| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | E-Slm Etabi böle güsel bisitede bende yaralmak isterim.Admin arkadaşlar uygun görürse tabi |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence çok erken . yarın öğleden sonra görev talebinde bulunsaydın kesin adminlerimiz olumlu yaklaşırdı
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:7 ![]() | |
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sadece öğleden sonra olması gerekmiyor (: arkadaşım daha önce ne iş yaptın belge göstermen gerkiyor..ayrıca fotograflı özgeçmişde lazım (: sonra 10 parmak daktilo kullanman şart..ingilizcen varmı senin ? yabancı dilde şart ..Andırdı sten me? opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| | #5 | |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
cicibici nin demek istediği henüz mesaj sayın 7 paylaşım ? ben bilmiyorum bi kaç albüm ekledin ama link yok neyse ben karışmayim yaaa hayırlısı olsun | |
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:48968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adminlerimizin 7 mesajla görev talebini olumlu değerlendireceklerini sanmıyorum... GÖrev almak istediğin bölümdeki paylaşımlarını arttırıp takrar denemelisin... Konu kilitli... ![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |