DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: E-dana'nın amacı nedir? Aşağıdakilerden hangisi tek başına yeterlidir?
Geyik 4 12,12%
Paylaşım 15 45,45%
Düzeyli Muhabbet 5 15,15%
Hepsi 7 21,21%
Hicbiri 2 6,06%
Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 24-08-06, 09:02 Çevrimdışı   #1
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
E-dana'nın amacı nedir? Aşağıdakilerden hangisi tek başına yeterlidir?

E-dana'nın amacı nedir? Aşağıdakilerden hangisi tek başına yeterlidir?

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...
Eski 24-08-06, 09:05 Çevrimdışı   #2
Profesör

CaGRI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.505
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:3874
CaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biri
bence ilk amacı paylaşım çünkü insanlar burda birbirleri ile en güzel programları en güzel şarkıları paylaşıyor ondan sonra düzeyli bir muhabbet zaten düzeyli bi muhabbetten sonra ister istemez geyikte oluyor işin içinde
Eski 24-08-06, 09:11 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
ben aslın da buraya geyik ve sohbet için geliyorum elimden galdiğince bişeyler paylaşmak istiyorum veya paylaşımlardan yararlanmak istiyorum o ayrı. amacım rep veya ne biliyim üstünlük değil mod yard. olmak gibi. amacım forumda tanınıyım geyik muhabbetlerinde bulunuyum ve elimden geldiğincede yardımcı oluyum...

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 24-08-06, 11:17 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

canosh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.155
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9920
canosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayrancanosh herkes hayran
anket konusunu biraz tuhaf karşıladım doğrusu
sonuçta paylaşıyoruz da geyik de yapıyoruz bunları yaparken de düzeyli iletişimlerde bulunuyoruz diye düşünüyorum.
anket çoklu seçime uygun olmalıydı diyorum...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
DİYEBİLENE!
Eski 24-08-06, 11:19 Çevrimdışı   #5
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 24-08-06, 11:30 Çevrimdışı   #6
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Ben ankete katılmadım . açıkcası sizlerede katılmıyorum . ben bildiklerimi ögretmek bilmediklerimide ögrenmek için burdayım . sizde haklı olabilirsiniz belki sizin orda arabın kahvehanesi yoktur .
Eski 24-08-06, 11:35 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

RoMeO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.338
Teşekkür etti: 804
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2758
RoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
öncelikle paylaşım bnce sonra muhabbet o bu işte .. ama önce paylaşım..

DöndüM
Eski 24-08-06, 13:05 Çevrimdışı   #8
Doçent

/\/\€r\/€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.201
Teşekkür etti: 914
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4568
/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Silent Scream´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bencedee
Eski 24-08-06, 13:08 Çevrimdışı   #9
Profesör

CaGRI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.505
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:3874
CaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
The.`KinG´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben ankete katılmadım . açıkcası sizlerede katılmıyorum . ben bildiklerimi ögretmek bilmediklerimide ögrenmek için burdayım . sizde haklı olabilirsiniz belki sizin orda arabın kahvehanesi yoktur .
bildiğini öğretip bilmediğini öğrenmek paylaşım deil mi??
Eski 24-08-06, 13:11 Çevrimdışı   #10
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
Gelişen internet sektörüne deneyimli danalar sunmak.....

danalrımızı kalite kontrolden geçirip basenlerine ne deniyodu hani böyle bişi vuruyolarya ondan şeyediyoruz .... sonra da kulaklarına da küpe aşılı olduklarına dair...

Sonrada salıveriyoruz.... Danayı saldım çayıraaaa otlaya karnın doyura gördüğü düşü hayıraa yoranında

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 24-08-06, 13:16 Çevrimdışı   #11

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Silent Scream´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

+1.... (:
Tabiki Ilk basta Paylasimm..

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 24-08-06, 14:01 Çevrimdışı   #12
Asistan
Huzur Pınarı

lastottoman - ait Avatar
Genel Mesajlar: 349
Teşekkür etti: 18
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:212
lastottoman ara sıra gören oluyorlastottoman ara sıra gören oluyorlastottoman ara sıra gören oluyor
paylaşım tabiki
Eski 24-08-06, 16:45 Çevrimdışı   #13
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
hewall´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gelişen internet sektörüne deneyimli danalar sunmak.....
danalrımızı kalite kontrolden geçirip basenlerine ne deniyodu hani böyle bişi vuruyolarya ondan şeyediyoruz .... sonra da kulaklarına da küpe aşılı olduklarına dair...
Sonrada salıveriyoruz.... Danayı saldım çayıraaaa otlaya karnın doyura gördüğü düşü hayıraa yoranında

tam ankete göre cevap (geyig)

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...
Eski 24-08-06, 21:37 Çevrimiçi   #14
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.820
Teşekkür etti: 1.501
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:8478
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
hepsi bir bütün

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
Eski 24-08-06, 21:46 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.914
Teşekkür etti: 653
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6887
Kariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
payLaşım tabiki
Eski 24-08-06, 23:38 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Müzik grubu

Volvox - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.387
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2470
Volvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyor
e-dananın amacını bilmiyomda benim amacım download bide geyik

Yaşamak Gerek Önce,Görmek için sadece,Durmalısın bence...

MetropoL Militan....
Eski 30-08-06, 18:05 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

Anakaris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.457
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1581
Anakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuş
Amaç paylaşım gibi görünse de geyiğe döndüğü çok oluyor

"I am walking in the rain, because no one can't see my tears"
Eski 30-08-06, 18:49 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

AgReSiVe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.106
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1314
AgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuş
Hepsi Birbiriyle Bağlantılı aslında PayLaşım Geyiği Getirir Geyik DüzeyLı Muhabbeti Getirir
Eski 30-08-06, 20:59 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi

happy_girl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.066
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1616
happy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyor
bence hepsi çünkü burası sanki başka bi dünya bunu sorduğun ii oldu burdaki gibi başka bi sitede zevkle dolaşamıom

ÇAMUR
HER
ZAMAN
YERDEDİR

Konu Seçenekleri