| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() |
sizce e-dana'nın en manyak üyesi kim?
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.743
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38552 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuyu actıgına gore sen Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| | #3 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorulur mu? E Gökaaaaaaan Rebelcan(: ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkür mü etmeliyim acaba Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #5 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 457
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:8250 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DR_GokiSsS .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM BİR UMUDUM VAR HALA... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (27-07-08) |
| | #6 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorduğun kahabat Gökancıım ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben değilim, onu biliyorum, ama en manyak kim işte onu bilmiyorum İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.358
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99790 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | antiterorES (27-07-08) |
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.737
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:87999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | manyak olmayan yok . . . ![]() . . . |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.365
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Normal uyenin burda ne i$i var Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | askkorsani (27-07-08) |
| | #11 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 334
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5355 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 591
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede normal bi üye yoki ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | manyak mı ![]() biz bu muhabbetler geçtik ya deli olduk hatta manyaklık yapan manyaktır diyim tom hanks gibi Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 130
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.552
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben degil . . . beni bir ben bilirim bir de beni yaradan bana bir ben gerek bir de beni anlayan |
|
| | #16 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.813
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:23801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.552
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hi hi . . . beni bir ben bilirim bir de beni yaradan bana bir ben gerek bir de beni anlayan |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o zaman benim Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #19 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 457
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:8250 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merak etme istihbaratçılar biliyor kimin ne kadar manyak olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM BİR UMUDUM VAR HALA... |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 248
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biri manyak mı dedi.. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |