Konu Seçenekleri
Eski 31-01-07, 15:09 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.221
Teşekkür etti: 717
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
E - Dana'nin Ilk Hali [!]

sitenin ismini yazın ilk halini görün....

http://www.archive.org/web/web.php

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
ℓєαяѕιση (26-06-08), askkorsani (02-07-08), Bir Ben Eksiktim (30-12-07), CnRaLpEr (05-04-07), Keşkeşan (02-07-07), Maçakızı (02-07-08), Opeth (15-01-08), RoMeO (31-01-07), ToutatiS (01-02-07), Tweety (31-01-07), Zeus_ (25-01-08)
Eski 31-01-07, 15:24 Çevrimdışı   #2

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Vayy bea ne cok degismis dana

http://web.archive.org/web/200601170...ww.e-dana.com/

http://web.archive.org/web/200510300...ww.e-dana.com/

http://web.archive.org/web/200602030...ww.e-dana.com/

http://web.archive.org/web/200603040...://e-dana.com/

http://web.archive.org/web/200604061...ww.e-dana.com/

http://web.archive.org/web/200604210...ww.e-dana.com/

http://web.archive.org/web/200604230...ww.e-dana.com/

http://web.archive.org/web/200604271...ww.e-dana.com/

http://web.archive.org/web/200605180...com/index.html

Verdigim linklere teker teker bakin bence ((:

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
ѕєиα (20-02-07), ℓєαяѕιση (26-06-08), cash_mowing (17-06-07), CnRaLpEr (05-12-07), kesobur (17-07-07), linqin_parq (16-07-08), Maçakızı (02-07-08), madlady (12-07-07), MareNostrum (08-05-07), Proserpina (19-08-07), SerseriKursun (06-02-07), shedevil (19-06-07), _buse_ (24-08-08)
Eski 31-01-07, 15:33 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

RoMeO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.338
Teşekkür etti: 804
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2758
RoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
o zmn ki yöneticelr..XaNDeR sidalay e-dana ymış sdce
baya deşime uramışıss bn o günleride anımsar gibiim yaa ilk zmnlarımda o şekildeydi hala

DöndüM
Eski 01-02-07, 01:22 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
paylasım icin saol
Eski 01-02-07, 01:37 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
baga bir fark varmis be

temenim bundan daha iyi yerlere gider ve dahada büyürbizim danamis

paylasimin iciin tsk
Eski 01-02-07, 01:55 Çevrimdışı   #6
Doçent

Pagan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.796
Teşekkür etti: 1.070
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:5796
Pagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
mükemmel bişiy buya kapanan bi sitemiz avrdı ona girdim hasret giderdim ya

Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz
Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz,
Yorgunuz
Çok Yorgunuz
Çok Yorgunuz...
Eski 01-02-07, 02:04 Çevrimdışı   #7
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
kendi ismimi de gördüm

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Eski 02-02-07, 13:33 Çevrimdışı   #8
Asistan

Seraxbate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 256
Teşekkür etti: 208
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:113
Seraxbate ara sıra gören oluyorSeraxbate ara sıra gören oluyor
Bilmem eskisi gotuyumuş biraz

Üye olmak istemiyorum e-danada son verin
Eski 02-02-07, 13:41 Çevrimdışı   #9

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aaaa süperrr
tşklerr
çok duygulandım

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 02-02-07, 18:23 Çevrimdışı   #10
Doçent

DoĞuŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.218
Teşekkür etti: 1.548
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17537
DoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Nerden Nereye
Süper valla.

пьяный
'' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam ''
Eski 02-02-07, 23:13 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.375
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3175
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
esmer_kiz diye biri vardıya ozamnlar özel üye ne oldu o

Konu •Balım tarafından (02-02-07 Saat 23:17 ) de değiştirilmiştir..
Eski 02-02-07, 23:20 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

kurt_efe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 782
Teşekkür etti: 35
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:917
kurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuşkurt_efe üç beş tanıdığı olmuş
ben o zamanlar yoktum ama yinede paylaşımın için saol....

ÂLEMÎ ÂLêm ÿâpâñ û¢ ßê$ ¢âkâL'sâ ... KRALLIK ßîzê ÿÂkî$mâz..
Eski 02-02-07, 23:41 Çevrimdışı   #13

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Labirent´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
esmer_kiz diye biri vardıya ozamnlar özel üye ne oldu o

iste o benim

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 03-02-07, 00:09 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.375
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3175
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
iste o benim
biliyorum bende espirik olsun diye yazdım
Eski 03-02-07, 00:33 Çevrimdışı   #15
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.077
Teşekkür etti: 1.668
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
çok dehşet yaaa zaman tüneliii
Eski 06-02-07, 15:50 Çevrimdışı   #16
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 1.194
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:5273
GeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
çok güzel ya

Biz Horon Kadar Karadeniz
Zeybek Kadar Egeyiz
Karşılama kadar Trakyalıyız
Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar
Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz
BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..!
Eski 08-02-07, 14:09 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi

justdoit85 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 871
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2286
justdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyor
Ödüller:
goslerım yasardı nedense nerden nereye gelınmıs way be...tebrıkler arkadaslar emegı gecen herkese tskler...

hayat akıp giderken avuçlarımdan eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı ve artık hersey için çok geç demek için belki de çok geç...
Eski 09-02-07, 16:02 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Spor grubu

muay_thai - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.749
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:884
muay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuş
vay beee ii gelişmiş site tebrikler
Eski 11-03-07, 01:08 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 776
Teşekkür etti: 526
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1646
raif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyor
danamız cok degıstı gercekten daha guzel bi hale geldi
Eski 30-03-07, 11:07 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
ben hatırlıomda ilk geldiğimde ençok mesaj silentteydi 4000 miydi neydi bayaa değiştik yaa.

ben ozamanlar normal üyeydim

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak

Konu Seçenekleri