| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: E-kitap mı? Yoksa normal kitap mı? | |||
| E-Kitap | | 2 | 12,50% |
| Kitap | | 12 | 75,00% |
| Farketmez | | 2 | 12,50% |
| Oylayanlar: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]() | E-kitap mı? Yoksa normal kitap mı? Soru gayet açık... ben tabiki normal(buna pek uygun bir cümle bulamadım) kitabı tercih ederim... E-kitap açıkcası pek ilgimi çekmiyor. ve bence hiç bir kitabın yerini tutmaz... sayfalarının o kendine hoş kokusunu seviyorum... herşeyi sanallıkla yaşamaya en azından bu konuda karşıyım. Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ForgeR~Emo (02-05-07) |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğitim amaçlı olduğunda e-kitaplardan faydalanıyorum... zaten öyle çokta kitap okuyamıyorum artık.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben nırmal kıtap derim bişey demem e-kıtaplarla aram pek yoktur kitapta okurum sıklıkla cok severim Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
|
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabiki normal kitap. e-kitap gözüde çok yoruyo zaten okunmuyo... ![]() |
|
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.270
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:183602 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal kitap daha iyi sürekli ekrana bakmak gözleri mahveder diye düşünüyorum |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 187
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:4837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle normal kitap.e-kitap hem göze çok zararlı hemde normal kitaptan daha uzun sürede okunuyo aynı zevki de alamıyorsun... Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi. Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'... 'OYUNUN SONU' Gelir, 'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez... Keşke 'KELİMELER YETSE'... |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende e-kitap daha görsel ya
|
|
| | #9 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 796
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence normal kitap...Çünkü kaç kere e-kitap okumaya kalksam gözlerim hemencecik yorulur ve bende uyumaya başlarım...Onun için normal kitap diyorum...
I don't care. e=mc² "Onur, milliyeti olmayan o ulustur, aynı zamanda bir köprü olan o gökkuşağıdır, içinde hangi kanın dolaştığı önemli olmayan kalpteki o tınıdır; sınırlar, gümrükler ve savaşlarla alay eden asi itaatsizliktir" |
|
| | #10 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:38 ![]() |
bence bazı yönleriyle e-kitap daha iyi özellikle araştırma konularında yazılanlar
|
|
| | #11 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | normal kitap.... Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.349
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:35874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla gözlerim kıymetlidir benm için zaten pc başında otururken dinlendirici takıorum bi de e-kitap okursam kör olurum ![]() hem her şeyin orjinali güzel alırsın kitabı hem kokusunu hissedersin hem her yerde okuyabilirsin MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #14 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:505 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normal kitap olsun benim olsun hatta üç kuruş fazla olsun gözyaşlarımızın rengi aynı... |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki normal kitap !! kitabın kokusunu almak isterim !!!bir de elimde kalem olmadan kitap okuyamam ben ![]() :..çizmem yazmam lazım kitaba ![]() :. |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | normal kitabı hiçbişeye deişmem..özellikle eski sararmış kitapları okumayı çok severim.......... kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #17 | |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (09-05-07) |
| | #18 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.298
Forum Gücü: 480 Forum Puanı:202810 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiiki Normal Kitap. Ondaki samimiyet çok az şeyde var. ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-kitap hiç okumadum " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #20 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:224 ![]() ![]() ![]() |
bence de normal kitap.Bir kere insan eline aldı mı kitap olduğunu anlamalı,sayfaları olmalı doğru dürüst...
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |