Konu Seçenekleri
Eski 19-03-06, 21:40 Çevrimdışı   #1
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
e-katil

Yönetmen : Jeff Wadlow
Oyuncu(lar) : Jared Padalecki, Julian Morris, Lindy Booth, Jon Bon Jovi
Senaryo : Beau Bauman, Jeff Wadlow
Görüntü Yönetmeni : Romeo Tirone
Müzik : Michael Wandmacher
Kurgu : _
Kostüm Tasarımcısı : _
Yapımcı : ABD
Dağıtımcı : _
Yapım Yılı : 2005
Yapım Yeri : _
Süre : 90 dak.
Gösterime Giriş Tarihi : 17/03/2006
Özet : Bir kadın cesedinin bulunmasıyla birlikte sekiz lise öğrencisi, sınıf arkadaşlarını korkutmak amacıyla internet üzerinden “The Wolf” isimli bir seri katille ilgili yalan haberler yaymaya başlarlar.

Öğrenciler, oyunlarının parçası olarak “The Wolf”un sonraki kurbanlarını tasvir etmektedirler. Ama tarif edilen kişilerin öldürülmeye başlamasıyla birlikte yalanın nerede bitip, nerede doğrunun başladığını kimse bilemez olur. Sonuçta avlanan öğrenciler olduğunda, bu kötü oyun dehşet verici bir gerçeğe dönüşür...

canosh (15-04-07)
Eski 19-03-06, 21:46 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
artık klasik korku istemiyorum başı öyle gibi
ama sonu testere ghibi değişik birşeyse güzel olur

elimde olsada çeksem farklı bi film

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Konu RebeL tarafından (19-03-06 Saat 21:50 ) de değiştirilmiştir..
Eski 19-03-06, 21:49 Çevrimdışı   #3
Doçent

sweetevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.200
Teşekkür etti: 162
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:6348
sweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Güzele benziyo. saol bilgilendirdiğin için
Eski 11-04-06, 00:25 Çevrimdışı   #4

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.955
Teşekkür etti: 670
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:80069
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
E - Katil / Cry Wolf

Orjinal Adı: Cry Wolf

Yönetmen: Jeff Wadlow
Oyuncular: Julian Morris, Lindy Booth, Jared Padalecki, Jon Bon Jovi, Sandra McCoy

Senaryo: Beau Bauman, Jeff Wadlow
Görüntü Yönetmeni: Romeo Tirone
Müzik: Michael Wandmacher
Kurgu: Seth Gordon
Tür: Korku - Gerilim
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2005 - ABD

Gösterim tarihi: 17 Mart 2006

Resmi Web Sitesi:
crywolfmovie.com

Konu:
Owen Matthews, en son okuduğu okulda kurallara karşı gelerek olay yarattığı için Westlake Prep'de eğitimine devam eder. Owen hemen, gayri resmi bir klüp olan ve güzel ve deneyimli Dodger ile hızlı konuşan ve hemen parlayan Tom’un da üyesi olduğu “yalancılar” kulübüne katılır. Owen ve yeni arkadaşları “Kurt” adında, yakın zamanda bir cinayet işlemiş ve bunu tekrarlamayı planlayan bir katil yaratırlar ve bu söylentiyi tüm okula yayarak kampüsün bile sınırlarını aşmasını sağlarlar.

Gruptakilerin tanımlamasına göre “Kurt” kurban olarak, birbirini çok iyi tanıyan kişileri seçmeye eğilimli. Okulun gazetecilik öğretmeni Rich Walker (Jon Bon Jovi), grubu internette pusuda bekleyen vahşetlerden söz edince Owen uydurma hikayelerini sanal ortamda yayma konusunda cesaretlenir. Tanımlanan kurbanlar birdenbire ortadan kaybolmaya başlarlar. Owen, Dodger ve Tom yalanın nerede bitip doğrunun nerde başladığını artık kestiremezler. Biri – ya da bir şey- oyuncuların kendilerini avlamaya başladığında, oyun korkutucu bir şekilde gerçeğe dönüşüyor.

Eski 11-04-06, 00:34 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 717
Teşekkür etti: 62
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
TAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyorTAMU çevresinde seviliyor
cok güzel bir filme benziyor izlicem en kısa zamanda

satilik 120gb sata 7200rpm hdd
ayrica içine atabilecegim
Lost,Prison break,Battle star Galactica,Heroes,OZ(cine5),x-files,southpark...
yada divx arsivim icin özel msj atabilirsiniz...
fakat istediginiz arsive göre fiyat degisir.....
Eski 14-04-07, 18:30 Çevrimdışı   #6
Öğrenci
Genel Mesajlar: 3
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
ts*** Herkese mesafeli
Alıntı:
Rebel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
artık klasik korku istemiyorum başı öyle gibi
ama sonu testere ghibi değişik birşeyse güzel olur
elimde olsada çeksem farklı bi film
seyrettim ben bu filmii testere gibii hayatta olamaz hiçç korkunç değil
Eski 15-04-07, 00:00 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
ya arkadaşlar kötü çocuk ben oluyum bari flim korku deil gerilim diyelim herşey bi oyun flim 1 yıl önce geldi sinemalara bence izlemeye değer.

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 15-04-07, 12:45 Çevrimdışı   #8
Öğrenci
Genel Mesajlar: 3
ts*** Herkese mesafeli
saçmalıktan başka bişi değil
Eski 15-04-07, 15:35 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
saçmalığıda bileceksin ki ii flimin değerini bilesin bence o kadar kötü deildi.

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 15-04-07, 15:37 Çevrimdışı   #10
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.515
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24333
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ya ben bunu her defasında görüyorum elime alıyorum tam alacam sonra vazgeciyorum... Tanıdık oyuncu yok belki ondan güvenemiyorum Bilemiyorum izleyen var mı nasıl bişey tavsiye üzerine alabilirim

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 21-04-07, 23:08 Çevrimdışı   #11
Öğrenci
Genel Mesajlar: 5
Rs7t Herkese mesafeli
Her ne kadar oyuncular tanınmamış olsada gayet güzel bir film evet korku sayılmayacak derecede bir film ama kurgu çok değişik olaylar ve son güzeldi...Bence izleyin...

"Saçmalıktan başka birşey değil" diyen arkadaşada Gomeda filmini öneriyorum....

Konu Seçenekleri