| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | e-okul veli bilgilendirme sistemini açamıyorum
Veli Bilgilendirme Sisteminde güncelleme çalışmaları devam etmektedir. yazıyo acaba bu herhestemi yazıyor birde bu yazı ne zaman geçer yani e-okul ne zaman açılır e-okulu şimdi açma yöntemleri neler çok üzgünüm yaa Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #2 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 663
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bende giremiyorum lütfen yardım pls lütfenn
Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.161
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:15427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya lütfen bakın bu konuya
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:15427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım bu benim için çok önemli
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.358
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99790 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
calısmada diyorsunuz arkadaslar acılmasını bekliyorsunuz sabredin biraz GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:15427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama zaten iki gün sonra karne alcaz amaç karneden önce öğrenmek
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #7 |
ya lütfennn bi bakın bi çözüm yolu lütfenn
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #8 |
sitedeki arkadaşlar lütfen yardımcı oln
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #9 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.811
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:93375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar buraya yazdıklarınızı o sitenin veya sistemin yetkililerine mesaj atsanız daha faydalı olur. Ama Türkiye 'de bu tür genel ve yoğun kullanıma açık olan sistemler tam işe yarayacakları zaman iş görmez olurlar. umarım istediğiniz olur. |
|
| | #10 |
e-okul açıkldı arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |