | 5 | 15,15% |
| Hepsi | | 7 | 21,21% |
| Hicbiri | | 2 | 6,06% |
| Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]() | E-dana'nın amacı nedir? Aşağıdakilerden hangisi tek başına yeterlidir?
E-dana'nın amacı nedir? Aşağıdakilerden hangisi tek başına yeterlidir?
|
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence ilk amacı paylaşım çünkü insanlar burda birbirleri ile en güzel programları en güzel şarkıları paylaşıyor ondan sonra düzeyli bir muhabbet zaten düzeyli bi muhabbetten sonra ister istemez geyikte oluyor işin içinde |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aslın da buraya geyik ve sohbet için geliyorum elimden galdiğince bişeyler paylaşmak istiyorum veya paylaşımlardan yararlanmak istiyorum o ayrı. amacım rep veya ne biliyim üstünlük değil mod yard. olmak gibi. amacım forumda tanınıyım geyik muhabbetlerinde bulunuyum ve elimden geldiğincede yardımcı oluyum...
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anket konusunu biraz tuhaf karşıladım doğrusu sonuçta paylaşıyoruz da geyik de yapıyoruz bunları yaparken de düzeyli iletişimlerde bulunuyoruz diye düşünüyorum. anket çoklu seçime uygun olmalıydı diyorum... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! DİYEBİLENE! |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii
YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben ankete katılmadım . açıkcası sizlerede katılmıyorum . ben bildiklerimi ögretmek bilmediklerimide ögrenmek için burdayım . sizde haklı olabilirsiniz belki sizin orda arabın kahvehanesi yoktur .
|
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 804
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2758 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle paylaşım bnce sonra muhabbet o bu işte .. ama önce paylaşım..
|
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 914
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4568 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelişen internet sektörüne deneyimli danalar sunmak..... danalrımızı kalite kontrolden geçirip basenlerine ne deniyodu hani böyle bişi vuruyolarya ondan şeyediyoruz .... sonra da kulaklarına da küpe aşılı olduklarına dair...Sonrada salıveriyoruz.... Danayı saldım çayıraaaa otlaya karnın doyura gördüğü düşü hayıraa yoranında "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.236
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:141352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +1.... (: Tabiki Ilk basta Paylasimm.. derin.. ![]()
|
|
| | #12 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:212 ![]() ![]() ![]() |
paylaşım tabiki
|
|
| | #13 | |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tam ankete göre cevap (geyig) | |
|
| | #14 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.501
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:8478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi bir bütün
By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #15 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | payLaşım tabiki |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-dananın amacını bilmiyomda benim amacım download bide geyik MetropoL Militan.... |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amaç paylaşım gibi görünse de geyiğe döndüğü çok oluyor "I am walking in the rain, because no one can't see my tears" |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi Birbiriyle Bağlantılı aslında PayLaşım Geyiği Getirir Geyik DüzeyLı Muhabbeti Getirir
|
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence hepsi çünkü burası sanki başka bi dünya bunu sorduğun ii oldu burdaki gibi başka bi sitede zevkle dolaşamıom ÇAMUR HER ZAMAN YERDEDİR |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |