| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: E-Dana'nın en çok hangi bölümünde vakit geçiriyorsunuz? | |||
| Meydan Bölümü | | 4 | 22,22% |
| Genel Kültür Bölümü | | 1 | 5,56% |
| Yarışmalar Bölümü | | 0 | 0% |
| Sohbet ve Eğlence Bölümü | | 9 | 50,00% |
| Eğitim Bölümü | | 0 | 0% |
| Spor Bölümü | | 1 | 5,56% |
| Her Telden Bölümü | | 1 | 5,56% |
| Kişisel Çalışmalar Bölümü | | 2 | 11,11% |
| Bilgisayar ve İnternet Bölümü | | 0 | 0% |
| Cep Telefonu Bölümü | | 0 | 0% |
| Paylaşım Bölümü | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | E-Dana'nın en çok hangi bölümünde vakit geçiriyorsunuz?
E-Dana'nın en çok hangi bölümünde vakit geçiriyorsunuz? Seçtiğiniz bölümün içeriğinide belirtebilirsiniz. Örneğin Meydan Bölümü- Siyaset Tartışmaları ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #2 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumda bütün vaktim "yeni mesajlar"da geçiyor. ilgimi çeken başlıkları okuyorum, nereye baktığımı üyelerin açtıkları konular belirliyor... başlık ilgimi çektiyse belki de hiç bakmayacağım konulara bile baktığım oluyor
|
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forum oyunları bay eğlenceli oluyo doorusu |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heryere ucundan biraz bakıyorum ama daha cok meydan
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anasayfa Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #6 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.106
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdilik Forum Oyunları ![]() |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 181
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genel kültürden şaşmıyoruz... ONE RING TO RULE THEM ALL, ONE RING TO FIND THEM ONE RING TO BRING THEM ALL AND IN THE DARKNESS BIND THEM IN THE LAND OF MORDOR WHERE THE SHADOWS LIE |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.128
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qenellikle spor BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sohbet Ve Eglence ![]() Ha Birde Müzik Istekleriniz.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 212
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Modifiye
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |