| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | ||||
| Profesör ![]() | E-Mail Sahtekarlığına Düşmeyin Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu mail'i şu kadar kişiye ulaştırırsanız bilmem kaç adet isteğiniz yerine gelecektir türü asgari zekalara hitap eden mail'ler bu işin bir yoludur. Avrupa ve ABD'de çok büyük başarı elde eden bu yol bizim gibi Asya ülkelerinde pek başarılı olamamakta ancak reklam ve piyasa işinde tecrübeli bu kişiler insanımızın acıma ve merhamet duygusunu değerlendirerek istedikleri sonuca gene de ulaşabilmekteler. Herkes emin olsun ki Türkiye'de dağıtılacak tekerlekli sandalye ya da engelli okullarında boş yer olduğu zaman bunun hangi kurumlar aracılığı ile yapılacağı bellidir, yeterli miktarda talep beklemektedir ve boşluklar hemen doldurulur. ABD çocuklara tekerlekli sandalye göndermez, o çocuklara bomba gönderir ve öldürür. Hasbelkader ABD gönderse sanırım onurlu Türk çocukları alıp o sandalyeleri kullanmaz.Aşağıdaki telefon numaralarını arayıp meselenin gerçek olup olmadığını kontrol ettim, beklediğim gibi sonuçlandı. Bu da tuzak mail'lerden biri. Bugün itibarı ile muhtemelen 4-5 yüz bin kişinin bilgisayarına inecek ve 4-5 yüz bin faal e-mail adresi zincirleme hareket ettiği için ilgili dalaveracıların eline ulaşacak. ABD'nin ne kadar yardımsever ve çocuk dostu olduğu intibası da bu işin bir başka tarafı. Lütfen, size gelen bu tür mail'lerin hiçbirine itibar etmeyin. Çok ama çok acil bir durum ise doğruluğunu kontrol edin. Gerçi çok zor durumda olan bir çocuk için acil kan arama e-mail'ine kendi telefonlarını koyup kendilerini arayanlara telefonda ağlayan ve ama hastaneye kan vermeye gidenlerin ilgili kişi ve hastaya ulaşamadığı örnekleri de çok iyi biliyoruz. Sonuç olarak, zincir mail'ler tuzak mail'lerdir. Uzak durunuz. Dip Not: hotmail paralı olucakmış bu mesajı su kadar kişiye yollarsan seninki ücretsiz gibi tuzaklara kanmayın eğer olucaksaki olucak o zaman başka sohbet araçları kullanırız ... hotmail kullanma zorunluluğumuz yok | ||||
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:48968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyarı için teşekkürler cicibici. Gelen maillerin hiçbirisini yollamadım ama nerdeyse hergün böyle bir mail geliyor ![]() |
|
| | #3 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:602 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eevt banada geliyor ama kanmiyorum pek.kananlar da ya cikarsa gibi sacma umutlarla avunuyor.peki biz bunlarin reklam olup olmadigini nerden bilecegiz.yani actiktan sornada is isten gecmis olcak.mesela arkadas gönderiyor aciyorsun bakiyorsun yine o maillerden.ve is isden geciyor.
Ah ZaMaN Ahhhhh |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açıklama için saol cicibici, çok saçma geliyo böyle şeyler ............ELVEDA.......... |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bana bu mailleri amcam atıyodu en sonunda benim msn gitti bende yeni mailimi amcama vermedim ki sağlıklı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uyarı için teşekkürler Cici |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 450
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:6096 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler cicibici banada nerdeyse hergün geiyo bunlardan ama yollamıyorum kimseye ..
![]() |
|
| | #8 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.991
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:28945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uyari icin tskl kardesim ![]() Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun.. |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 803
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2758 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşkler cicibici de bn bıktım bu spam maillerden ztn yaa bunlardan kurtulma yolu var mı acaba gelmesini önlemek gibi?
|
|
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyarın için gerçekten teşekkürler... |
|
| | #11 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en baştaki mesaj şimdi geldi bilio musunuz sahtekarlar işte ne olucak uyarın için çok teşekkürler!!
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:371 ![]() ![]() ![]() ![]() |
uyarın ıcın tes. edeım
|
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgi için teşekkurler dikkat etmye çalışacağım
|
|
| | #14 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hotmail ile ilgili olarak söylediğin şey bana gelmişti geçenm sene fakat tanımadığım kimselerden mail aldım mı okumuyorum bile.Sağol cicicbici Yok imza falan!!! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |