Konu Seçenekleri
Eski 04-05-06, 18:25 Çevrimdışı   #1

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.685
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:48968
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Easy CD-DA Extractor İle MP3 Yapmak

Mp3'e çevireceğimiz audio cd'yi, sürücülerden birine koyuyoruz. Sonra programı çalıştırıp 1 numaralı şekildeki gibi Müzik CD Ayıklayıcı bölümünü seçiyoruz.

2 numaralı şekildeki gibi cd'yi taktığımız sürücüyü seçiyoruz.

3 numaralı şekildeki gibi mp3 formatının kalitesini belirtiyoruz. Burda istediğiniz kaliteyi girebilirsiniz.
Ben standart olarak encoderi MPEG Layer-3 birimide 192 kbit/s olarak kullanıyorum.

Şekil 4'dende albüm bilgilerini giriyoruz. Eğer freedb de önceden bilgiler mevcut ise otomotik olarak gelecektir. Ama siz istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

192 kbit/s standart ayarlarda gelir. Ben bunu şekil 3-a ve 3-b'de olduğu gibi High Quality
yapıyorum. Benim kullandığım standart bu. Siz istediğiniz kaliteyi kullanabilirsiniz.

Şekil 4-a'da görüldüğü gibi eğer cd tek bir sanatçı yada gruba ait ise Normal CD, ama çeşitli sanatçılardan oluşan cd ise CD Derleme kısmını seçip bilgileri giriyoruz. Birde çıktı klasörü olarak istedğiniz yeri seçebilirsiniz.

Artık 5 numaralı şekildeki gibi CD Ayıkla diyoruz.

5-a'da görüldüğü gibi mp3'e çevirmeye başlıyor.

Ve en sonunda 5-b'deki mp3'e çevirme başarılı bir şekilde bitiyor.

Konu Seçenekleri