| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan ![]() | e-katil Yönetmen : Jeff Wadlow Oyuncu(lar) : Jared Padalecki, Julian Morris, Lindy Booth, Jon Bon Jovi Senaryo : Beau Bauman, Jeff Wadlow Görüntü Yönetmeni : Romeo Tirone Müzik : Michael Wandmacher Kurgu : _ Kostüm Tasarımcısı : _ Yapımcı : ABD Dağıtımcı : _ Yapım Yılı : 2005 Yapım Yeri : _ Süre : 90 dak. Gösterime Giriş Tarihi : 17/03/2006 Özet : Bir kadın cesedinin bulunmasıyla birlikte sekiz lise öğrencisi, sınıf arkadaşlarını korkutmak amacıyla internet üzerinden “The Wolf” isimli bir seri katille ilgili yalan haberler yaymaya başlarlar. Öğrenciler, oyunlarının parçası olarak “The Wolf”un sonraki kurbanlarını tasvir etmektedirler. Ama tarif edilen kişilerin öldürülmeye başlamasıyla birlikte yalanın nerede bitip, nerede doğrunun başladığını kimse bilemez olur. Sonuçta avlanan öğrenciler olduğunda, bu kötü oyun dehşet verici bir gerçeğe dönüşür... _________________ öyle gurur duydum ki beni böyle büyük sevebildin diye...bana rağmen! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | canosh (15-04-07) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
artık klasik korku istemiyorum başı öyle gibi ama sonu testere ghibi değişik birşeyse güzel olur elimde olsada çeksem farklı bi film Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! Konu RebeL tarafından (19-03-06 Saat 21:50 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzele benziyo. saol bilgilendirdiğin için
|
|
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 670
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E - Katil / Cry Wolf ![]() Orjinal Adı: Cry Wolf Yönetmen: Jeff Wadlow Oyuncular: Julian Morris, Lindy Booth, Jared Padalecki, Jon Bon Jovi, Sandra McCoy Senaryo: Beau Bauman, Jeff Wadlow Görüntü Yönetmeni: Romeo Tirone Müzik: Michael Wandmacher Kurgu: Seth Gordon Tür: Korku - Gerilim Süre: 90 Dk. Yapım: 2005 - ABD Gösterim tarihi: 17 Mart 2006 Resmi Web Sitesi: crywolfmovie.com Konu: Owen Matthews, en son okuduğu okulda kurallara karşı gelerek olay yarattığı için Westlake Prep'de eğitimine devam eder. Owen hemen, gayri resmi bir klüp olan ve güzel ve deneyimli Dodger ile hızlı konuşan ve hemen parlayan Tom’un da üyesi olduğu “yalancılar” kulübüne katılır. Owen ve yeni arkadaşları “Kurt” adında, yakın zamanda bir cinayet işlemiş ve bunu tekrarlamayı planlayan bir katil yaratırlar ve bu söylentiyi tüm okula yayarak kampüsün bile sınırlarını aşmasını sağlarlar. Gruptakilerin tanımlamasına göre “Kurt” kurban olarak, birbirini çok iyi tanıyan kişileri seçmeye eğilimli. Okulun gazetecilik öğretmeni Rich Walker (Jon Bon Jovi), grubu internette pusuda bekleyen vahşetlerden söz edince Owen uydurma hikayelerini sanal ortamda yayma konusunda cesaretlenir. Tanımlanan kurbanlar birdenbire ortadan kaybolmaya başlarlar. Owen, Dodger ve Tom yalanın nerede bitip doğrunun nerde başladığını artık kestiremezler. Biri – ya da bir şey- oyuncuların kendilerini avlamaya başladığında, oyun korkutucu bir şekilde gerçeğe dönüşüyor. ![]() ![]() |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 62
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok güzel bir filme benziyor izlicem en kısa zamanda
ayrica içine atabilecegim Lost,Prison break,Battle star Galactica,Heroes,OZ(cine5),x-files,southpark... yada divx arsivim icin özel msj atabilirsiniz... fakat istediginiz arsive göre fiyat degisir..... |
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya arkadaşlar kötü çocuk ben oluyum bari flim korku deil gerilim diyelim herşey bi oyun flim 1 yıl önce geldi sinemalara bence izlemeye değer.
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
saçmalıktan başka bişi değil
|
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saçmalığıda bileceksin ki ii flimin değerini bilesin bence o kadar kötü deildi.
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #10 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.515
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben bunu her defasında görüyorum elime alıyorum tam alacam sonra vazgeciyorum... Tanıdık oyuncu yok belki ondan güvenemiyorum Bilemiyorum izleyen var mı nasıl bişey tavsiye üzerine alabilirim Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Her ne kadar oyuncular tanınmamış olsada gayet güzel bir film evet korku sayılmayacak derecede bir film ama kurgu çok değişik olaylar ve son güzeldi...Bence izleyin... "Saçmalıktan başka birşey değil" diyen arkadaşada Gomeda filmini öneriyorum.... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |