DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: E-DaNa'yı Kaç Kişiye Önerdiniz ?
Hiç 24 20,87%
1-3 19 16,52%
3-6 16 13,91%
6-10 11 9,57%
10+ 45 39,13%
Oylayanlar: 115. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 27-06-06, 11:54 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.476
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
E-DaNa'yı Kaç Kişiye Önerdiniz ?

E-DaNa'yı Kaç Kişiye Önerdiniz ?

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 27-06-06, 11:56 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Elimden Geldikçe öeneriorum açıkçası.
önerilmeyi hakedior çünkü.

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 27-06-06, 11:57 Çevrimdışı   #3
Profesör

CaGRI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.505
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:3874
CaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biri
sadece amcamın oğluna
Eski 27-06-06, 12:02 Çevrimdışı   #4

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Önerdiğim kişi sayısı 10+ dır ama çoğu önyargılılı kimse gelmek istemiyor

Eski 27-06-06, 12:05 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

nomad - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.620
Teşekkür etti: 1.086
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7181
nomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmış
bende 10 dan fazla kişiye önerdim 5-6 tanesi üye olmuşlar bu sayı giderek artacaktır titan zinciri kurdurdum

seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi...
sana yazacaklarım sil sil bitmezdi...
ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken...

ve sen var git yoluna
Eski 27-06-06, 12:08 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.476
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bölümün panosunuda sayarsak..
500+ :p

şaka şaka.. 20 kişi felan.. geneli aktiftir.. birde dolaylı yoldan benim davet ettiklerim var.. yani ben birine söylerim.. o başkalarına (: öyle düşünecek olursak.. çok.. saydırmayın şincik bana :p

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 27-06-06, 12:09 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
BEni Buraya HEwall Davet etti
BEn aybeni davet ettim
am a o salakda takılmıo

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 27-06-06, 12:16 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

nomad - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.620
Teşekkür etti: 1.086
Forum Puanı:7181
nomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
rebel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEni Buraya HEwall Davet etti
BEn aybeni davet ettim
am a o salakda takılmıo

seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi...
sana yazacaklarım sil sil bitmezdi...
ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken...

ve sen var git yoluna
Eski 27-06-06, 12:39 Çevrimdışı   #9
Öğrenci

ThunderWrath - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
ThunderWrath Herkese mesafeli
sadece 3 arkadasıma önerdim ama begendiler
Eski 27-06-06, 12:40 Çevrimdışı   #10
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
ben herkeze öneremiyorum açıkcası bazıları geyik üstü farklı forumlara alıştığından burayıda öyle sanıp benim utandırmalarından korkuyorum
Eski 27-06-06, 12:47 Çevrimdışı   #11
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
10+

Ama şimdilik sadece 3 kişi üye oldu

Ve aktif değiller

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 27-06-06, 13:29 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye

muziest - ait Avatar
Genel Mesajlar: 65
Forum Puanı:13
muziest Herkese mesafeli
artık msn kullanmıyorum msn deki kişilerede gelin e-dana ya görüşelim diyorum
anlıyacanız baya bir lişiye önerdim
Eski 27-06-06, 13:30 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

bocuk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.932
Teşekkür etti: 680
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3610
bocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biri
tanıdığım herkese tavsite ediyorum ama anlayana

Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın.
Eski 27-06-06, 13:32 Çevrimdışı   #14
Rektör

mecid_ pehlivan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.649
Teşekkür etti: 50
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:2492
mecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyor
10+...herkese tavsiye ediyorum...sanırım birkaç tanesi aktiftir...

gözlerini görür gibiyim...
gözlerinde ölür gibiyim...

http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg
Eski 27-06-06, 14:47 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent

vanhelsing-42 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.698
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:345
vanhelsing-42 ara sıra gören oluyorvanhelsing-42 ara sıra gören oluyorvanhelsing-42 ara sıra gören oluyorvanhelsing-42 ara sıra gören oluyor
çok olmuştur sayamam

Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem
Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem
Deyip de çektin gittin !
Eski 27-06-06, 15:38 Çevrimdışı   #16

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
6-10 Kisi hemen Hemen =)

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 27-06-06, 16:52 Çevrimdışı   #17
Asistan

Ossi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 435
Teşekkür etti: 186
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:145
Ossi ara sıra gören oluyorOssi ara sıra gören oluyor
1 kisiye önerdim oda üye oldu
Eski 27-06-06, 16:55 Çevrimdışı   #18
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.416
Teşekkür etti: 556
Forum Puanı:3943
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
3 kişiye önerdim 1 kişi daha üye olduu

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!
Eski 27-06-06, 17:10 Çevrimdışı   #19
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.914
Teşekkür etti: 653
Forum Puanı:6887
Kariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
kimseye önermedim
Eski 27-06-06, 17:25 Çevrimiçi   #20

B-CooL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.263
Teşekkür etti: 2.332
Forum Puanı:84673
B-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çevremde net kullanan çoğu kişiye önerdim

O boşluk dolar elbet,
yaralar kabuk bağlar, sızılar diner,
acılar dibe çöker.
Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa ;
O boşluğu dolduran eksilmenizdir...

birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ...
senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!!

Konu Seçenekleri