DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: e-danaya ne zaman üye oldunuz???
1 yıl önce 7 50,00%
2 yıl önce 3 21,43%
3 yıl önce 0 0%
yeni 4 28,57%
Oylayanlar: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 19-06-07, 18:28 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Kemalistler

NewBosna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.007
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:150
NewBosna ara sıra gören oluyorNewBosna ara sıra gören oluyor
e-danaya ne zaman üye oldunuz???

e-danaya ne zaman üye oldunuz???
Eski 19-06-07, 18:31 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
12-03-2006
Profilimde yaıyor

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
LaViNia (19-06-07), sawasuar (19-06-07)
Eski 19-06-07, 18:35 Çevrimdışı   #3
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
15,09,2006 1 yıl sayılır
Eski 19-06-07, 18:38 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
profilde yazıyor ve bildiğim kadarıyla dana daha 3 yaşına girmedi

Eski 19-06-07, 18:40 Çevrimdışı   #5
Doçent

~в@ηυя~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.825
Teşekkür etti: 720
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3587
~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri
17-05-07 daha 1ay oldu..
Eski 19-06-07, 18:41 Çevrimdışı   #6
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
1 yıl fana olmuştur ya
Eski 19-06-07, 19:26 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 755
Teşekkür etti: 261
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1442
HIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuş
ben daha yıl olmadım 3 hafta önce üye ooldum yani yenii

Bütün hayatımı seninle elele geçirmek istiyorum
Nefes alabilmek hayatta en güzel şeydir

http://www.e-dana.org/forum/signaturepics/sigpic21388_9.gif
Su an kullandığınız imza resimi
Eski 19-06-07, 23:38 Çevrimdışı   #8
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.962
Teşekkür etti: 6.365
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73106
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yarin itibari ile 5 ay olcak

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 20-06-07, 00:57 Çevrimdışı   #9

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
25ci uyesiyim
siz dusunun

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 20-06-07, 00:59 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.475
Teşekkür etti: 3.549
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
1 ay..

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Eski 20-06-07, 01:18 Çevrimdışı   #11
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
31.01.2006 Herhalde..

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 20-06-07, 01:31 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
18.03.2007

.
.
.

sustum..
Eski 20-06-07, 01:33 Çevrimdışı   #13
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
10-04-06

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 20-06-07, 01:33 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 711
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3570
ЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biri
daha ilk yılım =}

...
...
beynimde ki dünyada;
tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya
kalbimdekinde ise;
karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler...
...
...
Alican DEMİR

Konu Seçenekleri